Skip to Content

Vastuullisuuskampanja

Ehdot ja säännöt – Schwarzkopf - “Keskon vastuullisuuskampanja”
1. Johdanto

1.1 Tässä asiakirjassa esitetään ehdot ja säännöt  (“Säännöt”) jotka koskevat osallistumista Schwarzkopfin Facebook-sivuilla järjestettävään palkintokampanjaan (“Kampanja”) osoitteessa https://business.facebook.com/schwarzkopfsuomi/

1.2 Kampanjan järjestäjä on Henkel Finland Oy (“Henkel”), Schwarzkopf-brändien omistaja, osoite: Äyritie 12 A 01510.

1.3 Osallistumalla Kampanjaan osallistujat hyväksyvät Säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.

2. Osallistuminen

2.1 Osallistuakseen Kampanjaan osallistujien tulee:

a) olla vähintään 18-vuotiaita; ja

b) asua vakinaisesti Suomessa.

2.2 Osallistuakseen Kampanjaan osallistujien on kirjoitettava kommentti postaukseen (”Kampanjapostaus”) postauksessa määritetyn ohjeen mukaan. Lisäksi osallistujien on kirjoitettava vastaus esitettyyn kysymykseen Kampanjapostauksen kommenttikentässä.

2.3 Kampanjaan osallistuminen ei edellytä Henkel-tuotteen ostamista.

2.4 Kommentoijien keskuudesta arvotaan kymmenen (10) voittajaa. Jokainen osallistuja voi voittaa korkeintaan yhden palkinnon (minkä tahansa arvoisen).  Voittanut kilpailija ei voi enää voittaa muita palkintoja.

2.5 Kilpailuaika on 6. - 23. helmikuuta 2020.

Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei oteta huomioon.

2.6 Kampanjaan eivät voi osallistua Henkel Finland Oy:n tai sen yhteistyökumppaneiden työntekijät eivätkä näiden perheenjäsenet.

2.7 Järjestäjä ei ole vastuussa viivästyneistä, kadonneista, vaurioituneista, epätäydellisistä tai vilpillisistä osallistumisista, vaan ne hylätään.

3. Palkinto

3.1 Palkintopakkauksia on yhteensä kymmenen (10), joissa kussakin kuusi (6) tuotetta.

3.2 Palkintoja ei voi siirtää toiselle henkilölle tai vaihtaa rahaksi. Määrättyjä päivämääriä ei voi muuttaa.

3.3 Voittajat arvotaan 24. helmikuuta 2020.

3.4 Voittajille ilmoitetaan suoraan kampanjapostauksen kommenttikentässä 24. helmikuuta 2020.

3.5 Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen yrityskerran jälkeen kolmen arkipäivän sisällä, Järjestäjä valitsee satunnaisesti vaihtoehtoisen voittajan jäljellä olevista hyväksyttävistä osallistumisista 27. helmikuuta 2020.

3.6 Voittajat saavat tiedot palkinnostaan 14 päivän kuluessa valinnastaan. [Palkintopaketit postitetaan voittajalle viimeistään 14 päivän sisällä viimeisen kilpailupäivän jälkeen].  Kukin voittaja maksaa itse voitosta mahdollisesti perittävät verot tai kulut.

3.7 Palkinnolle ei tarjota käteisvaihtoehtoa. Järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa palkinnon toiseen vastaavan arvoiseen, jos se katsoo sen tarpeelliseksi ennakoimattomien olosuhteiden johdosta.

3.8 Voittajien nimet julkaistaan Schwarzkopfin Facebook-sivuilla [https://www.facebook.com/schwarzkopfsuomi] kahdeksan (8) päivän sisällä kilpailun päättymisestä.

4. Yleistä

4.1 Järjestäjän tekemä päätös on lopullinen eikä Järjestäjä vastaa Kampanjaan liittyviin kyselyihin.

4.2 Kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, tukema tai hallinnoima, eikä liity millään tavalla Facebookiin. Huomaa, että luovutat tietosi ja kommenttisi Järjestäjän käyttöön, et Facebookille. Facebook ei ole vastuussa osallistujalle Kampanjasta, ja Kampanjaan osallistumalla vapautat Facebookin kaikesta vastuusta siihen liittyen.

4.3 Näihin Sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, ja Sääntöihin liittyvät riidat kuuluvat yksinomaan Suomen tuomioistuimien toimivaltaan.

5. Henkilötiedot

5.1 Henkel kerää Kampanjaan osallistuvista henkilöistä tiettyjä henkilötietoja. Käsittelemme henkilötietojasi Henkelin tietosuojailmoituksen https://www.henkel.fi/tietosuojailmoitus?pageID=546512 kuvaamalla tavalla. Ottamalla osaa tähän Kampanjaan vahvistat, että antamasi tiedot ovat todenmukaiset ja täsmälliset.

5.2 Osallistumalla Kampanjaan hyväksyt Facebookin tietokäytännön, johon voit tutustua osoitteessa https://www.facebook.com/privacy/explanation.

5.3 Henkelillä on oikeus luovuttaa osallistujan henkilötietoja organisaatioille, jotka auttavat Kampanjan toteuttamisessa ja palkintojen järjestämisessä, mutta ainoastaan näihin tarkoituksiin.

5.4Osallistujilla on useita oikeuksia liittyen Kampanjan yhteydessä luovuttamiinsa henkilötietoihin. Kaikki näihin oikeuksiin liittyvät pyynnöt tulee lähettää osoitteeseen: dataprivacy.se@henkel.com otsikolla “Schwarzkopf Finland competition - Kesko”.

5.5 Henkelin tietosuojailmoituksessa https://www.henkel.fi/tietosuojailmoitus?pageID=546512 on lisätietoja osallistujien Henkelille luovuttamien henkilötietojen jakamisesta sekä oikeuksista, joita osallistujilla on liittyen henkilötietojensa käsittelyyn Kampanjan yhteydessä.

6. Oikeudet

6.1 Kukin osallistuja luovuttaa Henkelille kaikki tästä Kampanjasta syntyvät tai siitä johtuvat oikeudet kaikissa medioissa ja kaikissa tuotteissa, mukaan lukien jättämänsä kommentin.

6.2 Osallistumalla Kampanjaan osallistuja antaa suostumuksensa siihen, että osallistujan kommentti (mukaan lukien kuva tai kuvan kaltainen) julkaistaan missä ja milloin tahansa Henkelin ja sen brändien Facebook-, YouTube- tai Twitter-sivujen Kampanjaan liittyvissä julkaisussa, mutta vain tavalla, joka on yhdenmukainen Henkelin tietosuojailmoituksen https://www.henkel.fi/tietosuojailmoitus?pageID=546512 kanssa