Skip to Content

Unelmahiukset fantasiaväreillä

Viime vuoden aikana olemme nähneet useita perinteitä rikkoneita hiustyylejä. Hiusten värjäys kotona on nyt helpompaa kuin koskaan ja saatavilla on kaikkia sateenkaaren värejä. Yhä useammat meistä kokeilevat kirkkaita ja fantasiamaisia hiusvärejä ja -tekniikoita. Se on hauska ja luova tapa ilmaista persoonallisuutta, ja voit vaihtaa väriä niin usein kuin haluat, vähällä sitoutumisella. 

Tulevaisuus näyttää värikkäältä

istock

Tämä monivärinen trendi jatkuu vielä vuonna 2021, eikä se osoita hidastumisen merkkejä.  Tulevana vuonna voimme edelleen odottaa näkevämme koko värivalikoiman – vaaleista pastelleista kirkkaimpiin neonsävyihin. Punaisen huhutaan olevan suuri trendi – kaikissa sävyissä klassisesta katseita kääntävästä punaisesta hehkuvan kastanjanruskeisiin sävyihin. Väriskaalan toisen pään pastellit eivät ole katoamassa mihinkään – mutta voimme odottaa näkevämme uusia ja luovia sävyjen ja tekniikoiden yhdistelmiä. 

Oman fantasialookin löytäminen

istock

Monien hiusvärien tavoin, värin luominen ja ylläpitäminen ei ole aina helppoa, sillä jotkin hiustyypit vaativat enemmän työtä kuin toiset. Jos sinulla on tummat hiukset ja haluat dramaattisen fantasiavärin, sinun on todennäköisesti ensin vaalennettava hiuksiasi, jos haluat värin näkyvän hiuksissasi. Mitä kirkkaamman värin haluat hiuksiisi, sitä vaaleammat niiden on oltava väriä lisättäessä. Tietyt sävyt haalistuvat nopeammin, kuten pastellit. Niissä on vähemmän pigmenttiä, joten ne haalistuvat yleensä nopeammin kuin kirkkaammat värit. Tämä lisää ylläpitoon kuluvaa aikaa, mutta voit vaihtaa väriä useammin. Kun olet valinnut värin, seuraava vaihe on päättää, mihin haluat värin – kaikkiin hiuksiin, raitoihin vai jonnekin sille välille? Tämä on hauska vaihe.

Kolme inspiroivaa lookia kotona kokeiltavaksi

Live 093 Shocking pink packshot

Vaaleanpunainen – kirkkaasta pastelliin

Luo draamaa katseet vangitsevalla kirkkaalla pinkin sävyllä, kuten Schwarzkopf LIVE 093 Shocking Pink washout - värillä. Voit myös sekoittaa sitä hoitoaineeseen luodaksesi pastellisävyn ja oman kaksisävyisen yhdistelmäsi, jossa on erilaisia vaaleanpunaisen sävyjä. 

Live L76 ultra violet packshot

Eloisa violetti

Jos hiuksesi ovat tummat ja haluat kokeilla uutta lookia mahdollisimman vaivattomasti, kokeile hiusväriä, joka jättää esivaalennusvaiheen väliin ja tekee hiuksista silti eloisan näköiset. Esimerkiksi Schwarzkopf LIVE L76 Ultra Violet -väri on erinomainen sävyvalinta tummille hiuksille. Tuloksena on upea violetin sävy, joka kääntää päitä, mutta on kuitenkin hieman hillitympi fantasiaväri.

Ripaus väriä

Raidat voivat olla hyvä kompromissi, jos pidät fantasiaväreistä mutta et ole aivan valmis luopumaan luonnollisesta hiusväristäsi. Riippuen värivalinnastasi, kirkkaatkin värit voivat näyttää luonnollisilta ja elävöittää lookkiasi entisestään. Mikset kokeilisi jo tänään Schwarzkopf LIVE 035 Real Red värillä?  

