Skip to Content

Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

Lue ja opi, mitä kannattaa ajatella kun valkaiset hiuksiasi ja miten hallita ei-toivottuja vaikutuksia.

Hiusten vaalennus on nykyään helppoa kotona halusit sitten raitoja, piilottaa juurikasvun tai vaalentaa koko pään.  Lue vinkkimme helppoon ja onnistuneeseen vaalentamiseen, ja opi välttämään yleisimmät värjäykseen liittyvät ongelmat kuten kellertävä lopputulos.

Valkaisu ja miten se tehdään kunnolla:

Vinkki 1:

Haluatko vaaleat hiuksesi näyttävän luonnollisilta ja terveiltä? Jos olet valkaissut hiuksiasi useamman kerran aikaisemmin, on tärkeää ottaa huomioon hiusten laatu välttääksesi vaurioituneen ja pörröisen lopputuloksen. Vaalennus on asteittainen prosessi, ja alussa kannattaakin vaalentaa vain pari astetta kerrallaan. Vaalea blondipakkaus on täydellinen, jos haluat mennä yhden tai muutaman sävyn vaaleammaksi kotona. Blonde huolehtii hiuksistasi valkaisuprosessin aikana ja suojaa hiuksia vaurioilta ja kulumiselta.

Vinkki 2:

Tuliko hiuksistasi kellertävät värjäyksen jälkeen? Jos näin on, keltaiset pigmentit voi helposti korjata sekä ehkäistä valkaisu-, sävytys- tai hopeashampoon avulla. Myös aurinko vaikuttaa hiusten sävyyn aiheuttaen värin haalistumista sekä kellertymistä. On siis tärkeää pitää huolta hiusten laadusta värjätyille hiuksille tarkotetuilla hoitotuotteilla kuten Gliss Color Protect & Shine, sekä korjata hiusten laatua siihen tarkoitetuilla hiusmaskeilla kuten Gliss Protein Treats maskilla.

Vinkki 3:

Oletko jo blondi ja haluat vieläkin vaaleammaksi? Blonde S1 Blonde -suihke voi olla täydellinen ratkaisu sinulle. Tuote saa hiuksesi vaalentumaan vähitellen jokaisen levityksen jälkeen vahingoittamatta hiuksia.

Vinkki 4:

Etkö pidä näkyvästä juurikasvusta ja halua valkaista hiuksiasi liian usein? Sitten "blonette" -trendi on hyvä valinta sinulle. Sen sijaan, että valkaisit koko pääsi, levitä väriä tietyille ruskeammille alueille luonnollisen sävyn saamiseksi. Tämä tekniikka on samanlainen kuin Balayage, ja voit tehdä sen kotona käyttämällä Blonde Highlights tuotetta joka on täydellinen raitojen värjäykseen.

Nain vaalennat hiuksesi helposti ja turvallisesti kotona!

You need to accept cookies to play this video

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona

  Vaaleat hiukset

  Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona
  ...

  Platinanvaaleat hiukset ovat jälleen erittäin trendikkäät. Haluatko sinäkin platinanvaalean sävyn?

  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...

  Näin muotoilet Jessica Parén elegantin tai Edie Campbellin sähäkän hiusmallin, jotka molemmat sopivat täydellisesti mustahiuksisille naisille.

  ...
 • Ruskean tukan sävyttäminen

  Ruskeat hiukset

  Ruskean tukan sävyttäminen
  ...

  Ruskean hiusvärin valinnan puolesta voidaan sanoa paljon. Mikä menetelmä sopii sinulle, sävytyshuuhtelu, intensiivinen sävytys vai värikäsittely?

  ...
 • Hiusvinkit harmaantuville

  Hopeanharmaat hiukset

  Hiusvinkit harmaantuville
  ...

  Lue parhaat vinkkimme harmaantuville hiuksille!

  ...
 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...

  Hopeanharmaa sävy on tullut jäädäkseen. Lue lisää siitä, miksi hiukset kannattaa värjätä hopeisiksi, ja saat myös tärkeää tietoa siitä, mitä tulee tietää hopeanharmaiden hiuksien hoidosta.  

  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...

  Lue kuinka voit peittää harmaat suortuvat ja saada hiustesi luonnollisen sävyn takaisin. Onko aikeissasi sittenkin jättää peittely sikseen ja ottaa harmaantunut tyyli rohkeasti haltuun? Ei hätää, tarjoamme jotain myös sinulle. Lue alta vinkkimme luonnollisen harmaiden hiusten korostamiseen.

  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...

  Oletko päättänyt vaihtaa hiusväriä? Valitsetko hiusvärin vai sävytyksen? Hiusvärit voivat aiheuttaa hämmennystä ja valinta on joskus vaikeaa. Tässä valintaa helpottavia vinkkejä.

  ...
 • Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

  Vaaleat hiukset

  Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn
  ...

  Vaaleita sävyjä on loputtomasti, ja selkeät sävyt, kuten platina, samppanja ja kultainen, ovat hyvin suosittuja. Tummanvaalea sävy, jota toisinaan kutsutaan myös vähemmän mairittelevasti "likaisenvaaleaksi", on jäänyt muiden sävyjen varjoon. Nyt tämä sävy on palannut suosioon, ja syystä! Lue lisää täältä.

  ...
 • Tee raitoja kotona – se on helppoa!

  Vaaleat hiukset

  Tee raitoja kotona – se on helppoa!
  ...

  Kaipaatko muutosta? Raidat antavat hiuksille hehkua, tuuheamman ulkonäön ja ulottuvuutta valon ja varjon avulla.

  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...

  Loputtomalta tuntuvan talven jälkeen alamme jo odottaa kevättä, kun ilmassa alkaa leijua lupaus tulevasta kesästä ja aurinkoisista päivistä. Kevään kynnyksellä on aika raikastaa lookia ja valmistautua kesään Blonde Highlights -raidoilla! Schwarzkopf Blonde -tuotteilla saavutat helposti ja edullisesti kampaamotason lookeja helppokäyttöisillä kotiseteillä.

  ...
 • Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä

  Vaaleat hiukset

  Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä
  ...

  Vaikka hiusten vaalentamista kutsutaankin usein "värjäämiseksi", se ei ole aivan totta. Vaalentavat tuotteet eivät sisällä väriä, vaan vaalentavia ainesosia, kuten vetyperoksidia.

  ...
 • Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa

  Vaaleat hiukset

  Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa
  ...

  Tässä artikkelissa käsitellään vaaleahiuksisten yleistä ongelmaa: keltaisuuden poistamista. Mistä se aiheutuu ja miten siitä pääsee eroon? Siirry alaspäin ja lue lisää.

  ...