Blonde | Blondering

10.25 Strawberry Blonde

 • 2-In-1 vaalennusaine + väriteknologia: vaalentaa jopa 4 astetta antaen tulokseksi säteilevän vaalean värin.
 • Uusi HaptIQ System -teknologia: molekyylitieteeseen perustuva koostumus luo uusia mikrosidoksia hiusten sisällä ja muodostaa hiusten pintaan suojaavan kerroksen värjäyksen jälkeen vähentäen hiusten rikkoutumista jopa 90 %.*
 • Öljyä sisältävä vaalennusaine: tehokas vaalea hiusväri sisältää öljyä ja tekee hiuksista luonnollisen vaaleat, lisäksi jälkihoitoaine neutraloi keltaisia pigmenttejä
 • Luonnollisen vaaleat hiukset: Tämä sävy sopii kirkkaanvaaleista tummanvaaleille hiuksille ja kaikille hiusrakenteille. Pitkille, kiharoille tai paksuille hiuksille on suositeltavaa käyttää kaksi pakkausta
 • Pakkauksen sisältö: 1x tuubi vaalennusvoidetta 60 ml, 1x annostelupullo kehitysainetta 60 ml (1:1), 1x annospussi jälkihoitoainetta 22,5 ml, 1x hanskapari, 1x käyttöohje
Schwarzkopf Blonde Strawberry Blonde

Schwarzkopf Blonde Lightening Color 10.25 Pastel Blonde – suojatut ja terveen näköiset vaaleat hiukset

Öljyä sisältävä vaalennusaine tekee hiuksista pehmeät ja antaa niille luonnollisen vaalean sävyn, joka kestää pitkään. Tehokas hiusväri vaalentaa jopa 4 astetta antaen tulokseksi säteilevän vaalean värin. Violetteja pigmenttejä sisältävä jälkihoitoaine hoitaa hiuksiasi ja poistaa ei-toivotut keltaiset sävyt – uudet vaaleat hiuksesi ovat suojatut ja terveen näköiset. Uudella HaptIQ-teknologialla 90 %* vähemmän hiusten rikkoutumista ja kaunis värjäystulos, jonka voit tuntea. Tämä hiusten vaalennusaine sopii kirkkaanvaaleista tummanvaaleille sävyille ja kaikille hiusrakenteille. Pitkille, kiharoille tai paksuille hiuksille on suositeltavaa käyttää kaksi pakkausta.

Molekyylitieteellinen HaptIQ System -koostumus hoitaa hiuksia luomalla uusia mikrosidoksia hiusten sisällä, peittämällä hiukset suojaavalla kerroksella värjäyksen jälkeen ja palauttamalla hiusten lujuuden, jolloin hiusten rikkoutuminen vähenee jopa 90 %.* 100 % kierrätetyistä materiaaleista valmistettu alumiinituubi ja pakkausseloste. Vegaaninen koostumus.**

Tuotteen hyödyt yhdellä silmäyksellä:
Luonnollisen vaalea lopputulos
Kestoväri
Vaalentaa jopa 4 astettaRavitseva hoito keltaisia pigmenttejä neutraloivalla vaikutuksella
HaptIQ-teknologia vähentää hiusten rikkoutumista jopa 90 %*
Vegaaninen koostumus*

*instrumentaalinen testi hoitoaineella ja ilman hoitoainetta
**ei sisällä eläinperäisiä ainesosia

Ainesosat

Hair dye/tint, oxidative: Aqua (Water, Eau), Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate SE, Ammonium Hydroxide, Decyl Oleate, Sodium Cetearyl Sulphate, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Sulfite, Ammonium Sulfate. ***Perfume (Fragran)*Ascorbic Acid*Glycerin*Sodium Chloride*Etidronic Acid*Linalool*1-Hydroxyethyl 4,5-Diamino Pyrazole Sulphate*Citronellol*Xanthan Gum*1-Naphthol*Toluene-2,5-Diamine Sulphates*1,3-Bis-(2,4-Diaminophenoxy) Propane e HClCl*Benzyl Alcohol*4-Amino-2-Hydroxytoluene|Developer: Aqua (Water, Eau)*Hydrogen Peroxide*Isopropyl Myristate*Cetearyl Alcohol*PEG-40 Castor Oil*Ceteareth-20*Sodium Cetearyl Sulfate*Etidronic Acid*Potassium Hydroxide*20 6-DicarBoxypyridine*Disodium Pyrophosphate*Sodium Sulphate|Conditioner, Colouring: Aqua (Water, Eau)*Cetearyl Alcohol*Behentrimonium Chloride*Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minérale)*Dimethicone*Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*Ceteareth-20*. Cetrimonium Chloride*Isopropyl Alcohol*Phenoxyethanol*Parfum (Fragrance)*Potassium Phosphate*Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*Niacinamide*Panthenol*Methylparaben*Benzophenone-4*Carbomer*Linalool*Potassium Hydroxide*Laureth-23*Laureth-4 *******ylate*Sodium Chloride*Limonene*Benzyl Alcohol*Hexyl Cinnamal*Sodium Salicylate*Acid Violet 43*HC Blue No. 12 US

 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...

