Skip to Content
Gliss | 4-in-1 Performance Treats

PROTEIINIA JA KOOKOSPÄHKINÄÖLJYÄ SISÄLTÄVÄ 4-IN-1 MOISTURE MASK

 • 4-IN-1-HOITO: Monipuolinen hiusten hoitotuote vaurioituneille ja kuiville hiuksille, jota voit käyttää tarpeidesi mukaisesti: ennen shampoopesua, hoitoaineena, naamiona, hiuksiin jätettävänä hoitoaineena
 • PROTEIINIA + KAAKAOVOITA: Koostumus sisältää proteiinia ja pähkinävoita, jotta hiuksista tulee tuuheammat, vahvemmat ja elinvoimaisemmat
 • KOSTEUTTAVA: Hoitotuote tasapainottaa hiusten kosteustasoa, vahvistaa niitä ja suojaa hiusten katkeilulta
 • EI SISÄLLÄ: Ei sisällä keinotekoisia väriaineita
 • VEGAANINEN: Vegaaninen koostumus, joka sisältää 96 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia* *vesi mukaan lukien
PROTEIINIA JA KOOKOSPÄHKINÄÖLJYÄ SISÄLTÄVÄ 4-IN-1 MOISTURE MASK -hiusnaamio vaurioituneille ja kuiville hiuksille.

Onko sinulla vaurioituneet ja kuivat hiukset? Schwarzkopf Gliss Performance Treat 4-in-1 Moisture -naamio sisältää PROTEIINIA ja KAAKAOVOITA, jotka on tarkoitettu erityisesti vaurioituneille ja kuiville hiuksille.

 • Tasapainoinen kosteustaso
 • Vahvemmat hiukset
 • Suojaa hiusten katkeilulta
 • 96 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia*
 • Vegaaninen

 

Monipuolinen hoitotuote proteiinilla ja kaakaovoilla:

 1. ENNEN SHAMPOOPESUA kevyeen hoitavuuteen
 2. HOITOAINEENA täysin takuttomiin hiuksiin
 3. NAAMIONA shampoon jälkeen intensiiviseen hoitamiseen
 4. HIUKSIIN JÄTETTÄVÄNÄ HOITOAINEENA latvojen viimeistelyyn, jotta hiukset tuntuvat erityisen sileiltä**

 

*vesi mukaan lukien / **karkeille hiuslaaduille

KÄYTTÖOHJE:

ENNEN SHAMPOOPESUA: Levitä varovasti märkiin tai kuiviin hiuksiin ennen pesua, ja anna vaikuttaa 2–3 minuuttia. Huuhtele huolellisesti, kunnes tuote on huuhtoutunut pois!

Käytä 2–3 kertaa viikossa saadaksesi täydelliset tulokset.

HOITOAINEENA: Levitä pesun jälkeen hellävaraisesti märkiin hiuksiin. Huuhtele huolellisesti, kunnes tuote on huuhtoutunut pois! Käytä säännöllisesti.

NAAMIONA: Levitä varovasti märkiin hiuksiin pesun jälkeen, ja anna vaikuttaa 2–3 minuuttia. Huuhtele huolellisesti! Käytä 2–3 kertaa viikossa.

HIUKSIIN JÄTETTÄVÄNÄ HOITOAINEENA: Levitä pieni määrä hoitotuotetta pyyhekuivien tai kuivien hiusten latvoihin shampoopesun jälkeen. Jätä hiuksiin!**

 

***Karkeille hiuslaaduille

Aqua (Water, Eau)*Cetearyl Alcohol*Isopropyl Myristate*Behentrimonium Chloride*Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate*Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*Panthenol*Hydrolyzed Soy Protein*Stearamidopropyl Dimethylamine*Cetyl Palmitate*Parfum (Fragrance)*Isopropyl Alcohol*Citric Acid*Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*Sodium Benzoate*Dimethicone*Cetrimonium Chloride*Phenoxyethanol*Methylparaben*Benzyl Alcohol*Limonene

 • Hiustenhoito kiireessä: Hoitosuihkeet

  Hiushoitoaine

  Hiustenhoito kiireessä: Hoitosuihkeet
  ...

  Kiireisen arjen vuoksi hiustenhoitoa usein laiminlyödään, koska aikaa ei yksinkertaisesti ole. Hiukset ovat kuivat, vaurioituneet ja kiillottomat, ja latvat ovat karheat. Apua tarvitaan nopeasti. Ratkaisu? Nopeakäyttöinen tehokosteutus. Hoitosuihkeet pelastavat tilanteen. 

  ...
 • Hiusöljy tekee ihmeitä kuiville hiuksille

  Hiusöljy

  Hiusöljy tekee ihmeitä kuiville hiuksille
  ...

  Hiusöljy voi olla todellinen pelastus kuivahiuksisille, sillä se hoitaa käsiteltyjä hiuksia tehokkaasti. Nykyaikainen high-tech-koostumus takaa keveyden, minkä ansiosta hiusöljyä voi käyttää ohuillekin hiuksille. Tutki, miten hiusöljy voi toimia sinulle ja miten se ehkäisee kuivuutta.

