Unelmahiukset fantasiaväreillä

Viime vuoden aikana olemme nähneet useita perinteitä rikkoneita hiustyylejä. Hiusten värjäys kotona on nyt helpompaa kuin koskaan ja saatavilla on kaikkia sateenkaaren värejä. Yhä useammat meistä kokeilevat kirkkaita ja fantasiamaisia hiusvärejä ja -tekniikoita. Se on hauska ja luova tapa ilmaista persoonallisuutta, ja voit vaihtaa väriä niin usein kuin haluat, vähällä sitoutumisella. 

Tulevaisuus näyttää värikkäältä

istock

Tämä monivärinen trendi jatkuu vielä vuonna 2021, eikä se osoita hidastumisen merkkejä.  Tulevana vuonna voimme edelleen odottaa näkevämme koko värivalikoiman – vaaleista pastelleista kirkkaimpiin neonsävyihin. Punaisen huhutaan olevan suuri trendi – kaikissa sävyissä klassisesta katseita kääntävästä punaisesta hehkuvan kastanjanruskeisiin sävyihin. Väriskaalan toisen pään pastellit eivät ole katoamassa mihinkään – mutta voimme odottaa näkevämme uusia ja luovia sävyjen ja tekniikoiden yhdistelmiä. 

Oman fantasialookin löytäminen

istock

Monien hiusvärien tavoin, värin luominen ja ylläpitäminen ei ole aina helppoa, sillä jotkin hiustyypit vaativat enemmän työtä kuin toiset. Jos sinulla on tummat hiukset ja haluat dramaattisen fantasiavärin, sinun on todennäköisesti ensin vaalennettava hiuksiasi, jos haluat värin näkyvän hiuksissasi. Mitä kirkkaamman värin haluat hiuksiisi, sitä vaaleammat niiden on oltava väriä lisättäessä. Tietyt sävyt haalistuvat nopeammin, kuten pastellit. Niissä on vähemmän pigmenttiä, joten ne haalistuvat yleensä nopeammin kuin kirkkaammat värit. Tämä lisää ylläpitoon kuluvaa aikaa, mutta voit vaihtaa väriä useammin. Kun olet valinnut värin, seuraava vaihe on päättää, mihin haluat värin – kaikkiin hiuksiin, raitoihin vai jonnekin sille välille? Tämä on hauska vaihe.

Kolme inspiroivaa lookia kotona kokeiltavaksi

Live 093 Shocking pink packshot

Vaaleanpunainen – kirkkaasta pastelliin

Luo draamaa katseet vangitsevalla kirkkaalla pinkin sävyllä, kuten Schwarzkopf LIVE 093 Shocking Pink washout - värillä. Voit myös sekoittaa sitä hoitoaineeseen luodaksesi pastellisävyn ja oman kaksisävyisen yhdistelmäsi, jossa on erilaisia vaaleanpunaisen sävyjä. 

Live L76 ultra violet packshot

Eloisa violetti

Jos hiuksesi ovat tummat ja haluat kokeilla uutta lookia mahdollisimman vaivattomasti, kokeile hiusväriä, joka jättää esivaalennusvaiheen väliin ja tekee hiuksista silti eloisan näköiset. Esimerkiksi Schwarzkopf LIVE L76 Ultra Violet -väri on erinomainen sävyvalinta tummille hiuksille. Tuloksena on upea violetin sävy, joka kääntää päitä, mutta on kuitenkin hieman hillitympi fantasiaväri.

Ripaus väriä

Raidat voivat olla hyvä kompromissi, jos pidät fantasiaväreistä mutta et ole aivan valmis luopumaan luonnollisesta hiusväristäsi. Riippuen värivalinnastasi, kirkkaatkin värit voivat näyttää luonnollisilta ja elävöittää lookkiasi entisestään. Mikset kokeilisi jo tänään Schwarzkopf LIVE 035 Real Red värillä?  

Taivas rajana

Oman fantasialookin löydettyäsi on myös hyvä muistaa sen hoito – pysy poissa auringosta, jotta väri kestää pidempään, älä pese hiuksia liian usein ja pese hiukset haalealla vedellä. Kaikki muut säännöt on tehty rikottaviksi. Vuonna 2021 hiuksissa on kyse hauskanpidosta ja todellisten värien näyttämisestä. 

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona

  Vaaleat hiukset

  Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona
  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...
 • Ruskean tukan sävyttäminen

  Ruskeat hiukset

  Ruskean tukan sävyttäminen
  ...
 • Hiusvinkit harmaantuville

  Hopeanharmaat hiukset

  Hiusvinkit harmaantuville
  ...
 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...
 • Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

  Vaaleat hiukset

  Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn
  ...
 • Tee raitoja kotona – se on helppoa!

  Vaaleat hiukset

  Tee raitoja kotona – se on helppoa!
  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...
 • Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

  Vaaleat hiukset

  Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka
  ...
 • Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä

  Vaaleat hiukset

  Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä
  ...