Skip to Content

Tummien hiusten vaalennus: Raidat

Jos haluat lisätä hiuksiin moniulotteisuutta tai luoda dramaattisen muutoksen, raidat ovat sekä helpoin että nopein tapa tähän. Sen lisäksi että valittavana on loputtomasti eri sävyjä, voit myös käyttää erilaisia tekniikoita yksilöllisen lopputuloksen luomiseen. Lue lisää näiden toteuttamisesta.

"Short cut" uuteen lookkiin

Kaipaatko muutamaa sävyä vaaleampaa lookia muttet tohdi ryhtyä toimeen? Raidat saattavat olla vastaus pulmaasi. Raidat tuovat tummiin hiuksiin väriä ja moniulotteisuutta. Ne luovat lämpimän vaikutelman ihoa vasten ja antavat hiuksille ihanan auringonhaalistaman lookin. Tarjolla on paljon upeita lookeja ja tekniikoita, joista useimpien käsittelyaika on paljon lyhyempi ja jotka vaativat vähemmän ylläpitoa kuin koko hiusten vaalennus. Lisäksi raidoitus vahingoittaa hiuksia vähemmän kuin koko hiusten vaalennus. Se on helppo tapa uuden lookin luomiseen, kun muutoksesta ei haluta kokonaisvaltaista. Silti lopputulos voi vaihdella hienovaraisesta dramaattiseen.

Raidoitus-inspiraatiota

istock

Klassiset vaaleat raidat

Klassiset vaaleat raidat luovat upean kontrastin tummiin hiuksiin. Ne ovat täydellinen valinta, kun haluat tehdä muutoksen tummiin hiuksiin mahdollisimman vähällä vaivalla. Näin syntyy muodikas tyyli, jossa voit hallita muutoksen voimakkuutta muutamasta kasvojen sivuille strategisesti sijoitetusta raidasta koko pään raidoituksiin. Voit luoda tämän lookin kotona vaalennusaineella ja raidoitussetillä, joiden avulla pystyt hallitsemaan luovasti raitojasi kuten Blonde M1 Super Highlights.

 VINKKI: Hienovaraiset raidat luovat upeaa liikettä latteisiin tai suoriin hiuksiin. Kiharissa tai taipuisissa hiuksissa vaikutus on vieläkin dramaattisempi!

Pehmeät raidat & balayage

Jos haluat luonnollisemman lookin, kannattaa kokeilla balayage-raitoja. Bayalage-nimi tulee ranskan kielestä ja tarkoittaa lakaisemista tai harjaamista. Bayalage-värjäystekniikassa hiuksiin maalataan raitoja. Yleensä lopputuloksena on tummempi pohja ja vaaleammat latvat värin vaihtuessa asteittain moniulotteisiksi ja hienostuneiksi vaaleiksi raidoiksi, jotka kasvavat ulos luonnollisemmin. Näin ollen bayalage-värjätty look on helpompi ylläpitää kuin tavalliset raidat. Vaaleuden aste on yksilöllinen – tuhkan ja karamellin sävyistä lämpimiin, luonnollisempiin lookeihin ja vaaleampiin, auringonhaalistamiin blondeihin. Toteuta look Blonde M3+ Easy Highlights -raidoilla.

VINKKI: Jos värjäät ensimmäistä kertaa kotona, valitse vain muutama aste hiuksiasi vaaleampi sävy, jotta lopputulos ei olisi liian voimakas. Voit aina vaalentaa lisää seuraavalla kerralla.

istock

Sävytetyt raidat: Värikäs look

Miksi tyytyisit perinteiseen? Kokeile uusia rohkeita värejä! Kokeile esimerkiksi punaisen tai liilan sävyisiä raitoja, jotka saat washout - väreillä  LIVE 092 Pillar Box Red tai LIVE 094 Purple Punk. Ne antavat hiuksille eloisuutta ja lämpöä sekä imartelevat erityisesti tummia hiuksia. Vaikka sävytetyt raidat vaativat työtä sillä ne pitää vaalentaa ennen värjäystä – uskomattoman hieno lopputulos on vaivan arvoinen.

