Blonde | Slingor

M+ Easy Highlights

 • Säteilevät vaaleat hiukset: tehokas raita-aine vaalentaa jopa 6 astetta, jolloin tuloksena on säteilevät, luonnollisen vaaleat raidat, lisäksi jälkihoitoaine neutraloi keltaisia pigmenttejä
 • Uusi HaptIQ System -teknologia: raita-aineen molekyylitieteeseen perustuva koostumus luo uusia mikrosidoksia hiusten sisällä ja muodostaa hiusten pintaan suojaavan kerroksen värjäyksen jälkeen vähentäen hiusten rikkoutumista jopa 90 %.*
 • Kaksi erilaista tulosta: Helpon applikaattorin avulla voit tehdä joko ohuita raitoja tai leveitä ja rohkeita raitoja, mikäli haluat luoda luonnollisen ja yksilöllisen värjäystuloksen
 • Öljyä sisältävä vaalennusaine: öljyä sisältävä, vaalentava raita-aine tekee hiuksiin luonnolliset auringon vaalentamilta näyttävät raidat, jotka kestävät pitkään
 • Pakkauksen sisältö: 1x tuubi vaalennusvoidetta 40 ml, 1x kehite-emulsiopullo 40 ml, 1x annospussi vaalennusjauhetta 10 g, 1x annospussi jälkihoitoainetta 22,5 ml, 1x helppo applikaattori, 1x käsinepari, 1x käyttöohje
Schwarzkopf Blonde Highlights M3+ – suojatut ja terveen näköiset hiukset vaaleilla raidoilla

Öljyä sisältävä vaalennusaine tekee luonnolliset auringon vaalentamilta näyttävät raidat, jotka kestävät pitkään. Tehokas vaalea hiusväri vaalentaa jopa 6 astetta antaen tulokseksi auringon vaalentamilta näyttävät raidat. Violetteja pigmenttejä sisältävä jälkihoitoaine hoitaa hiuksiasi ja poistaa ei-toivotut keltaiset sävyt – vaalennetut hiuksesi ovat suojatut ja terveen näköiset. Uudella HaptIQ-teknologialla 90 %* vähemmän hiusten rikkoutumista ja kaunis värjäystulos, jonka voit tuntea. Tämä hiusten vaalennusaine sopii kirkkaanvaaleista vaaleanruskeille sävyille ja kaikille hiusrakenteille. Pitkille, kiharoille tai paksuille hiuksille on suositeltavaa käyttää kaksi pakkausta.

Jälkihoitoaineen molekyylitieteeseen perustuva HaptIQ System -koostumus hoitaa hiuksia luomalla uusia mikrosidoksia hiusten sisällä, muodostamalla suojaavan kerroksen hiusten pintaan värjäyksen jälkeen ja palauttamalla hiusten lujuuden, jolloin hiusten rikkoutuminen vähenee jopa 90 %.* 100 % kierrätetyistä materiaaleista valmistettu pakkausseloste ja sekoitusalusta. Vegaaninen koostumus.**

Tuotteen hyödyt yhdellä silmäyksellä:

 • Luonnolliset auringon vaalentamilta näyttävät raidat
 • Kestoväri
 • Vaalentaa jopa 6 astettaRavitseva hoito keltaisia pigmenttejä neutraloivalla vaikutuksella
 • HaptIQ-teknologia vähentää hiusten rikkoutumista jopa 90 %*
 • Vegaaninen koostumus*

*instrumentaalinen testi hoitoaineella ja ilman hoitoainetta

**ei sisällä eläinperäisiä ainesosia

Värisuositus
Vaalea
Blonde hellblond
Blonde straehnchen M3 color
Keskivaalea
Blonde mittelblond
Blonde straehnchen M3
Tummanvaalea
Blonde dunkelblond
Blonde straehnchen M3
Käyttäminen
 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...

  Hopeanharmaa sävy on tullut jäädäkseen. Lue lisää siitä, miksi hiukset kannattaa värjätä hopeisiksi, ja saat myös tärkeää tietoa siitä, mitä tulee tietää hopeanharmaiden hiuksien hoidosta.  

