Skip to Content
Blonde | Purple Mask

Purple Mask

 • Blonde Purple Mask: tämä valkaistuille, raidoitetuille ja harmaille hiuksille sopiva violetti hiusnaamio toimii hiussävytteen tavoin ja auttaa pitämään hiukset elinvoimaisen näköisenä ja viileän vaaleina, vaikutus kestää 4 pesua
 • Keltaisuutta neutraloiva hoito: tämä vaaleille hiuksille tarkoitettu violetti naamio neutraloi ei-toivottuja keltaisia sävyjä, jolloin tuloksena on säteilevän vaaleat hiukset viileillä pohjasävyillä
 • Vahvemmat hiukset: värjäävä hiusnaamio auttaa luo vaaleisiin hiuksiin upean kiillon samalla kun se hoitaa hiuksia intensiivisesti ja vähentää vaurioita
 • Sisältää kookosöljyä: hoitava hiusnaamio sisältää kookosöljyä, ja sen vegaaninen koostumus* sisältää 0 % silikoneja
 • Pakkauksen sisältö: 1x Schwarzkopf Blonde Purple Mask 150 ml:n purkki, valmistettu 98 % kierrätysmateriaaleista.**
Purple Mask

Schwarzkopf Blonde Purple Mask – auttaa neutraloimaan ei-toivottuja keltaisia sävyjä

Hanki kaipaamasi hehkuva vaalea hiusväri tällä keltaisuutta neutraloivalla hiusnaamiolla. Tämä kookosöljyä sisältävä hiusnaamio antaa kauniin jopa 4 pesua kestävän kiillon samalla, kun se vahvistaa hiuksiasi ja vähentää niiden vaurioitumista. Hiusnaamio sopii valkaistuille hiuksille ja on ihanteellinen myös raidoitetuille ja harmaille hiuksille.

Käyttöohjeet: Käytä tavallisen hiusnaamion tapaan. On suositeltavaa käyttää kaupallisesti saatavilla olevia suojakäsineitä. Levitä hiuksiin shampoopesun jälkeen. Jätä hiuksiin 2–3 minuutiksi tai pidemmäksi aikaa, jos haluat voimakkaamman värjäystuloksen. Huuhtele hiuksia lämpimällä vedellä, kunnes huuhteluvesi on kirkasta.Vegaaninen koostumus.* 98 % kierrätetty purkki.**

Tuotteen hyödyt yhdellä silmäyksellä:
Keltaisuutta neutraloiva hiushoito
Kestää jopa 4 pesua
Sisältää hoitavaa kookosöljyä
Sopii valkaistuille, raidoitetuille ja harmaille hiuksille
Vegaaninen koostumus*

*ei sisällä eläinperäisiä ainesosia
**korkkia lukuun ottamatta

Käyttöohjeet

Käytä tavallisen hiusnaamion tapaan. On suositeltavaa käyttää kaupallisesti saatavilla olevia suojakäsineitä. Levitä hiuksiin shampoopesun jälkeen. Jätä hiuksiin 2–3 minuutiksi tai pidemmäksi aikaa, jos haluat voimakkaamman värjäystuloksen. Huuhtele hiuksia lämpimällä vedellä, kunnes huuhteluvesi on kirkasta.Vegaaninen koostumus.* 98 % kierrätetty purkki.**

Ainesosat

Aqua (Water, Eau)*Cetearyl Alcohol*Behentrimonium Chloride*Phenoxyethanol*Isopropyl Myristate*Glyceryl Stearate*Stearamidopropyl Dimethylamine*Isopropyl Alcohol*Parfum (Fragrance)*Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*Polyquaternium-37*Macadamia Ternifolia Seed Oil*Cocos Nucifera (Coconut) Oil*Glycerin*Dicaprylyl Carbonate*Citric Acid*Panthenol*Acid Violet 43*HC Blue No. 12*Citronellol*Limonene*Lauryl Glucoside*Benzyl Alcohol*HC Blue No. 16

 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...

  Hopeanharmaa sävy on tullut jäädäkseen. Lue lisää siitä, miksi hiukset kannattaa värjätä hopeisiksi, ja saat myös tärkeää tietoa siitä, mitä tulee tietää hopeanharmaiden hiuksien hoidosta.  

  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...

  Näin muotoilet Jessica Parén elegantin tai Edie Campbellin sähäkän hiusmallin, jotka molemmat sopivat täydellisesti mustahiuksisille naisille.

