Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

Hopeanharmaa sävy on tullut jäädäkseen. Vaikka sävy ei ole monille suinkaan uusi trendi, hopeanharmaat hiukset jatkavat suosiotaan ja se näkyy sekä Instagramissa että punaisella matolla. #silverhair tagilla löytyy tällä hetkellä yli 2,2 miljoonaa kuvaa Instagramissa, ja sävyn suosio on kasvussa yhä useamman uskaltaessa kokeilla kauniita jäänharmaita sävyjä hiuksissaan. Lue lisää siitä, miksi hiukset kannattaa värjätä hopeisiksi, ja saat myös tärkeää tietoa siitä, mitä tulee tietää hopeanharmaiden hiuksien hoidosta.

Miksi hopeanharmaat hiukset?

Hopeanharmaa on oiva vaihtoehto silloin, kun etsit uutta jännittävää tyyliä, joka olisi kuitenkin luonnollinen. Useat julkkikset ovat rohkeasti värjänneet hiuksensa hopeansävyisiksi, ja Ariana Grande, Lady Gaga, Rihanna sekä Jourdan Dunn ovat avanneet hopeisen tien tähtiin. Hopeanharmaan toinen ehdoton etu on laaja sävyvalikoima dramaattisesta platinaharmaasta savuisempiin harmaan sävyihin. Kaikki nämä viileät sävyt korostavat ihonsävyä  sekä silmienväriä todella kauniisti.

Vaivan arvoinen

Lopputulos vaihtelee hiustyypin ja oman värin mukaan, kuten miltei aina hiuksia värjättäessä. Jos olet  aito ruskeaverikkö, ja haluat kokeilla hopeanharmaata sävyä, upean metallinsävyisen värin saavuttaminen vaati hiukan enemmän panostusta. Vaaleaa hopeansävyä varten hiukset on ensin vaalennettava kaiken värin poistamiseksi, ja tason 9 vaaleuden saavuttaminen saattaa vaatia yhtä tai kahta vaalennuskertaa. Jos hiuksesi ovat luonnostaan hyvin vaaleat, hopeansävyn saavuttaminen on huomattavasti helpompaa, joskin hiuksia voi olla tarpeen vaalentaa muutama aste oman värin  poistamiseksi kokonaan optimaalisen lopputuloksen varmistamiseksi.

Vinkkejä ylläpitoon

1.  Peseminen

Hopeanharmaassa on vähän pigmenttiä, kuten muissakin pastellisävyissä, joten se kuluu pois melko helposti. Tiuha peseminen kuluttaa väriä, joten värjätyille hiuksille on tärkeää valita oikea shampoo ja hoitoaine. Violetti shampoo sopii hyvin hopeansävyjen korjaamiseen, ja saa sävyn myös näyttämään kirkkaammalta ja viileämmältä pidempään. Toinen erinomainen tuote sävyn säilyttämiseen on Gliss COLOR PROTECT & SHINE, jonka innovatiivinen koostumus sisältää sekä UV-SUOJAN että BRASILIAN PÄHKINÄÖLJYÄ, on suunniteltu erityisesti värjättyjen hiusten tarpeita silmällä pitäen. Hiusten rakennetta vahvistava sekä hiuksen pinnan sulkeva koostumus suojaa väriä jopa 12 viikkoa.

2. Hoitoaine

Vaalentaminen ja värjääminen vaurioittavat hiuksia, joten on tärkeää vahvistaa hiusten rakennetta sekä sulkea hiusten pinta, jotta väri kestäisi pidempään. GLISS COLOR PROTECT & SHINE -sarjan ravitseva Color 2-in-1 Treatment hiusnaamio estää väriä haalistumasta ja suojaa väriä jopa 12 viikkoa*. Lisäksi se korjaa sekä ravitsee hiuksia tehokkaasti ja saa hiukset näyttämään kiiltäviltä ja terveiltä. Levitä naamio märkiin hiuksiin ennen pesemistä tai pesemisen jälkeen, ja anna vaikuttaa 2-3 minuuttia. Huuhtele hyvin. Käytä 2-3 kertaa viikossa optimaalisen kiillon sekä värin varmistamiseksi.

*yhdessä shampoon kanssa käytettynä 

VINKKI: Vältä tai yritä ainakin vähentää lämpökäsittelyä hiuksia muotoiltaessa. Kuivaa hiukset hellävaraisesti pyyhkeellä, ja yritä välttää hiusten pinnan vaurioitumista, sillä märät hiukset ovat hauraammat.

3. Värin ylläpito 

Hopeanharmaat hiukset vaativat hiukan enemmän hoitoa kuin tavanomaisemmat värit, joten väriä on korjailtava useammin. Jos harkitset viileää hopansävyä, Live U71 Metallic Silver antaa hiuksillesi kauniin hopeisen kiillon sisäänrakennetun metallista kiiltoa lisäävän yhdisteen ja kookosöljyn ansiosta, joka saa hiukset näyttämään terveiltä sekä kiiltäviltä.

Jos kaipaat tummempaa sävyä tai omissa hiuksissa on ruskean sävyjä, Live U72 Dusty Silver  sopii tähän tarkoitukseen täydellisesti, sillä se antaa hiuksillesi upean syvän ja viileän metallinhohtoisen sävyn, joka myös kestää pitkään. Metallinsävyä tehostava yhdiste sisältää myös kookosöljyä, ja saa hiukset näyttämään upean kiiltäviltä ja metallinhohtoisilta.

Värjää hiuksesi kotona Schwarzkopf LIVE värien kanssa

You need to accept cookies to play this video

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona

  Vaaleat hiukset

  Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona
  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...
 • Ruskean tukan sävyttäminen

  Ruskeat hiukset

  Ruskean tukan sävyttäminen
  ...
 • Hiusvinkit harmaantuville

  Hopeanharmaat hiukset

  Hiusvinkit harmaantuville
  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...
 • Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

  Vaaleat hiukset

  Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn
  ...
 • Tee raitoja kotona – se on helppoa!

  Vaaleat hiukset

  Tee raitoja kotona – se on helppoa!
  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...
 • Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

  Vaaleat hiukset

  Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka
  ...
 • Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä

  Vaaleat hiukset

  Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä
  ...
 • Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa

  Vaaleat hiukset

  Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa
  ...