Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

Vaaleita sävyjä on käytännössä lukemattomia, joista näyttävimpiä ovat suositut platina, samppanja ja kulta. Tummanvaalea sävy, jota toisinaan kutsutaan myös vähemmän imartelevasti "dishwasher blondiksi", on  kuitenkin jäänyt muiden sävyjen varjoon. Nyt tämä sävy on palannut suosioon, ja syystä! Aiemmin ehkä aliarvostettu sävy näkyy nyt catwalkeilla ja trendikkäiden julkkisten hiuksissa kaikkialla maailmassa Gigi Hadidista Jennifer Anistoniin ja Cara Delevingne'een. Lue eteenpäin tutustuaksesi tähän moipuoliseen sävyyn.

Mikä tekee tummanvaaleasta sävystä erityisen?

Vaalean ja ruskean onnistuneesti yhdistävässä sävyssä on useita eri vaihtoehtoja pehmeästä hunajaisesta sävystä hiekansävyyn ja tummanvaaleaan. Tummanvaalea on todella luonnollinen ja parhaat puolet esiin tuova sävy, joka on myös todella monipuolinen ja sopii useille erilaisille ihonsävyille. Tummanvaalea on oiva valinta silloin, kun haluat hiuksistasi hiukan vaaleammat, mutta et halua niistä vielä täysin vaaleita. Tummanvaalea on paljon dramaattisempia vaaleita sävyjä pehmeämpi vaihtoehto ja myös helppohoitoinen, sillä juurikasvu on huomaamattomampaa, eikä tyveä tarvitse värjätä niin usein.

Miten saan tummanvaalean sävyn?

Tummanvaalea sävy onnistuu parhaiten silloin, kun vältetään yhtä selkeää sävyä, ja sen sijaan hiuksissa on sekä vaaleampia että tummempia sävyjä. Jos hiuksesi ovat tummemmat, ja kaipaat vaaleampaa sävyä, tai jos halut vaaleisiin hiuksiisi luonnollista eloisuutta, hiukset voidaan vaalentaa tai raidoittaa tarkalleen sellaisiksi kuin haluat.

 1. VINKKI: Mitä tummemmat hiukset ovat, sitä tehokkaampaa vaalennusta tarvitaan. Varmista, että käytät hyvää hoitoainetta, joka on tarkoitettu nimenomaan värjätyille tai vaalennetuille hiuksille.
 2. VINKKI Valitse violetti shampoo vähentääksesi hiusten punaista sävyä, ja pitääksesi vaaleat hiukset luonnollisen näköisinä.

Luo tyyli

Schwarzkopf BLONDE -sarjan tuotteet auttavat saavuttamaan täydellisen tummanvaalean sävyn kotona hiuksia värjättäessä. Blonde L1 Intensive Lightenerin ainutlaatuinen koostumus vaalentaa hiukset kokonaan ilman ammoniakkia, ja luonnollinen vaalea sävy sopii erinomaisesti keskivaaleiden ja vaaleanruskeiden hiusten tummanvaaleaan sävytykseen. Blonde M1 Super Highlights paketissa on raidoituskorkki ja levityssivellin entistä luovempaan ja monisävyisempään hiusten raidoitukseen. Tuotesivulla on lisää tietoa odotettavasta lopputuloksesta omissa hiuksissasi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona

  Vaaleat hiukset

  Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona
  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...
 • Ruskean tukan sävyttäminen

  Ruskeat hiukset

  Ruskean tukan sävyttäminen
  ...
 • Hiusvinkit harmaantuville

  Hopeanharmaat hiukset

  Hiusvinkit harmaantuville
  ...
 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...
 • Tee raitoja kotona – se on helppoa!

  Vaaleat hiukset

  Tee raitoja kotona – se on helppoa!
  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...
 • Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

  Vaaleat hiukset

  Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka
  ...
 • Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä

  Vaaleat hiukset

  Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä
  ...
 • Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa

  Vaaleat hiukset

  Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa
  ...