Taivas rajana

Oman fantasialookin löydettyäsi on myös hyvä muistaa sen hoito – pysy poissa auringosta, jotta väri kestää pidempään, älä pese hiuksia liian usein ja pese hiukset haalealla vedellä. Kaikki muut säännöt on tehty rikottaviksi. Vuonna 2021 hiuksissa on kyse hauskanpidosta ja todellisten värien näyttämisestä. 

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona

  Vaaleat hiukset

  Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona
  ...

  Platinanvaaleat hiukset ovat jälleen erittäin trendikkäät. Haluatko sinäkin platinanvaalean sävyn?

  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...

  Näin muotoilet Jessica Parén elegantin tai Edie Campbellin sähäkän hiusmallin, jotka molemmat sopivat täydellisesti mustahiuksisille naisille.

  ...
 • Ruskean tukan sävyttäminen

  Ruskeat hiukset

  Ruskean tukan sävyttäminen
  ...

  Ruskean hiusvärin valinnan puolesta voidaan sanoa paljon. Mikä menetelmä sopii sinulle, sävytyshuuhtelu, intensiivinen sävytys vai värikäsittely?

  ...
 • Hiusvinkit harmaantuville

  Hopeanharmaat hiukset

  Hiusvinkit harmaantuville
  ...

  Lue parhaat vinkkimme harmaantuville hiuksille!

  ...
 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...

  Hopeanharmaa sävy on tullut jäädäkseen. Lue lisää siitä, miksi hiukset kannattaa värjätä hopeisiksi, ja saat myös tärkeää tietoa siitä, mitä tulee tietää hopeanharmaiden hiuksien hoidosta.  

  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...

  Lue kuinka voit peittää harmaat suortuvat ja saada hiustesi luonnollisen sävyn takaisin. Onko aikeissasi sittenkin jättää peittely sikseen ja ottaa harmaantunut tyyli rohkeasti haltuun? Ei hätää, tarjoamme jotain myös sinulle. Lue alta vinkkimme luonnollisen harmaiden hiusten korostamiseen.

  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...

  Oletko päättänyt vaihtaa hiusväriä? Valitsetko hiusvärin vai sävytyksen? Hiusvärit voivat aiheuttaa hämmennystä ja valinta on joskus vaikeaa. Tässä valintaa helpottavia vinkkejä.

  ...
 • Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

  Vaaleat hiukset

  Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn
  ...

  Vaaleita sävyjä on loputtomasti, ja selkeät sävyt, kuten platina, samppanja ja kultainen, ovat hyvin suosittuja. Tummanvaalea sävy, jota toisinaan kutsutaan myös vähemmän mairittelevasti "likaisenvaaleaksi", on jäänyt muiden sävyjen varjoon. Nyt tämä sävy on palannut suosioon, ja syystä! Lue lisää täältä.

  ...
 • Tee raitoja kotona – se on helppoa!

  Vaaleat hiukset

  Tee raitoja kotona – se on helppoa!
  ...

  Kaipaatko muutosta? Raidat antavat hiuksille hehkua, tuuheamman ulkonäön ja ulottuvuutta valon ja varjon avulla.

  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...

  Loputtomalta tuntuvan talven jälkeen alamme jo odottaa kevättä, kun ilmassa alkaa leijua lupaus tulevasta kesästä ja aurinkoisista päivistä. Kevään kynnyksellä on aika raikastaa lookia ja valmistautua kesään Blonde Highlights -raidoilla! Schwarzkopf Blonde -tuotteilla saavutat helposti ja edullisesti kampaamotason lookeja helppokäyttöisillä kotiseteillä.

  ...
 • Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

  Vaaleat hiukset

  Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka
  ...

  Lue ja opi, mitä kannattaa ajatella kun valkaiset hiuksiasi ja miten hallita ei-toivottuja vaikutuksia.

  ...
 • Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä

  Vaaleat hiukset

  Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä
  ...

  Vaikka hiusten vaalentamista kutsutaankin usein "värjäämiseksi", se ei ole aivan totta. Vaalentavat tuotteet eivät sisällä väriä, vaan vaalentavia ainesosia, kuten vetyperoksidia.

  ...