Parhaat hiusväritrendit vuonna 2021

Oletko suunnitellut uutta tyyliä vuodelle 2021? Uusi hiusväri saa ihmeitä aikaan ja voi mullistaa sekä olosi että ulkonäkösi. Mikä olisikaan parempi aika muutokselle kuin uuden vuoden alku? Tässä artikkelissa käymme läpi omia suosikkejamme vuoden 2021 hiusväritrendeistä ja annamme myös parhaat vinkkimme niiden toteuttamiseen.

Vuonna 2020 nähtiin runsaasti hiusvärikokeiluja, kuten Billie Eilishin vihreä juurikasvu ja Dua Lipan vaaleat hiusosiot tummalla pohjalla. Äärimmäisen suosittu hattarapinkki sävy nähtiin useilla julkkiksilla, kuten Madonnalla, Julianne Hough’lla ja Taylor Swiftillä. Vaikka kotona oleskellessa aikaa ehkä riitti hauskoihin kokeiluihin, monet myös alkoivat siirtyä kohti entistä luonnollisempia hiustyylejä. Vuonna 2021 on tiedossa hidas paluu rutiineihin. Vuoden 2021 sävyille Dirty Blondesta kanelinruskeaan on luonteenomaista helppohoitoisuus ja yksiulotteisuus. 

The Dirty Blonde

Dirty Blonde oli vahva suosikkisävy koko vuoden 2020 ja vuonna 2021 sen voittokulku jatkuu. Sävy on hieman tummempi versio keskivaaleasta ja sopii erityisen hyvin luonnollista tyyliä tavoitteleville. Jos olet kyllästynyt juurikasvun jatkuvaan värjäämiseen, Dirty Blonde on täydellinen sävy, joka kaipaa vain vähän ylläpitoa. Mikä parasta, kyseessä on yksi helpoimmin kotona luotavista tyyleistä – luonnollinen tulos syntyy Natural & Easy Satin Dark Blonde- tai Natural & Easy Opal Medium Ashblond -sävyllä.

Vinkkimme: Tutustu aina sävyoppaaseen parhaan mahdollisen tuloksen varmistamiseksi. Oppaan löydät jokaisesta tuotteesta ja verkkosivustoltamme.

Yksiulotteinen hiusväri

Vaikka emme ole vielä ihan valmiita päästämään irti suosikeistamme balayage- ja babylights-raidoista, vuonna 2021 juhlistetaan myös yksiulotteisten hiusvärien paluuta. Oli kyseessä sitten musta, vaalea, ruskea tai punainen, yksiulotteisessa sävyssä käytetään samaa sävyä juurista latvoihin – vaikutelma voi olla juuri niin dramaattinen tai hienovarainen kuin haluat. Kiiltävältä ja terveeltä näyttävän yksiulotteisen hiusvärin raikastaminen käy helposti kotona.

Vinkki: jos rohkean yksiulotteinen hiusväri jännittää, valitse sävy, joka on lähellä omaa luonnollista hiusväriäsi. Näin saat varmasti ihonväriisi sopivan lopputuloksen ja mikä parasta, juurikasvu vaatii vähemmän huomiota.

Kupari

 Yksiulotteisista hiusväreistä puhuttaessa on mainittava kuparinpunaisen sävyn nouseva trendi! Paras esimerkki on näyttelijä Zendaya, joka antoi tyylille uuden elämän. Ne, joilla on vaaleat ja keskiruskeat, värjäämättömät hiukset, voivat jopa saavuttaa tyylin ilman vaalennusta – riippuen tietysti siitä, kuinka kirkas kuparisävy halutaan. Syynä on se, että joidenkin tummien hiusvärien punainen pohjaväri riittää tukemaan punaisia sävyjä muuttumatta ensin vaaleammaksi.

Vinkkimme: Punaiset sävyt haalistuvat nopeasti. Siksi niitä on tärkeää pitää yllä säännöllisesti ja käyttää värjätyille hiuksille tarkoitettuja tuotteita. Tuotesarjat kuten Gliss Color Protect & Shine ovat erinomaisia vaihtoehtoja ja sisältävät kaiken mitä hiukset tarvitsevat: shampoita, hoitoaineita ja tehohoitoja, jotka on räätälöity värjättyjen hiusten tarpeisiin.

Kohti luonnollista tyyliä

Kun olemme viettäneet paljon aikaa kotona ja antaneet hiusvärin kasvaa, olemme myös alkaneet arvostaa luonnollisia hiuksiamme ehkä enemmän kuin koskaan ennen. Tämä on johtanut luonnollisten sävyjen, kuten keskiruskean, kanelinruskean ja hiekanvaalean, uuteen suosioon. Nämä helppohuoltoiset sävyt on myös helppo saada aikaan kotona. Ruskeisiin hiuksiin sopivia sävyjä ovat Natural & Easy Nude Light Brown ja Mokka Chocolate Brown. Vaaleahiuksisille sopii Natural & Easy Satin Dark.

Vinkkimme: Jos haluat luonnollista hiusväriäsi vastaavan sävyn, anna juuren kasvaa hieman pidemmäksi niin näet, mitä väriä olet etsimässä. Tämä voi olla haastavaa, koska värjätystä hiusväristä riippuen alkuperäinen sävy voi näyttää tummemmalta tai vaaleammalta. Välttääksesi ei-toivottua kontrastia hiusten juuren ja valitsemasi sävyn välillä värjää hiukset juurista latvoihin, jotta saavutat yksiulotteisen, samansävyisen lopputuloksen.

Värjää hiuksesi kotona Schwarzkopf Natural & Easyn kanssa

You need to accept cookies to play this video

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona

  Vaaleat hiukset

  Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona
  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...
 • Ruskean tukan sävyttäminen

  Ruskeat hiukset

  Ruskean tukan sävyttäminen
  ...
 • Hiusvinkit harmaantuville

  Hopeanharmaat hiukset

  Hiusvinkit harmaantuville
  ...
 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...
 • Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

  Vaaleat hiukset

  Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn
  ...
 • Tee raitoja kotona – se on helppoa!

  Vaaleat hiukset

  Tee raitoja kotona – se on helppoa!
  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...
 • Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

  Vaaleat hiukset

  Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka
  ...
 • Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä

  Vaaleat hiukset

  Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä
  ...