Hiusten värjäys | Ruskeat hiukset

Tummien hiusten vaalennus: Raidat

Jos haluat lisätä hiuksiin moniulotteisuutta tai luoda dramaattisen muutoksen, raidat ovat sekä helpoin että nopein tapa tähän. Sen lisäksi että valittavana on loputtomasti eri sävyjä, voit myös käyttää erilaisia tekniikoita yksilöllisen lopputuloksen luomiseen. Lue lisää näiden toteuttamisesta.  

"Short cut" uuteen lookkiin

Kaipaatko muutamaa sävyä vaaleampaa lookia muttet tohdi ryhtyä toimeen? Raidat saattavat olla vastaus pulmaasi. Raidat tuovat tummiin hiuksiin väriä ja moniulotteisuutta. Ne luovat lämpimän vaikutelman ihoa vasten ja antavat hiuksille ihanan auringonhaalistaman lookin. Tarjolla on paljon upeita lookeja ja tekniikoita, joista useimpien käsittelyaika on paljon lyhyempi ja jotka vaativat vähemmän ylläpitoa kuin koko hiusten vaalennus. Lisäksi raidoitus vahingoittaa hiuksia vähemmän kuin koko hiusten vaalennus. Se on helppo tapa uuden lookin luomiseen, kun muutoksesta ei haluta kokonaisvaltaista. Silti lopputulos voi vaihdella hienovaraisesta dramaattiseen.  

Raidoitus-inspiraatiota

null
© istock

Klassiset vaaleat raidat

 

Klassiset vaaleat raidat luovat upean kontrastin tummiin hiuksiin. Ne ovat täydellinen valinta, kun haluat tehdä muutoksen tummiin hiuksiin mahdollisimman vähällä vaivalla. Näin syntyy muodikas tyyli, jossa voit hallita muutoksen voimakkuutta muutamasta kasvojen sivuille strategisesti sijoitetusta raidasta koko pään raidoituksiin. Voit luoda tämän lookin kotona vaalennusaineella ja raidoitussetillä, joiden avulla pystyt hallitsemaan luovasti raitojasi kuten Blonde M1 Super Highlights.  

 

VINKKI: Hienovaraiset raidat luovat upeaa liikettä latteisiin tai suoriin hiuksiin. Kiharissa tai taipuisissa hiuksissa vaikutus on vieläkin dramaattisempi! 

 

Pehmeät raidat & balayage

 

Jos haluat luonnollisemman lookin, kannattaa kokeilla balayage-raitoja. Bayalage-nimi tulee ranskan kielestä ja tarkoittaa lakaisemista tai harjaamista. Bayalage-värjäystekniikassa hiuksiin maalataan raitoja. Yleensä lopputuloksena on tummempi pohja ja vaaleammat latvat värin vaihtuessa asteittain moniulotteisiksi ja hienostuneiksi vaaleiksi raidoiksi, jotka kasvavat ulos luonnollisemmin. Näin ollen bayalage-värjätty look on helpompi ylläpitää kuin tavalliset raidat. Vaaleuden aste on yksilöllinen – tuhkan ja karamellin sävyistä lämpimiin, luonnollisempiin lookeihin ja vaaleampiin, auringonhaalistamiin blondeihin. Toteuta look Blonde M3+ Easy Highlights -raidoilla.  

 

VINKKI: Jos värjäät ensimmäistä kertaa kotona, valitse vain muutama aste hiuksiasi vaaleampi sävy, jotta lopputulos ei olisi liian voimakas. Voit aina vaalentaa lisää seuraavalla kerralla.  

null
© istock

Sävytetyt raidat: Värikäs look

 

Miksi tyytyisit perinteiseen? Kokeile uusia rohkeita värejä! Kokeile esimerkiksi punaisen tai liilan sävyisiä raitoja, jotka saat washout - väreillä  LIVE 092 Pillar Box Red tai LIVE 094 Purple Punk. Ne antavat hiuksille eloisuutta ja lämpöä sekä imartelevat erityisesti tummia hiuksia. Vaikka sävytetyt raidat vaativat työtä sillä ne pitää vaalentaa ennen värjäystä – uskomattoman hieno lopputulos on vaivan arvoinen.  

Raidoitustuotteet

Halusitpa sitten hienostuneen balayage-raidoituksen, asteittain muuttuvan ombre-värjäyksen tai perinteisemmät raidat, BLONDE-tuotteemme on kehitetty vapaaseen luovuuteen ja yksilöllisten lookien luomiseen. Sekä Blonde M1- että M3+ -käsittelyt sisältävät raidoitushupun ja helppokäyttöisen levitysharjan, joiden avulla voit luoda raitoja yksilöllisesti ja koska tahansa. Lopuksi levitettävä Blonde-hoitoaine vahvistaa hiusten rakennetta ja viimeistelee raitalookista upean kiiltävän ja sileän.  

Löydä: