Skip to Content

Näin peität harmaat hiukset

Mikä auttaisi harmaisiin hiuksiin? Kauden upeimmat hiusvärit tietenkin! Näytämme, kuinka voit peittää harmaat suortuvat ja saada hiustesi luonnollisen sävyn takaisin. Onko aikeissasi sittenkin jättää peittely sikseen ja ottaa harmaantunut tyyli rohkeasti haltuun? Ei hätää, tarjoamme jotain myös sinulle. Lue alta vinkkimme luonnollisten harmaiden hiusten korostamiseen.

Näyttelijä Katie Holmesilla on niitä, kuten myös miljoonilla muilla naisilla ja miehillä: harmaita hiuksia. Hopeahapset ovat kuitenkin harvojen mieleen. Yleensä kysymys kuuluu: Kuinka voin peittää harmaat hiukseni? Ja ennen kaikkea: Millä hiusvärillä saan luonnollisimman ilmeen? Me vastaamme.

Näin peität harmaat

Ensimmäiset harmaat näkyvät usein vähemmän vaaleissa hiuksissa ja ne onkin siksi helppo peittää raidoilla.

Jos haluat päästä eroon harmaista hiuksista kokonaan, valitse harmaat hyvin peittävä kestoväri. Suosittelemme pakkauksen takaosan tietoihin tutustumista: esimerkit kertovat, kuinka hyvin värjäys peittää harmaat. Muista, että kaikki kestovärit eivät peitä harmaita kokonaan.

Jos sinulla on vain muutama harmaa suortuva, voit yrittää peittää ne yksitellen. Suosittelemme kuitenkin kääntymään kampaajan puoleen, jotta löydät oikean, muihin hiuksiisi sopivan sävyn.

Jos yksittäiset harmaat suortuvat ovat muisto vain, ja hiuksesi ovat jo täysin harmaantuneet, varmista että muodonmuutos ei ole liian dramaattinen. Harmaiden hiusten värjääminen esimerkiksi mustiksi saattaa nuorentaa, mutta tekee ilmeestä kovan. Muutos vaaleasta tummaan on iso ja vaatii täydellistä muodonmuutosta.

Luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme valitsemaan hiusten luonnollista väriä yhtä astetta vaaleamman sävyn. Se takaa sopusointuisemman lopputuloksen ja ehkäisee myös selvästi erottuvaa tyvikasvua.

Parhaat tekniikat harmaiden värjäykseen

Natural & Easy peittää harmaat jopa 100-prosenttisesti

Jos olet vaaleahiuksinen ja olet huomannut vasta ensimmäiset harmaat suortuvat, suosittelemme raitoja ja kevyttä värihuuhtelua. Mitä enemmän harmaita on, sitä useampia sävyjä on käytettävä. Tähtää tuhkanharmaisiin hiuksiin. Ne ehkäisevät keltaisuutta ja erottuvaa tyvikasvua, joka vaatii paljon ylläpitoa.

Harmaat peittäviä vaalennusaineita on ollut saatavilla jo muutamia vuosia. Ne ovat ihanteellinen valinta harmaantuneille blondeille. Luonnostaan vaaleiden hiusten väri yleensä tummenee asteittain ennen ensimmäisten harmaiden ilmaantumista.

Pigmentoivat tuotteet sopivat hiussävyille keskivaaleasta mustaan. Ne sisältävät värin esiasteita, jotka sopivat harmaiden hiusten pigmenttiväleihin ja toisintavat luonnollisen värin lähes täydellisesti. Hiusten täytyy kuitenkin olla täysin käsittelemättömät, jotta pigmentit toimisivat, eikä värjäys sovi luonnostaan punatukkaisille.

Muutamien harmaiden hiusten tai harmaan tyvikasvun peittämiseen kampaajakäyntien välissä sopii hiusmaskara. Se toimii nimensä mukaisesti ripsivärin tapaan. Harjalla väri on helppo levittää tarkasti ja myös sen pois peseminen on vaivatonta.

Näin hoidat värjättyjä hiuksia

Gliss color protect product line

Kaikki rakastavat vastakäsiteltyjen hiusten kiiltoa! Jotta voisit nauttia lopputuloksesta pitkään, helli värjättyjä hiuksiasi tehohoidolla kerran viikossa. Myös oikea shampoo ja hoitoaine saavat värin kestämään pidempään. Sopivat tuotteet löydät esimerkiksi Gliss Color Protect & Shine -sarjasta. Niiden innovatiivinen koostumus, joka sisältää UV-suojan ja parapähkinäöljyä, on erityisesti suunniteltu värjättyjen hiusten tarpeisiin.