  ...
 • Kaikki miesten hiustenhoidosta

  Hiusshampoo

  Kaikki miesten hiustenhoidosta
  ...

  Olipa hiuksesi siistit ja lyhyet tai pitkät ja kurittomat, harkittu tyyli alkaa tukasta. Lue tästä, mihin hiuksissa kannattaa kiinnittää huomiota, mitä hoitotuotteita on saatavana ja kuinka niitä käytetään asianmukaisesti.

  ...
 • Gliss - Hiuksista ja ympäristöstä huolehtien

  Hiusshampoo

  Gliss - Hiuksista ja ympäristöstä huolehtien
  ...

  Tulevaisuuteen tähyten Gliss lanseerasi brändinsä uudelleen syksyllä 2020 keskittyen entistä enemmän hiustenhoitoteknologioihin ja kestävään kehitykseen. Tuomme markkinoille uusia koostumuksia, jotka sisältävät jopa 96 %* luonnosta peräisin olevia ainesosia ja tarjoavat luonnollisemman vaihtoehdon hiustenhoitoon.

  ...
 • Hiusnaamiot: tehokuuri hiuksille

  Rasittuneet hiukset

  Hiusnaamiot: tehokuuri hiuksille
  ...

  Hiustenhoitorutiini ei ole täydellinen ilman hiusnaamiota, joka on täynnä ravitsevia ainesosia. Tässä on arvokkaita vinkkejä hiusnaamioiden käyttöön sekä tietoa siitä, miksi Gliss 4-in-1 -naamiot ovat juuri sitä mitä kuontalosi kaipaa.

  ...
 • Hiustenlähtö, ohjeet ja vinkit

  Rasittuneet hiukset

  Hiustenlähtö, ohjeet ja vinkit
  ...

  Hiustenlähtö on arkipäiväinen, mutta harmittava asia. Lue vinkit hiustenlähdön estämiseen sivustoltamme.

  ...
 • Latteiden hiusten hoitorutiini

  Suojaus

  Latteiden hiusten hoitorutiini
  ...

  Kärsitkö latteista hiuksista? Onko hiusten luonnollisen tuuheuden säilyttäminen mielestäsi vaikeaa? Jos yhtään lohduttaa, et ole suinkaan yksin. Kuivat ja latteat hiukset ovat todella yleinen ongelma, joka kehittyy usein, kun hiukset eivät saa tai pysty säilyttämään tarpeeksi kosteutta. Tämä vähentää hiusten tuuheutta ja saa ne näyttämään latteilta, elottomilta ja veltoilta. Ei huolta, sillä ongelma on ratkaistavissa. Hellällä huolenpidolla elottomat kutrisi ovat pian jälleen terveet ja kimmoisat.

  ...
 • Shampoo tekee kaiken

  Hiusshampoo

  Shampoo tekee kaiken
  ...

  Shampoo muuttuu helposti täyteläiseksi vaahdoksi – mutta shampoot voivat myös antaa hiuksillesi upeaa kiiltoa, kesyttää kaikkein kurittomammat kiharat ja ne voivat jopa taistella haaroittuneita latvoja tai hilsettä vastaan.

  ...
 • Kuiva päänahka

  Kuivat hiukset

  Kuiva päänahka
  ...

  Kuivan päänahan ongelmat ovat yleisempiä talvella. Ongelman ytimeen tutustumisen jälkeen haluamme auttaa muutamilla hiustenhoitovinkeillä

  ...
 • Kaksihaaraiset hiukset

  Rasittuneet hiukset

  Kaksihaaraiset hiukset
  ...

  Onneksi vaurioituneiden hiusten hoitoon on olemassa tehokkaita lääkkeitä. Oikea hoito ja muotoilu tekevät hauraista hiuksista silkkisen harjan hetkessä

  ...
 • Rasvoittuvat hiukset

  Rasvaiset hiukset

  Rasvoittuvat hiukset
  ...

  Rasvainen päänahka tekee hiuksista nopeasti raikkaat ja kimmoisat. Apu on tulossa! Ota selvää, mitä voit tehdä parantaaksesi ihosi ja hiustesi tilaa

  ...
 • Kuinka hoidat kirkkaanvaaleita hiuksia

  Suojaus

  Kuinka hoidat kirkkaanvaaleita hiuksia
  ...

  Vaalennuksen aikana hiussuomut avautuvat ja pigmentti irtoaa. Jäljelle jää vain hyvin vaalea väri. Hiuksen pinnasta voi tulla hauras ja kuiva, joten se kaipaa erityistä huolenpitoa.

  ...
 • Gliss
  PROTEIINIA JA BABASSU-PÄHKINÄÖLJYÄ SISÄLTÄVÄ 4-IN-1 SHINE MASK
  ...