Skip to Content

Sateenkaaren värit hiuksissasi

Purple hair color
Getty Images

Tähdet ja julkkikset ovat löytäneet kirkkaat, pastellit ja ruskeanharmaat hiusvärit. Ensi vuoden tuleva hiusväritrendi sisältää kaikki väriympyrän värit, joiden avulla voit luoda mielikuvituksellisia väriyhdistelmiä. Punainen ja kirkas pinkki sekoittuvat violetteihin suortuviin, vihreät hiukset sekoittuvat aavistukseen violettia. Haluamme opastaa sinua uuden uljaan hiusvärimaailman löytöretkellä.

Värin vaihto selkeistä väreistä häivytettyihin sateenkaarenväreihin on tällä hetkellä kaikkien julkkisten ykkösjuttu, mallia voi ottaa vaikkapa laulaja-näyttelijä Lily Allenilta tai malli Chloe Norgaardilta. Väriyhdistelmät mahdollistavat todella luovat väriratkaisut, kun ne valitaan huolella ja taiten. Nyt sinulla on mahdollisuus muuttaa hiusvärisi kertaheitolla suosikkiväreihisi ja kokeilla upeita ylellisiä kampauksia, jotka korostavat uutta värikkyyttäsi.

Sateenkaaren värit hiuksissasi: Lily Allen

Lily Allen on täysin samaa mieltä sateenkaaren väristen hiusten kauneudesta. Hän rakastaa pirteitä ja iloisia hiusvärimalleja. Hän näyttää miten hyvin kaikki auringonlaskun värit sopivat hiuksiin pehmeillä värivaihdoilla - tummanvioletti vaihtuu vaaleanpunaiseksi ja punainen kirkkaan oranssiksi. Solisluuhun yltävä ns. clavi-cut korostaa tätä upeata luonnollista tyyliä.

Sateenkaaren värit hiuksissasi: Chloe Norgaard

Värikkäät hiukset
Chloe Norgaardilla ei ole mitään väriennakkoluuloja hiusväriä vaihtaessaan.

Sateenkaaren väristen hiusten trendi on kuin luotu Chloe Norgaardia varten. Kukaan muu ei vaihda hiusväriään niin usein kuin amerikkalainen malli Chloe Norgaard. Hän ei koskaan viihdy yhdessä ja samassa värimallissa päiviä tai muutamia viikkoja pidempään. Ylelliset hius- ja värimallit ovat hänen tavaramerkkinsä. Hän yllättää kaikki lähes päivittäin vaihtuvalla värimaailmalla niin yksityis- kuin työelämässäänkin.

Elle Style Awards 2014 -juhlassa Chloe Norgaard (vasemmalla) säväytti monivärisillä pastellinsävyisillä hiuksillaan. Violetit ja vaaleansiniset hiukset on sävytetty vihreän ja vaaleanpunaisen sävyillä. Hiusten juurten väri on lähellä hänen luonnollista ruskeaa väriään. Yksittäiset vaalennusraidat antavat lisähohtoa tähän upeaan tyyliin.

Belvedere Partyssa (keskellä) Chloe Norgaard nähtiin ihan erilaisissa värikkäissä hiuksissa. Hiukset olivat juurista kellertävän blondit, korvan tasalla hiusten väri vaihtui hohtavaan pinkkiin. Violetit raidat hiuksissa korostivat upeasti pinkkiä. Chloen 80-luvun kampaus vei ylellisen värimaailman ihan uudelle tasolle. Tämä upea hiusvärimalli voi olla perusta ihan uudelle hiusväritrendille.

Whistles Showssa Choe yllätti kaikki taas ihan uudella värimallilla! Hiustyyli oli grunge-tyyppinen kampaus keskipään jakauksella, joka oli värjätty neonvihreäksi (oikealla). Vihreä vaaleni latvoja kohden lähes blondiksi.

Sateenkaaren värit hiuksissasi: Parhaat kampaukset mielikuvituksellisiin värimalleihin

Pitkät hiukset (pitkä polkka tai pidempi) tarjoaa paljon maalaustilaa sateenkaaren väreille ja voit helposti käyttää koko suosikkiväripalettiasi.

Liitoitellut värit ja räväkät värinvaihdot ovat ihan oma maailmansa. Kun ne yhdistetään tyylikkääseen muotoiluun, voit luoda ihan oman taiteellisen tyylisi. Avoimena liehuvat hiukset tarkalla keskipään jakauksella saavat värit hohtamaan houkuttelevasti. Kirkkaat värit ja sileät hiukset luovat usein nuorentavan vaikutelman. Hienostuneet loivat laineet yhdistettynä ylelliseen väriin antavat upean vaikutelman.