Ota harmaa tyyli haltuun!

Haluatko pitää harmaat hiuksesi ja jättää värjäyksen välistä? Tämä vinkki on sinulle. Voit ylläpitää hiustesi kiiltoa ja ehkäistä auringosta tai hikoilusta johtuvaa keltaisuutta hopeashampoolla. Sen violetit ja siniset pigmentit neutraloivat keltaisen sävyjä ja tekevät harmaista hiuksista kauniin hopeiset. Voit käyttää hopeashampoota tavallisen shampoon sijaan aina tarpeen mukaan.

Hyvä leikkaus tekee harmaista hiuksista suorastaan tyrmäävät! Harmaa on kaikista hiusväreistä se, josta hyvä leikkaus tekee entistä tyylikkäämmän. Miltä kuulostaisi trendikkään pitkä tai särmikkään lyhyt polkkatukka? Kampaaja osaa valita kasvojesi muotoon parhaiten sopivan mallin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona

  Vaaleat hiukset

  Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona
  ...

  Platinanvaaleat hiukset ovat jälleen erittäin trendikkäät. Haluatko sinäkin platinanvaalean sävyn?

  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...

  Näin muotoilet Jessica Parén elegantin tai Edie Campbellin sähäkän hiusmallin, jotka molemmat sopivat täydellisesti mustahiuksisille naisille.

  ...
 • Ruskean tukan sävyttäminen

  Ruskeat hiukset

  Ruskean tukan sävyttäminen
  ...

  Ruskean hiusvärin valinnan puolesta voidaan sanoa paljon. Mikä menetelmä sopii sinulle, sävytyshuuhtelu, intensiivinen sävytys vai värikäsittely?

  ...
 • Hiusvinkit harmaantuville

  Hopeanharmaat hiukset

  Hiusvinkit harmaantuville
  ...

  Lue parhaat vinkkimme harmaantuville hiuksille!

  ...
 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...

  Hopeanharmaa sävy on tullut jäädäkseen. Lue lisää siitä, miksi hiukset kannattaa värjätä hopeisiksi, ja saat myös tärkeää tietoa siitä, mitä tulee tietää hopeanharmaiden hiuksien hoidosta.  

  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...

  Oletko päättänyt vaihtaa hiusväriä? Valitsetko hiusvärin vai sävytyksen? Hiusvärit voivat aiheuttaa hämmennystä ja valinta on joskus vaikeaa. Tässä valintaa helpottavia vinkkejä.

  ...
 • Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

  Vaaleat hiukset

  Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn
  ...

  Vaaleita sävyjä on loputtomasti, ja selkeät sävyt, kuten platina, samppanja ja kultainen, ovat hyvin suosittuja. Tummanvaalea sävy, jota toisinaan kutsutaan myös vähemmän mairittelevasti "likaisenvaaleaksi", on jäänyt muiden sävyjen varjoon. Nyt tämä sävy on palannut suosioon, ja syystä! Lue lisää täältä.

  ...
 • Tee raitoja kotona – se on helppoa!

  Vaaleat hiukset

  Tee raitoja kotona – se on helppoa!
  ...

  Kaipaatko muutosta? Raidat antavat hiuksille hehkua, tuuheamman ulkonäön ja ulottuvuutta valon ja varjon avulla.

  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...

  Loputtomalta tuntuvan talven jälkeen alamme jo odottaa kevättä, kun ilmassa alkaa leijua lupaus tulevasta kesästä ja aurinkoisista päivistä. Kevään kynnyksellä on aika raikastaa lookia ja valmistautua kesään Blonde Highlights -raidoilla! Schwarzkopf Blonde -tuotteilla saavutat helposti ja edullisesti kampaamotason lookeja helppokäyttöisillä kotiseteillä.

  ...
 • Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

  Vaaleat hiukset

  Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka
  ...

  Lue ja opi, mitä kannattaa ajatella kun valkaiset hiuksiasi ja miten hallita ei-toivottuja vaikutuksia.

  ...
 • Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä

  Vaaleat hiukset

  Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä
  ...

  Vaikka hiusten vaalentamista kutsutaankin usein "värjäämiseksi", se ei ole aivan totta. Vaalentavat tuotteet eivät sisällä väriä, vaan vaalentavia ainesosia, kuten vetyperoksidia.

  ...
 • Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa

  Vaaleat hiukset

  Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa
  ...

  Tässä artikkelissa käsitellään vaaleahiuksisten yleistä ongelmaa: keltaisuuden poistamista. Mistä se aiheutuu ja miten siitä pääsee eroon? Siirry alaspäin ja lue lisää.

  ...