  ...
 • Parhaat hiusväritrendit vuonna 2021

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Parhaat hiusväritrendit vuonna 2021
  ...

  Oletko suunnitellut uutta tyyliä vuodelle 2021? Tässä kirjoituksessa käymme läpi omia suosikkejamme vuoden 2021 hiusväritrendeistä. Annamme myös parhaat vinkkimme niiden toteuttamiseen.

  ...
 • Mikä on sombré?

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mikä on sombré?
  ...

  Sombré tarkoittaa pehmeästi varjostettua, ja se erottuu ombré-siskostaan hienovaraisemmilla ja monivivahteisilla väreillään. Parasta siinä on se, että sen valoilla ja varjoilla leikittelevä look sopii kaikille hiusväristä ja hiusten pituudesta riippumatta.

  ...
 • Mitä balayage on?

  Löydä oikea värjäystekniikka

  Mitä balayage on?
  ...

  Balayage on suosittu värjäystekniikka, jolla hiuksiin räätälöidään upeita, hämmästyttävän aidoilta näyttäviä sävyjä. Mitä balayage oikein tarkoittaa? Tässä artikkelissa kerromme siitä kaiken

  ...
 • Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa

  Vaaleat hiukset

  Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa
  ...

  Tässä artikkelissa käsitellään vaaleahiuksisten yleistä ongelmaa: keltaisuuden poistamista. Mistä se aiheutuu ja miten siitä pääsee eroon? Siirry alaspäin ja lue lisää.

  ...
 • Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

  Vaaleat hiukset

  Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn
  ...

  Vaaleita sävyjä on loputtomasti, ja selkeät sävyt, kuten platina, samppanja ja kultainen, ovat hyvin suosittuja. Tummanvaalea sävy, jota toisinaan kutsutaan myös vähemmän mairittelevasti "likaisenvaaleaksi", on jäänyt muiden sävyjen varjoon. Nyt tämä sävy on palannut suosioon, ja syystä! Lue lisää täältä.

  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...

  Loputtomalta tuntuvan talven jälkeen alamme jo odottaa kevättä, kun ilmassa alkaa leijua lupaus tulevasta kesästä ja aurinkoisista päivistä. Kevään kynnyksellä on aika raikastaa lookia ja valmistautua kesään Blonde Highlights -raidoilla! Schwarzkopf Blonde -tuotteilla saavutat helposti ja edullisesti kampaamotason lookeja helppokäyttöisillä kotiseteillä.

  ...
 • Sateenkaaren värit hiuksissasi

  Värikkäät hiukset

  Sateenkaaren värit hiuksissasi
  ...

  Yksi luonnollinen tai lähes luonnollinen hiusväri on nyt menneen talven lumia. Ole luova ja tuo hiuksiisi kaikki värit yhdellä kertaa!

  ...
 • Unelmahiukset fantasiaväreillä

  Värikkäät hiukset

  Unelmahiukset fantasiaväreillä
  ...

  Saavuta unelma fantasiahiukset Schwarzkopf LIVE väreillä!

  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...

  Oletko päättänyt vaihtaa hiusväriä? Valitsetko hiusvärin vai sävytyksen? Hiusvärit voivat aiheuttaa hämmennystä ja valinta on joskus vaikeaa. Tässä valintaa helpottavia vinkkejä.

  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...

  Lue kuinka voit peittää harmaat suortuvat ja saada hiustesi luonnollisen sävyn takaisin. Onko aikeissasi sittenkin jättää peittely sikseen ja ottaa harmaantunut tyyli rohkeasti haltuun? Ei hätää, tarjoamme jotain myös sinulle. Lue alta vinkkimme luonnollisen harmaiden hiusten korostamiseen.

  ...
MUUT TUOTTEET Blonde
 • Blonde
  10.25 Strawberry Blonde
  ...
 • Blonde
  L1 Intensiv Blondering
  ...
 • Blonde
  10.21 Icy Vanilla
  ...
 • Blonde
  L1++ Extreme Blondering
  ...
 • Blonde
  L101 Silver Blonde
  ...
 • Blonde
  M1 Super Slingor
  ...
 • Blonde
  M+ Easy Highlights
  ...
 • Blonde
  L1+ Extreme Blondering
  ...
 • Blonde
  S1 Blondspray
  ...