Raidoitustuotteet

Halusitpa sitten hienostuneen balayage-raidoituksen, asteittain muuttuvan ombre-värjäyksen tai perinteisemmät raidat, BLONDE-tuotteemme on kehitetty vapaaseen luovuuteen ja yksilöllisten lookien luomiseen. Sekä Blonde M1- että M3+ -käsittelyt sisältävät raidoitushupun ja helppokäyttöisen levitysharjan, joiden avulla voit luoda raitoja yksilöllisesti ja koska tahansa. Lopuksi levitettävä Blonde-hoitoaine vahvistaa hiusten rakennetta ja viimeistelee raitalookista upean kiiltävän ja sileän.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona

  Vaaleat hiukset

  Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona
  ...

  Platinanvaaleat hiukset ovat jälleen erittäin trendikkäät. Haluatko sinäkin platinanvaalean sävyn?

  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...

  Näin muotoilet Jessica Parén elegantin tai Edie Campbellin sähäkän hiusmallin, jotka molemmat sopivat täydellisesti mustahiuksisille naisille.

  ...
 • Ruskean tukan sävyttäminen

  Ruskeat hiukset

  Ruskean tukan sävyttäminen
  ...

  Ruskean hiusvärin valinnan puolesta voidaan sanoa paljon. Mikä menetelmä sopii sinulle, sävytyshuuhtelu, intensiivinen sävytys vai värikäsittely?

  ...
 • Hiusvinkit harmaantuville

  Hopeanharmaat hiukset

  Hiusvinkit harmaantuville
  ...

  Lue parhaat vinkkimme harmaantuville hiuksille!

  ...
 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...

  Hopeanharmaa sävy on tullut jäädäkseen. Lue lisää siitä, miksi hiukset kannattaa värjätä hopeisiksi, ja saat myös tärkeää tietoa siitä, mitä tulee tietää hopeanharmaiden hiuksien hoidosta.  

  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...

  Lue kuinka voit peittää harmaat suortuvat ja saada hiustesi luonnollisen sävyn takaisin. Onko aikeissasi sittenkin jättää peittely sikseen ja ottaa harmaantunut tyyli rohkeasti haltuun? Ei hätää, tarjoamme jotain myös sinulle. Lue alta vinkkimme luonnollisen harmaiden hiusten korostamiseen.

  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...

  Oletko päättänyt vaihtaa hiusväriä? Valitsetko hiusvärin vai sävytyksen? Hiusvärit voivat aiheuttaa hämmennystä ja valinta on joskus vaikeaa. Tässä valintaa helpottavia vinkkejä.

  ...
 • Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

  Vaaleat hiukset

  Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn
  ...

  Vaaleita sävyjä on loputtomasti, ja selkeät sävyt, kuten platina, samppanja ja kultainen, ovat hyvin suosittuja. Tummanvaalea sävy, jota toisinaan kutsutaan myös vähemmän mairittelevasti "likaisenvaaleaksi", on jäänyt muiden sävyjen varjoon. Nyt tämä sävy on palannut suosioon, ja syystä! Lue lisää täältä.

  ...
 • Tee raitoja kotona – se on helppoa!

  Vaaleat hiukset

  Tee raitoja kotona – se on helppoa!
  ...

  Kaipaatko muutosta? Raidat antavat hiuksille hehkua, tuuheamman ulkonäön ja ulottuvuutta valon ja varjon avulla.

  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...

  Loputtomalta tuntuvan talven jälkeen alamme jo odottaa kevättä, kun ilmassa alkaa leijua lupaus tulevasta kesästä ja aurinkoisista päivistä. Kevään kynnyksellä on aika raikastaa lookia ja valmistautua kesään Blonde Highlights -raidoilla! Schwarzkopf Blonde -tuotteilla saavutat helposti ja edullisesti kampaamotason lookeja helppokäyttöisillä kotiseteillä.

  ...
 • Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

  Vaaleat hiukset

  Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka
  ...

  Lue ja opi, mitä kannattaa ajatella kun valkaiset hiuksiasi ja miten hallita ei-toivottuja vaikutuksia.

  ...
 • Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä

  Vaaleat hiukset

  Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä
  ...

  Vaikka hiusten vaalentamista kutsutaankin usein "värjäämiseksi", se ei ole aivan totta. Vaalentavat tuotteet eivät sisällä väriä, vaan vaalentavia ainesosia, kuten vetyperoksidia.

  ...