Skip to Content

Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä

Vaikka hiusten vaalentamista kutsutaankin usein "värjäämiseksi", se ei ole aivan totta. Vaalentavat tuotteet eivät sisällä väriä, vaan vaalentavia ainesosia, kuten vetyperoksidia. Vaalensitpa hiuksesi kotona tai kampaajalla, nämä ainesosat poistavat hiuksistasi luonnollisia pigmenttejä, mikä vaalentaa hiuksiasi käsittelyn aikana. Vaalennuksen aikana hiukset saavat erilaisia välisävyjä, kuten punaista, oranssia ja tietysti keltaista, joka on vaalennuksen viimeinen vaihe ennen lopullista vaaleaa sävyä.

1. Varaa hiusten vaalennukseen aikaa.

Noudata värjätessäsi aina ohjeistettua vaikutusaikaa – erityisesti silloin, kun vaalennat hiuksiasi. Vaalennus ei värjää hiuksia vaan poistaa siitä luonnollisia pigmenttejä. Ensin tummempia, sitten punertavia. Näet sen hiuksissasi: hiukset muuttuvat esimerkiksi ruskeista punertaviksi, oransseiksi ja keltaisiksi ennen kuin niistä tulee kirkkaanvaaleat.

Pidä siis värin kehittymistä silmällä, kun vaalennat. Ovatko hiuksesi edelleen punertavat, oranssit tai kellertävät? Ei syytä huoleen. Odota vielä hieman kauemmin, kunnes saat haluamasi värin.

2. Hopeashampoo on ystäväsi.

Hopeashampoo on paras ja hellävaraisin apu oransseihin tai keltaisiin vivahteisiin. Se sisältää sinisiä tai liiloja pigmenttejä, jotka häivyttävät ikäviä värisävyjä näkyvästi. Anna sen vaikuttaa muutama lisäminuutti saadaksesi parhaan lopputuloksen.

Jos hiuksistasi tuli oranssit vaalennuksen jälkeen, voit myös toistaa vaalennuskäsittelyn, mutta se tarkoittaa kuitenkin ylimääräistä rasitusta hiuksillesi. Muista hoitaa hiuksiasi ja antaa niiden levätä vaalennusten välissä.

Hiusten hoito vaalennusten välissä:

Asianmukainen hoito on erittäin tärkeää, jotta uusi hiusvärisi säilyy kirkkaana pitkään. Erityiset värjätyille hiuksille kehitetyt ravitsevat tuotesarjat sopivat parhaiten. Ne auttavat pitämään hiusten rakenteen hyvinvoivana ja värin säihkyvän kiiltävänä.

3. Jos hopeashampoo ei riitä, käytä kevytsävytettä.

Toisin kuin kestovärit (taso 3), jotka menevät hiuskuidun sisään, kevytsävytteet (taso 1) menevät ainoastaan hiuksen uloimman kerroksen alle. Ne eivät sisällä hapettavia ainesosia (kehite pakkauksen sisällä), peseytyvät pois asteittain ja kestävät enintään 15 pesua.

Live 10.21 baby blonde packshot

Jos hopeashampoo ei riitä, kokeile #PureColor Pearl Blonde 10.21 -washout-kevytsävytettä, joka sisältää hopean ja tuhkan vivahteita, tai LIVE 098 Steel Silver -sävyä (sellaisenaan tai hoitoaineen kanssa saadaksesi pastelliefektin) saadaksesi hopeisen efektin.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, josta saat apua oikeiden tuotteiden valitsemiseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona

  Vaaleat hiukset

  Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona
  ...

  Platinanvaaleat hiukset ovat jälleen erittäin trendikkäät. Haluatko sinäkin platinanvaalean sävyn?

  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...

  Näin muotoilet Jessica Parén elegantin tai Edie Campbellin sähäkän hiusmallin, jotka molemmat sopivat täydellisesti mustahiuksisille naisille.

  ...
 • Ruskean tukan sävyttäminen

  Ruskeat hiukset

  Ruskean tukan sävyttäminen
  ...

  Ruskean hiusvärin valinnan puolesta voidaan sanoa paljon. Mikä menetelmä sopii sinulle, sävytyshuuhtelu, intensiivinen sävytys vai värikäsittely?

  ...
 • Hiusvinkit harmaantuville

  Hopeanharmaat hiukset

  Hiusvinkit harmaantuville
  ...

  Lue parhaat vinkkimme harmaantuville hiuksille!

  ...
 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...

  Hopeanharmaa sävy on tullut jäädäkseen. Lue lisää siitä, miksi hiukset kannattaa värjätä hopeisiksi, ja saat myös tärkeää tietoa siitä, mitä tulee tietää hopeanharmaiden hiuksien hoidosta.  

  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...

  Lue kuinka voit peittää harmaat suortuvat ja saada hiustesi luonnollisen sävyn takaisin. Onko aikeissasi sittenkin jättää peittely sikseen ja ottaa harmaantunut tyyli rohkeasti haltuun? Ei hätää, tarjoamme jotain myös sinulle. Lue alta vinkkimme luonnollisen harmaiden hiusten korostamiseen.

  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...

  Oletko päättänyt vaihtaa hiusväriä? Valitsetko hiusvärin vai sävytyksen? Hiusvärit voivat aiheuttaa hämmennystä ja valinta on joskus vaikeaa. Tässä valintaa helpottavia vinkkejä.

  ...
 • Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

  Vaaleat hiukset

  Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn
  ...

  Vaaleita sävyjä on loputtomasti, ja selkeät sävyt, kuten platina, samppanja ja kultainen, ovat hyvin suosittuja. Tummanvaalea sävy, jota toisinaan kutsutaan myös vähemmän mairittelevasti "likaisenvaaleaksi", on jäänyt muiden sävyjen varjoon. Nyt tämä sävy on palannut suosioon, ja syystä! Lue lisää täältä.

  ...
 • Tee raitoja kotona – se on helppoa!

  Vaaleat hiukset

  Tee raitoja kotona – se on helppoa!
  ...

  Kaipaatko muutosta? Raidat antavat hiuksille hehkua, tuuheamman ulkonäön ja ulottuvuutta valon ja varjon avulla.

  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...

  Loputtomalta tuntuvan talven jälkeen alamme jo odottaa kevättä, kun ilmassa alkaa leijua lupaus tulevasta kesästä ja aurinkoisista päivistä. Kevään kynnyksellä on aika raikastaa lookia ja valmistautua kesään Blonde Highlights -raidoilla! Schwarzkopf Blonde -tuotteilla saavutat helposti ja edullisesti kampaamotason lookeja helppokäyttöisillä kotiseteillä.

  ...
 • Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

  Vaaleat hiukset

  Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka
  ...

  Lue ja opi, mitä kannattaa ajatella kun valkaiset hiuksiasi ja miten hallita ei-toivottuja vaikutuksia.

  ...
 • Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa

  Vaaleat hiukset

  Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa
  ...

  Tässä artikkelissa käsitellään vaaleahiuksisten yleistä ongelmaa: keltaisuuden poistamista. Mistä se aiheutuu ja miten siitä pääsee eroon? Siirry alaspäin ja lue lisää.

  ...