Hiusnaamiot: tehokuuri hiuksille

Kesän aikana tuuli, aurinko ja lämpö rasittavat hiuksia, syksyllä ja talvella niitä vaurioittavat kylmyys ja kuiva ilma. Sää ei ole ainoa tekijä, joka vahingoittaa hiuksia: kemialliset käsittelyt, ympäristövaikutukset ja mekaaninen rasitus tekevät myös tuhojaan. Siksi hiustenhoitorutiini ei ole täydellinen ilman hiusnaamiota, joka on täynnä ravitsevia ainesosia. Tässä on arvokkaita vinkkejä hiusnaamioiden käyttöön sekä tietoa siitä, miksi Gliss 4-in-1 -naamiot ovat juuri sitä mitä kuontalosi kaipaa.

Kun hoitoaine silottaa hiusten suomukerroksen ja antaa runsaasti kosteutta, hiusnaamio tarjoaa vieläkin syvävaikutteisemman käsittelyn. Ainesosat, kuten arvokkaat öljyt, ravitsevat kuivia hiuksia tehokkaasti samalla kun nestemäiset keratiinista koostuvat rakenneosat kiinnittyvät hiusten huokoisiin osiin ja kompensoivat niiden rakenteellisia vaurioita. Naamio on kuin anti-age-tuote hiuksillesi!

Hiusnaamion käyttö

Hiusnaamio imeytyy syvälle hiuksiin.
 1. Hiusnaamio auttaa hiuksia sietämään ympäristön rasituksia vain jos sitä käytetään oikein. Käytä hiusnaamiota vähintään kerran viikossa. Jos hiuksesi ovat erityisen rasittuneet, voit myös käyttää naamiota kaksi tai kolme kertaa viikossa.
 2. Levitä naamio kosteisiin hiuksiin harvalla kammalla. Näin se jakautuu tasaisesti kaikkialle hiusten pituuksiin ja latvoihin. Älä levitä tuotetta korvien yläpuolelle, sillä tyvistä hiukset ovat jo luonnostaan rasvaiset.
 3. Kiedo hiusten päälle lämmin pyyhe turbaaniksi ja anna naamion vaikuttaa pakkaukseen merkityn ajan. Lämpö avaa hiusten suomut, jolloin naamion aktiiviset aineet pääsevät tunkeutumaan hiuksiin ja tekemään taikojaan.
 4. Kun aika on kulunut, huuhtele hiukset huolellisesti. Jos omalla asuinalueellasi vesi on kovaa, käytä pullollinen kivennäisvettä viimeiseen huuhteluun – näin saat upeaa kiiltoa.

Vinkkimme: Saat erityisen tehokkaan hoitavan vaikutuksen, kun jätät naamion hiuksiin koko yöksi. Kiedo hiusten päälle pehmeä mikrokuitukangas, joka suojaa tyynyäsi ja tehostaa lämmöllään naamion vaikutusta.

Hiusnaamiot: Vinkkejä

Naamio hoitaa hiuksia tehokkaasti, kun se hierotaan suortuva suortuvalta hiusten tyvestä latvoihin. Siinä menee hieman pidempään, mutta se on tehokkaampaa, koska näin jokainen hius peittyy tuotteeseen.

On erityisen tehokasta levittää naamio aamulla, kietoa hiukset sykerölle ja antaa tuotteen vaikuttaa koko päivän. Huuhtele naamio huolellisesti pois illalla.

Vinkki hätätilanteisiin: Jos sinulla ei ole aikaa asianmukaiseen käsittelyyn, mutta hiuksesi kaipaavat kipeästi hoitoa, hiero pieni määrä naamiota kämmeniin ja levitä se hiuslatvoihin. Älä huuhtele.

Gliss 4-in-1 -naamiot: ratkaisu joka pulmaan

Kaksi erilaista Gliss 4-in-1 -naamiota auttavat ratkaisemaan hiusongelmia.
Kaksi erilaista Gliss 4-in-1 -naamiota auttavat ratkaisemaan hiusongelmia.

Hiusnaamioista on lähes mihin vain: ne tekevät hiuksista helpommin kammattavat, kosteuttavat, antavat pehmeyttä ja joustavuutta ja ehkäisevät pörröisyyttä. Gliss 4-in-1 -naamiot tarjoavat hellävaraista tai tehokasta hoitoa hiusten tarpeiden mukaan. Levitä naamio ennen shampoopesua kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Anna sen vaikuttaa enintään kolme minuuttia ja huuhtele huolellisesti pois. Saat viimeistelevää hoitoa levittämällä pienen määrän naamiota kuiviin hiuksiin pesun jälkeen. Sitä ei tarvitse huuhdella pois.

On tärkeää, että hiusnaamio sopii hiustyyppiin, jotta se hoitaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Hiusnaamio vaurioituneille, värjätyille hiuksille

Proteiinia ja babassu-pähkinäöljyä sisältävä Gliss 4-in-1 -naamio antaa värjätyille hiuksille hehkua ja kiiltoa. Se myös auttaa ehkäisemään haarautuvia latvoja ja tekee hiuksista joustavat.

Hiusnaamio rasittuneille ja kuiville hiuksille

Proteiinia ja kaakaovoita sisältävällä Gliss 4-in-1 -naamiolla on hiusten kosteustasapainoa edistävä vaikutus. Se kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia ja suojaa latvoja haarautumiselta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Rasvoittuvat hiukset

  Rasvaiset hiukset

  Rasvoittuvat hiukset
  ...
 • Kuinka hoidat kirkkaanvaaleita hiuksia

  Suojaus

  Kuinka hoidat kirkkaanvaaleita hiuksia
  ...
 • Kaksihaaraiset hiukset

  Rasittuneet hiukset

  Kaksihaaraiset hiukset
  ...
 • Latteiden hiusten hoitorutiini

  Suojaus

  Latteiden hiusten hoitorutiini
  ...
 • Mika hiustenhoitosarja sopii sinulle

  Hiusshampoo

  Mika hiustenhoitosarja sopii sinulle
  ...
 • Gliss - Hiuksista ja ympäristöstä huolehtien

  Hiusshampoo

  Gliss - Hiuksista ja ympäristöstä huolehtien
  ...
 • Kaikki miesten hiustenhoidosta

  Hiusshampoo

  Kaikki miesten hiustenhoidosta
  ...
 • Shampoo tekee kaiken

  Hiusshampoo

  Shampoo tekee kaiken
  ...
 • Hiusöljy tekee ihmeitä kuiville hiuksille

  Hiusöljy

  Hiusöljy tekee ihmeitä kuiville hiuksille
  ...
 • Hiustenhoito kiireessä: Hoitosuihkeet

  Hiushoitoaine

  Hiustenhoito kiireessä: Hoitosuihkeet
  ...
 • Hiustenlähtö, ohjeet ja vinkit

  Rasittuneet hiukset

  Hiustenlähtö, ohjeet ja vinkit
  ...
 • Kuiva päänahka

  Kuivat hiukset

  Kuiva päänahka
  ...