  Hopeanharmaa sävy on tullut jäädäkseen. Lue lisää siitä, miksi hiukset kannattaa värjätä hopeisiksi, ja saat myös tärkeää tietoa siitä, mitä tulee tietää hopeanharmaiden hiuksien hoidosta.  

  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...

  Näin muotoilet Jessica Parén elegantin tai Edie Campbellin sähäkän hiusmallin, jotka molemmat sopivat täydellisesti mustahiuksisille naisille.

  ...
 • Parhaat hiusväritrendit vuonna 2021

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Parhaat hiusväritrendit vuonna 2021
  ...

  Oletko suunnitellut uutta tyyliä vuodelle 2021? Tässä kirjoituksessa käymme läpi omia suosikkejamme vuoden 2021 hiusväritrendeistä. Annamme myös parhaat vinkkimme niiden toteuttamiseen.

  ...
 • Mikä on sombré?

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mikä on sombré?
  ...

  Sombré tarkoittaa pehmeästi varjostettua, ja se erottuu ombré-siskostaan hienovaraisemmilla ja monivivahteisilla väreillään. Parasta siinä on se, että sen valoilla ja varjoilla leikittelevä look sopii kaikille hiusväristä ja hiusten pituudesta riippumatta.

  ...
 • Mitä balayage on?

  Löydä oikea värjäystekniikka

  Mitä balayage on?
  ...

  Balayage on suosittu värjäystekniikka, jolla hiuksiin räätälöidään upeita, hämmästyttävän aidoilta näyttäviä sävyjä. Mitä balayage oikein tarkoittaa? Tässä artikkelissa kerromme siitä kaiken

  ...
 • Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa

  Vaaleat hiukset

  Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa
  ...

  Tässä artikkelissa käsitellään vaaleahiuksisten yleistä ongelmaa: keltaisuuden poistamista. Mistä se aiheutuu ja miten siitä pääsee eroon? Siirry alaspäin ja lue lisää.

  ...
 • Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

  Vaaleat hiukset

  Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn
  ...

  Vaaleita sävyjä on loputtomasti, ja selkeät sävyt, kuten platina, samppanja ja kultainen, ovat hyvin suosittuja. Tummanvaalea sävy, jota toisinaan kutsutaan myös vähemmän mairittelevasti "likaisenvaaleaksi", on jäänyt muiden sävyjen varjoon. Nyt tämä sävy on palannut suosioon, ja syystä! Lue lisää täältä.

  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...

  Loputtomalta tuntuvan talven jälkeen alamme jo odottaa kevättä, kun ilmassa alkaa leijua lupaus tulevasta kesästä ja aurinkoisista päivistä. Kevään kynnyksellä on aika raikastaa lookia ja valmistautua kesään Blonde Highlights -raidoilla! Schwarzkopf Blonde -tuotteilla saavutat helposti ja edullisesti kampaamotason lookeja helppokäyttöisillä kotiseteillä.

  ...
 • Sateenkaaren värit hiuksissasi

  Värikkäät hiukset

  Sateenkaaren värit hiuksissasi
  ...

  Yksi luonnollinen tai lähes luonnollinen hiusväri on nyt menneen talven lumia. Ole luova ja tuo hiuksiisi kaikki värit yhdellä kertaa!

  ...
 • Unelmahiukset fantasiaväreillä

  Värikkäät hiukset

  Unelmahiukset fantasiaväreillä
  ...

  Saavuta unelma fantasiahiukset Schwarzkopf LIVE väreillä!

  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...

  Oletko päättänyt vaihtaa hiusväriä? Valitsetko hiusvärin vai sävytyksen? Hiusvärit voivat aiheuttaa hämmennystä ja valinta on joskus vaikeaa. Tässä valintaa helpottavia vinkkejä.

  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...

  Lue kuinka voit peittää harmaat suortuvat ja saada hiustesi luonnollisen sävyn takaisin. Onko aikeissasi sittenkin jättää peittely sikseen ja ottaa harmaantunut tyyli rohkeasti haltuun? Ei hätää, tarjoamme jotain myös sinulle. Lue alta vinkkimme luonnollisen harmaiden hiusten korostamiseen.

  ...
 • Blonde
  L1 Intensiv Blondering
  ...
 • Blonde
  10.21 Icy Vanilla
  ...
 • Blonde
  L1++ Extreme Blondering
  ...
 • Blonde
  L101 Silver Blonde
  ...
 • Blonde
  L1+ Extreme Blondering
  ...