Skip to Content

Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

Loputtomalta tuntuvan talven jälkeen alamme jo odottaa kevättä, kun ilmassa alkaa leijua lupaus tulevasta kesästä ja aurinkoisista päivistä. Kevään kynnyksellä on myös otollinen aika raikastaa lookia ja valmistautua kesään Blonde Highlights -raidoilla! Schwarzkopf Blonde -tuotteilla saavutat helposti ja edullisesti kampaamotason lookeja helppokäyttöisillä kotiseteillä. Selaa ja lue, miksi kannattaa aloittaa matka Blonde Highlights -vaalennustuotteilla.

Miksi raidat?

@getty images

Raidat vaalentavat pohjaväriä useita asteita vaaleammaksi. Sijoittamalla vaaleat osat strategiesti oikeisiin kohtiin, hiuksiin voidaan luoda pehmeyttä, syvyyttä ja rakennetta. Yksiväriset hiukset voivat näyttää latteilta ja elottomilta, varsinkin talven jälkeen, ja raidoilla voidaan luoda luonnollista elävyyttä ja hehkua olemassa olevaan hiusväriin.

Olipa hiuksesi sitten luonnostaan vaaleat ja haluat vaalentaa niitä lisää, tai olet ruskeaverikkö ja haluat lisätä hiuksiisi hieman vaaleutta ja ulottuvuutta, raidoilla voit luoda luonnollisen, auringon haalistaman lookin, joka sopii useimpiin ihonsävyihin.

Helppo tehdä itse

@shutterstock

Uusien tekniikoiden ja tee-se-itse-käsittelyjen ansiosta on helppo loihtia ammattimaisia lookeja kätevästi ja nopeasti kotona. Helppokäyttöisten levitysvälineiden ja huppujen avulla voit luoda vapaasti ja hallita lopputulosta valitsemalla tarkkaan ne suortuvat, jotka haluat vaalentaa. Maalaa levitysharjalla leveitä osioita, jos haluat paksumpia raitoja, tai kokeile rohkeampaa balayage-tekniikkaa. Jos käytät raidoitushuppua, luo luonnollinen ja auringon haalistama look vetämällä muutamia suortuvia hupun reikien läpi. Jos haluat yhtenäisemmän värin ja maksimaalisen vaaleuden, valitse koko pään raidoitus ja vedä hiussuortuvia lähes kaikista hupun rei'istä.

 Valitsitpa minkä tahansa raidoitusmenetelmän, homma on helpompaa kuin luuletkaan ja säästät aikaa (ja rahaa) kampaamokäyntiin verrattuna.

Pidä huolta värjätyistä hiuksista

Muista, että vaikka hiuksesi eivät ole altistuneet auringolle, ne kaipaavat silti aivan yhtä paljon hoitoa kuin UV-säteilylle altistuneet hiukset. Vaalennetut hiukset kaipaavat hoitoa ja rakkautta, joten muista käyttää erityisesti vaalennetuille hiuksille tarkoitettua shampoota ja hoitoainetta sekä ravitsevia hiuksiin jätettäviä öljykäsittelyjä, kuten Gliss daily Oil Elixir -hoitoa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona

  Vaaleat hiukset

  Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona
  ...

  Platinanvaaleat hiukset ovat jälleen erittäin trendikkäät. Haluatko sinäkin platinanvaalean sävyn?

  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...

  Näin muotoilet Jessica Parén elegantin tai Edie Campbellin sähäkän hiusmallin, jotka molemmat sopivat täydellisesti mustahiuksisille naisille.

  ...
 • Ruskean tukan sävyttäminen

  Ruskeat hiukset

  Ruskean tukan sävyttäminen
  ...

  Ruskean hiusvärin valinnan puolesta voidaan sanoa paljon. Mikä menetelmä sopii sinulle, sävytyshuuhtelu, intensiivinen sävytys vai värikäsittely?

  ...
 • Hiusvinkit harmaantuville

  Hopeanharmaat hiukset

  Hiusvinkit harmaantuville
  ...

  Lue parhaat vinkkimme harmaantuville hiuksille!

  ...
 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...

  Hopeanharmaa sävy on tullut jäädäkseen. Lue lisää siitä, miksi hiukset kannattaa värjätä hopeisiksi, ja saat myös tärkeää tietoa siitä, mitä tulee tietää hopeanharmaiden hiuksien hoidosta.  

  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...

  Lue kuinka voit peittää harmaat suortuvat ja saada hiustesi luonnollisen sävyn takaisin. Onko aikeissasi sittenkin jättää peittely sikseen ja ottaa harmaantunut tyyli rohkeasti haltuun? Ei hätää, tarjoamme jotain myös sinulle. Lue alta vinkkimme luonnollisen harmaiden hiusten korostamiseen.

  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...

  Oletko päättänyt vaihtaa hiusväriä? Valitsetko hiusvärin vai sävytyksen? Hiusvärit voivat aiheuttaa hämmennystä ja valinta on joskus vaikeaa. Tässä valintaa helpottavia vinkkejä.

  ...
 • Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

  Vaaleat hiukset

  Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn
  ...

  Vaaleita sävyjä on loputtomasti, ja selkeät sävyt, kuten platina, samppanja ja kultainen, ovat hyvin suosittuja. Tummanvaalea sävy, jota toisinaan kutsutaan myös vähemmän mairittelevasti "likaisenvaaleaksi", on jäänyt muiden sävyjen varjoon. Nyt tämä sävy on palannut suosioon, ja syystä! Lue lisää täältä.

  ...
 • Tee raitoja kotona – se on helppoa!

  Vaaleat hiukset

  Tee raitoja kotona – se on helppoa!
  ...

  Kaipaatko muutosta? Raidat antavat hiuksille hehkua, tuuheamman ulkonäön ja ulottuvuutta valon ja varjon avulla.

  ...
 • Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

  Vaaleat hiukset

  Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka
  ...

  Lue ja opi, mitä kannattaa ajatella kun valkaiset hiuksiasi ja miten hallita ei-toivottuja vaikutuksia.

  ...
 • Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä

  Vaaleat hiukset

  Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä
  ...

  Vaikka hiusten vaalentamista kutsutaankin usein "värjäämiseksi", se ei ole aivan totta. Vaalentavat tuotteet eivät sisällä väriä, vaan vaalentavia ainesosia, kuten vetyperoksidia.

  ...
 • Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa

  Vaaleat hiukset

  Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa
  ...

  Tässä artikkelissa käsitellään vaaleahiuksisten yleistä ongelmaa: keltaisuuden poistamista. Mistä se aiheutuu ja miten siitä pääsee eroon? Siirry alaspäin ja lue lisää.

  ...