Skip to Content

Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

Vaaleita sävyjä on käytännössä lukemattomia, joista näyttävimpiä ovat suositut platina, samppanja ja kulta. Tummanvaalea sävy, jota toisinaan kutsutaan myös vähemmän imartelevasti "dishwasher blondiksi", on  kuitenkin jäänyt muiden sävyjen varjoon. Nyt tämä sävy on palannut suosioon, ja syystä! Aiemmin ehkä aliarvostettu sävy näkyy nyt catwalkeilla ja trendikkäiden julkkisten hiuksissa kaikkialla maailmassa Gigi Hadidista Jennifer Anistoniin ja Cara Delevingne'een. Lue eteenpäin tutustuaksesi tähän moipuoliseen sävyyn.

Mikä tekee tummanvaaleasta sävystä erityisen?

Vaalean ja ruskean onnistuneesti yhdistävässä sävyssä on useita eri vaihtoehtoja pehmeästä hunajaisesta sävystä hiekansävyyn ja tummanvaaleaan. Tummanvaalea on todella luonnollinen ja parhaat puolet esiin tuova sävy, joka on myös todella monipuolinen ja sopii useille erilaisille ihonsävyille. Tummanvaalea on oiva valinta silloin, kun haluat hiuksistasi hiukan vaaleammat, mutta et halua niistä vielä täysin vaaleita. Tummanvaalea on paljon dramaattisempia vaaleita sävyjä pehmeämpi vaihtoehto ja myös helppohoitoinen, sillä juurikasvu on huomaamattomampaa, eikä tyveä tarvitse värjätä niin usein.

Miten saan tummanvaalean sävyn?

Tummanvaalea sävy onnistuu parhaiten silloin, kun vältetään yhtä selkeää sävyä, ja sen sijaan hiuksissa on sekä vaaleampia että tummempia sävyjä. Jos hiuksesi ovat tummemmat, ja kaipaat vaaleampaa sävyä, tai jos halut vaaleisiin hiuksiisi luonnollista eloisuutta, hiukset voidaan vaalentaa tai raidoittaa tarkalleen sellaisiksi kuin haluat.

 1. VINKKI: Mitä tummemmat hiukset ovat, sitä tehokkaampaa vaalennusta tarvitaan. Varmista, että käytät hyvää hoitoainetta, joka on tarkoitettu nimenomaan värjätyille tai vaalennetuille hiuksille.
 2. VINKKI Valitse violetti shampoo vähentääksesi hiusten punaista sävyä, ja pitääksesi vaaleat hiukset luonnollisen näköisinä.

Luo tyyli

Schwarzkopf BLONDE -sarjan tuotteet auttavat saavuttamaan täydellisen tummanvaalean sävyn kotona hiuksia värjättäessä. Blonde L1 Intensive Lightenerin ainutlaatuinen koostumus vaalentaa hiukset kokonaan ilman ammoniakkia, ja luonnollinen vaalea sävy sopii erinomaisesti keskivaaleiden ja vaaleanruskeiden hiusten tummanvaaleaan sävytykseen. Blonde M1 Super Highlights paketissa on raidoituskorkki ja levityssivellin entistä luovempaan ja monisävyisempään hiusten raidoitukseen. Tuotesivulla on lisää tietoa odotettavasta lopputuloksesta omissa hiuksissasi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona

  Vaaleat hiukset

  Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona
  ...

  Platinanvaaleat hiukset ovat jälleen erittäin trendikkäät. Haluatko sinäkin platinanvaalean sävyn?

  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...

  Näin muotoilet Jessica Parén elegantin tai Edie Campbellin sähäkän hiusmallin, jotka molemmat sopivat täydellisesti mustahiuksisille naisille.

  ...
 • Ruskean tukan sävyttäminen

  Ruskeat hiukset

  Ruskean tukan sävyttäminen
  ...

  Ruskean hiusvärin valinnan puolesta voidaan sanoa paljon. Mikä menetelmä sopii sinulle, sävytyshuuhtelu, intensiivinen sävytys vai värikäsittely?

  ...
 • Hiusvinkit harmaantuville

  Hopeanharmaat hiukset

  Hiusvinkit harmaantuville
  ...

  Lue parhaat vinkkimme harmaantuville hiuksille!

  ...
 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...

  Hopeanharmaa sävy on tullut jäädäkseen. Lue lisää siitä, miksi hiukset kannattaa värjätä hopeisiksi, ja saat myös tärkeää tietoa siitä, mitä tulee tietää hopeanharmaiden hiuksien hoidosta.  

  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...

  Lue kuinka voit peittää harmaat suortuvat ja saada hiustesi luonnollisen sävyn takaisin. Onko aikeissasi sittenkin jättää peittely sikseen ja ottaa harmaantunut tyyli rohkeasti haltuun? Ei hätää, tarjoamme jotain myös sinulle. Lue alta vinkkimme luonnollisen harmaiden hiusten korostamiseen.

  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...

  Oletko päättänyt vaihtaa hiusväriä? Valitsetko hiusvärin vai sävytyksen? Hiusvärit voivat aiheuttaa hämmennystä ja valinta on joskus vaikeaa. Tässä valintaa helpottavia vinkkejä.

  ...
 • Tee raitoja kotona – se on helppoa!

  Vaaleat hiukset

  Tee raitoja kotona – se on helppoa!
  ...

  Kaipaatko muutosta? Raidat antavat hiuksille hehkua, tuuheamman ulkonäön ja ulottuvuutta valon ja varjon avulla.

  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...

  Loputtomalta tuntuvan talven jälkeen alamme jo odottaa kevättä, kun ilmassa alkaa leijua lupaus tulevasta kesästä ja aurinkoisista päivistä. Kevään kynnyksellä on aika raikastaa lookia ja valmistautua kesään Blonde Highlights -raidoilla! Schwarzkopf Blonde -tuotteilla saavutat helposti ja edullisesti kampaamotason lookeja helppokäyttöisillä kotiseteillä.

  ...
 • Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

  Vaaleat hiukset

  Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka
  ...

  Lue ja opi, mitä kannattaa ajatella kun valkaiset hiuksiasi ja miten hallita ei-toivottuja vaikutuksia.

  ...
 • Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä

  Vaaleat hiukset

  Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä
  ...

  Vaikka hiusten vaalentamista kutsutaankin usein "värjäämiseksi", se ei ole aivan totta. Vaalentavat tuotteet eivät sisällä väriä, vaan vaalentavia ainesosia, kuten vetyperoksidia.

  ...
 • Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa

  Vaaleat hiukset

  Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa
  ...

  Tässä artikkelissa käsitellään vaaleahiuksisten yleistä ongelmaa: keltaisuuden poistamista. Mistä se aiheutuu ja miten siitä pääsee eroon? Siirry alaspäin ja lue lisää.

  ...