Hiusten juurikasvu on helppo integroida värikkääseen väripalettiisi. Hiustaiteilijan käytettävissä on lukuisa määrä erilaisia väripaletteja, vivahteita ja elegantteja, villejä ja räväköitä värimalleja. Voit käyttää puolen vaihtoja, keski- ja sivujakauksia ja erilaisia otsatukkavaihtoehtoja, jotka sopivat värivalintoihisi.

Sateenkaaren värit hiuksissasi: Kuinka hoidat värjättyjä hiuksia


Oikeanlainen värinsuoja on erittäin tärkeä kestävän värin ja väriefektien kannalta. Nykyaikaiset värjätyille hiuksille suunnitellut hiustenhoitotuotteet varmistavat, että värit säilyttävät kiiltävän kauneutensa ja kestävät monta shampoopesua. Optimaalinen hiustenhoitotuote värjätyille hiuksille pitää hiukset notkeina ja kiiltävinä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona

  Vaaleat hiukset

  Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona
  ...

  Platinanvaaleat hiukset ovat jälleen erittäin trendikkäät. Haluatko sinäkin platinanvaalean sävyn?

  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...

  Näin muotoilet Jessica Parén elegantin tai Edie Campbellin sähäkän hiusmallin, jotka molemmat sopivat täydellisesti mustahiuksisille naisille.

  ...
 • Ruskean tukan sävyttäminen

  Ruskeat hiukset

  Ruskean tukan sävyttäminen
  ...

  Ruskean hiusvärin valinnan puolesta voidaan sanoa paljon. Mikä menetelmä sopii sinulle, sävytyshuuhtelu, intensiivinen sävytys vai värikäsittely?

  ...
 • Hiusvinkit harmaantuville

  Hopeanharmaat hiukset

  Hiusvinkit harmaantuville
  ...

  Lue parhaat vinkkimme harmaantuville hiuksille!

  ...
 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...

  Hopeanharmaa sävy on tullut jäädäkseen. Lue lisää siitä, miksi hiukset kannattaa värjätä hopeisiksi, ja saat myös tärkeää tietoa siitä, mitä tulee tietää hopeanharmaiden hiuksien hoidosta.  

  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...

  Lue kuinka voit peittää harmaat suortuvat ja saada hiustesi luonnollisen sävyn takaisin. Onko aikeissasi sittenkin jättää peittely sikseen ja ottaa harmaantunut tyyli rohkeasti haltuun? Ei hätää, tarjoamme jotain myös sinulle. Lue alta vinkkimme luonnollisen harmaiden hiusten korostamiseen.

  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...

  Oletko päättänyt vaihtaa hiusväriä? Valitsetko hiusvärin vai sävytyksen? Hiusvärit voivat aiheuttaa hämmennystä ja valinta on joskus vaikeaa. Tässä valintaa helpottavia vinkkejä.

  ...
 • Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

  Vaaleat hiukset

  Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn
  ...

  Vaaleita sävyjä on loputtomasti, ja selkeät sävyt, kuten platina, samppanja ja kultainen, ovat hyvin suosittuja. Tummanvaalea sävy, jota toisinaan kutsutaan myös vähemmän mairittelevasti "likaisenvaaleaksi", on jäänyt muiden sävyjen varjoon. Nyt tämä sävy on palannut suosioon, ja syystä! Lue lisää täältä.

  ...
 • Tee raitoja kotona – se on helppoa!

  Vaaleat hiukset

  Tee raitoja kotona – se on helppoa!
  ...

  Kaipaatko muutosta? Raidat antavat hiuksille hehkua, tuuheamman ulkonäön ja ulottuvuutta valon ja varjon avulla.

  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...

  Loputtomalta tuntuvan talven jälkeen alamme jo odottaa kevättä, kun ilmassa alkaa leijua lupaus tulevasta kesästä ja aurinkoisista päivistä. Kevään kynnyksellä on aika raikastaa lookia ja valmistautua kesään Blonde Highlights -raidoilla! Schwarzkopf Blonde -tuotteilla saavutat helposti ja edullisesti kampaamotason lookeja helppokäyttöisillä kotiseteillä.

  ...
 • Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

  Vaaleat hiukset

  Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka
  ...

  Lue ja opi, mitä kannattaa ajatella kun valkaiset hiuksiasi ja miten hallita ei-toivottuja vaikutuksia.

  ...
 • Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä

  Vaaleat hiukset

  Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä
  ...

  Vaikka hiusten vaalentamista kutsutaankin usein "värjäämiseksi", se ei ole aivan totta. Vaalentavat tuotteet eivät sisällä väriä, vaan vaalentavia ainesosia, kuten vetyperoksidia.

  ...