Mustien hiusten muotoilu

Näyttelijä Jessica Paré (tunnet hänet todennäköisesti tv-sarjasta Mad Men) ja malli Edie Campbell näyttävät, kuinka viehättäviä ja upeita mustahiuksiset naiset voivat olla. Jessica Parén kiehtova hiustyyli on klassisen elegantti, kun taas Edie Campbellin tyyli on villi ja sähäkkä. Me näytämme upeita kampauksia mustahiuksisille naisille ja annamme samalla hyödyllisiä muotoiluvinkkejä.

Mustat hiukset herättävät huomiota. Nämä hiusmallit on helppo muotoilla sopimaan kantajansa tyyliin ja temperamenttiin. Näyttelijä Jessica Parélla on luontainen kyky kantaa eleganttia hiusmalliaan, kun taas Edie Campbellin hiukset kertovat hänen olevan aina valmiina toimintaan.

Mustahiuksinen Jessica Paré

Mustien hiusten muotoilu
Oikealta vasemmalle: Jessica Parén nuttura, pitkä polkka laineilla, huoliteltu sileä kampaus ja lyhyet hiukset pyöreällä otsatukalla.

Näyttelijä Jessica Paré on tunnettu suositusta tv-sarjasta Mad Men. Hän kiehtoo kauneudellaan ja tyylillään, johon kuuluu erottamattomasti tyylikkäät mustat hiukset. Esiintyvänä taiteilijana Jessica osaa luonnollisesti näyttää aina parhaat puolensa, joita hän korostaa erilaisilla kampauksilla ja meikeillä.

Kanadalaisella Jessica Parélla on upeat mustat hiukset ja raikas vaalea iho. Hän näyttää klassisen tyylikkäältä isossa nutturassa, urheilulliselta korkeassa ponnarissa,  seksikkäältä virtaviivaisesssa kampauksessa ja elegantilta glamourlaineissa, ellei hänellä sitten satu olemaan modernin kampauksen päivä, jolloin näemme pehmeät viimeistelemättömät laineet tai pitkän polkkatukan. Jessican hiukset vaihtelevat pitkien ja puolipitkien välillä ja hän tekee jakauksen keskelle tai sivulle, joko säännöllisenä tai epäsäännöllisenä versiona. Don Draperin vaimona Mad Menissä olemme nähneet hänet tarkasti leikatuissa lyhyissä hiuksissa. Yleensä Jessica kampaa hiuksensa mieluiten suoraan otsalle tai toiselle sivulle. Huulipunavärinä Jessica rakastaa syvänpunaista ja se antaakin upean kontrastin hänen tummille hiuksilleen.

Jessica Parésin hiustyylien plussat: Jessican hiustyylejä ei voi koskaan moittia tylsiksi. Hän tietää kuinka varastaa kaikkien huomio monipuolisilla, jatkuvasti muuttuvilla kampauksilla.

Edie Campbellin mustat hiukset

Mustien hiusten muotoilu
Edie Campbell esittelee kolme erilaista rentoa hiusmallia. Näemme hänet taaksepäin kammatussa kampauksessa, pitkien ja osittain silmät peittävien etuhiusten kanssa, ja vauhdikkaalla keskipään jakauksella (vasemmalta oikealle).

Vuoden Malli 2013 Edie Campbell värjää hiuksensa mustiksi. Erittäin vaalean ihon kanssa mustat hiukset luovat upean kontrastin. Edien tyyli on aina rento riippumatta asusta tai kampauksesta. Tällä mallilla todellakin riittää asennetta, joka yhdessä erilaisten kampausten kanssa sopii täydellisesti rentoihin asuihin. Edie ei välitä vaikka osa hiuksista karkaisikin tarkkaan kammatusta kampauksesta, häntä ei nähdä koskaan täsmällisen suorissa jakauksissa ja hän on erityisen mieltynyt epäsovinnaisiin hiustyyleihin, jotka joidenkin mielestä saattavat näyttää sotkuisilta. Edie näyttää maailmalle mustien hiusten itsevarman ja sähäkän puolen. Hänen suosikkinsa on 80-luvun poikamainen tyyli – ja se sopii hänelle erinomaisesti. Edie nähdään usein täysin meikittömänä ja hän käyttää mielellään asuja, jotka näyttävät rennoilta miesten asuilta.

Edien hiustyylien plussat: Hän antaa mustille hiuksille sähäkän ja lähes kapinallisen luonteen. Edien mustat hiukset ovat modernit, eikä niissä ole mitään ylimääräistä draamaa. Villi otsatukka ja viimeistelemätön muotoilu vievät mustat hiukset ihan uuteen ulottuvuuteen – Edien ulottuvuuteen!

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona

  Vaaleat hiukset

  Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona
  ...
 • Ruskean tukan sävyttäminen

  Ruskeat hiukset

  Ruskean tukan sävyttäminen
  ...
 • Hiusvinkit harmaantuville

  Hopeanharmaat hiukset

  Hiusvinkit harmaantuville
  ...
 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...
 • Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

  Vaaleat hiukset

  Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn
  ...
 • Tee raitoja kotona – se on helppoa!

  Vaaleat hiukset

  Tee raitoja kotona – se on helppoa!
  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...
 • Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

  Vaaleat hiukset

  Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka
  ...
 • Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä

  Vaaleat hiukset

  Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä
  ...
 • Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa

  Vaaleat hiukset

  Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa
  ...