  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...

  Näin muotoilet Jessica Parén elegantin tai Edie Campbellin sähäkän hiusmallin, jotka molemmat sopivat täydellisesti mustahiuksisille naisille.

  ...
 • Parhaat hiusväritrendit vuonna 2021

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Parhaat hiusväritrendit vuonna 2021
  ...

  Oletko suunnitellut uutta tyyliä vuodelle 2021? Tässä kirjoituksessa käymme läpi omia suosikkejamme vuoden 2021 hiusväritrendeistä. Annamme myös parhaat vinkkimme niiden toteuttamiseen.

  ...
 • Mikä on sombré?

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mikä on sombré?
  ...

  Sombré tarkoittaa pehmeästi varjostettua, ja se erottuu ombré-siskostaan hienovaraisemmilla ja monivivahteisilla väreillään. Parasta siinä on se, että sen valoilla ja varjoilla leikittelevä look sopii kaikille hiusväristä ja hiusten pituudesta riippumatta.

  ...
 • Mitä balayage on?

  Löydä oikea värjäystekniikka

  Mitä balayage on?
  ...

  Balayage on suosittu värjäystekniikka, jolla hiuksiin räätälöidään upeita, hämmästyttävän aidoilta näyttäviä sävyjä. Mitä balayage oikein tarkoittaa? Tässä artikkelissa kerromme siitä kaiken

  ...
 • Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa

  Vaaleat hiukset

  Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa
  ...

  Tässä artikkelissa käsitellään vaaleahiuksisten yleistä ongelmaa: keltaisuuden poistamista. Mistä se aiheutuu ja miten siitä pääsee eroon? Siirry alaspäin ja lue lisää.

  ...
 • Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

  Vaaleat hiukset

  Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn
  ...

  Vaaleita sävyjä on loputtomasti, ja selkeät sävyt, kuten platina, samppanja ja kultainen, ovat hyvin suosittuja. Tummanvaalea sävy, jota toisinaan kutsutaan myös vähemmän mairittelevasti "likaisenvaaleaksi", on jäänyt muiden sävyjen varjoon. Nyt tämä sävy on palannut suosioon, ja syystä! Lue lisää täältä.

  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...

  Loputtomalta tuntuvan talven jälkeen alamme jo odottaa kevättä, kun ilmassa alkaa leijua lupaus tulevasta kesästä ja aurinkoisista päivistä. Kevään kynnyksellä on aika raikastaa lookia ja valmistautua kesään Blonde Highlights -raidoilla! Schwarzkopf Blonde -tuotteilla saavutat helposti ja edullisesti kampaamotason lookeja helppokäyttöisillä kotiseteillä.

  ...
 • Sateenkaaren värit hiuksissasi

  Värikkäät hiukset

  Sateenkaaren värit hiuksissasi
  ...

  Yksi luonnollinen tai lähes luonnollinen hiusväri on nyt menneen talven lumia. Ole luova ja tuo hiuksiisi kaikki värit yhdellä kertaa!

  ...
 • Unelmahiukset fantasiaväreillä

  Värikkäät hiukset

  Unelmahiukset fantasiaväreillä
  ...

  Saavuta unelma fantasiahiukset Schwarzkopf LIVE väreillä!

  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...

  Oletko päättänyt vaihtaa hiusväriä? Valitsetko hiusvärin vai sävytyksen? Hiusvärit voivat aiheuttaa hämmennystä ja valinta on joskus vaikeaa. Tässä valintaa helpottavia vinkkejä.

  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...

  Lue kuinka voit peittää harmaat suortuvat ja saada hiustesi luonnollisen sävyn takaisin. Onko aikeissasi sittenkin jättää peittely sikseen ja ottaa harmaantunut tyyli rohkeasti haltuun? Ei hätää, tarjoamme jotain myös sinulle. Lue alta vinkkimme luonnollisen harmaiden hiusten korostamiseen.

  ...
 • Blonde
  M1 Super Slingor
  ...