Skip to Content

Hiusöljy tekee ihmeitä kuiville hiuksille

Hiusöljy voi olla oikea kuivien hiusten pelastus. Se hoitaa paljon käsiteltyjä hiuksia, korostaa kiharoita, ehkäisee latvojen haaroittumista, hoitaa päänahkaa, vahvistaa hiuksia ja lisää kiiltoa. Mikä parasta, nykyaikaisten valmistusmenetelmien ansiosta hiusöljy on todella kevyttä ja sopii myös ohuille hiuksille. Lue alta lisää siitä, miten hiusöljy voi hoitaa hiuksiasi ja ehkäistä kuivuutta.

Hiusöljy on täydellinen ratkaisu hiuksille, jotka kaipaavat lisää elinvoimaa. Käytännölliset uudet hiusöljykoostumukset lisäävät rasittuneisiin hiuksiin kosteutta ja kiiltoa. Nykypäivän fiksut koostumukset eivät tee hiuksista raskaita, vaan ne ovat monipuolisia tuotteita erilaisiin tarpeisiin muotoilusta perushoitoon. Kaikille löytyy sopiva hoitotuote hiuksiin jätettävistä tehohoidoista hellävaraisesti kosteuttaviin ennen pesua käytettäviin tuotteisiin.

Hiusöljy kuiville hiuksille

Hiusöljyt soveltuvat käytettäväksi ennen shampoopesua ja hiuksiin jätettävinä hoitoina, jotka ylläpitävät hiusten luonnollisia öljyjä ja kosteuttavat. Parhaan lopputuloksen ennen shampoopesua saat, kun kiedot hiuksesi lämpimään pyyhkeeseen ja annat öljyn vaikuttaa ainakin 20 minuuttia. Kun aika on kulunut, huuhtele öljy pois. Aloita levittämällä shampoota kuiviin, öljyttyihin hiuksiin. Jatka pesua normaaliin tapaan ja käytä lopuksi tavanomaista hoitoainettasi.

Jos kutrisi ovat erityisen kuivat, kokeile öljyä hiuksiin jätettävänä hoitona. Kun tarkoituksena ei ole huuhtoa öljyä pois, käytä sitä vain kaksi tai kolme pisaraa kuiviin hiuksiin. Hiero öljy kämmeniin ja levitä hiusten päällysosioihin ja latvoihin. Älä levitä öljyä hiusten tyveen. Jos hiuksesi ovat kiharat, levitä öljy hellävaraisesti koko hiuksiin. Jos hiukset tuntuvat vielä hoidonkin jälkeen hieman kuivilta, toista hoito usein.

Hiusöljy kiharoiden taltuttajana

Kiharahiuksiset tietävät, että ne voivat olla kuivia ja hankalia hallita. Säännöllinen hoito hiusöljyllä tekee ihmeitä: se palauttaa hiusten luonnollisen kiillon ja terveen ulkonäön, ja tekee päivittäisestä muotoilusta hieman helpompaa. Hiusöljy parantaa hiusten luonnollista kiiltoa, sillä se auttaa hiuksen päällyskerroksen suomuja järjestäytymään hiuksen ympärille luontaiseen järjestykseen. Näin hiuksista tulee sileämmät. Sileämmät hiukset heijastavat aiempaa enemmän valoa, mikä tekee hiuksista upean hehkuvat. Hiusöljy auttaa myös muotoilemaan ja korostamaan kiharoita ja saa ne näyttämään elinvoimaisilta pörröisten sijaan. Vinkkimme kiharille hiuksille on käyttää öljyä niin runsaasti kuin on tarpeen!

Hiusöljy miehille

Öljyn monikäyttöisyys sekä ravitsevana hoitona että muotoilutuotteena tekee siitä täydellisen lisän miesten päivittäiseen hiustenhoitorutiiniin. Muutama tippa tasaisesti levitettynä kosteuttaa koko päivän ja muotoilee pörröiset hiukset. Kevyen koostumuksensa ansiosta öljy jättää hiukset tasaisen ja pehmeän tuntuisiksi latistamatta niitä. Öljy voi olla täydellinen ratkaisu taipuisille ja kiharoille hiuksille, jotka kaipaavat hieman pitoa ja kosteutta ilman hiusten luonnollisen kihartumisen häviämistä.

Kokeile jo tänään!

Gliss daily oil elixir packshot

GLISS DAILY OIL ELIXIR -ominaisuudet:

 • Käyttö illalla ja/tai päivällä
 • Ehkäisee pörröisyyttä, tekee hiuksista pehmeämmät ja helpommin hallittavat
 • Auttaa korjaamaan hiuksia

Käyttö: Levitä hellävaraisesti kuiviin/kosteisiin hiuksiin. Jätetään hiuksiin! Käytä säännöllisesti.

Vinkki: Kun kaipaat uudistavaa tehohoitoa, levitä kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa yön yli.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Rasvoittuvat hiukset

  Rasvaiset hiukset

  Rasvoittuvat hiukset
  ...

  Rasvainen päänahka tekee hiuksista nopeasti raikkaat ja kimmoisat. Apu on tulossa! Ota selvää, mitä voit tehdä parantaaksesi ihosi ja hiustesi tilaa

  ...
 • Kuinka hoidat kirkkaanvaaleita hiuksia

  Suojaus

  Kuinka hoidat kirkkaanvaaleita hiuksia
  ...

  Vaalennuksen aikana hiussuomut avautuvat ja pigmentti irtoaa. Jäljelle jää vain hyvin vaalea väri. Hiuksen pinnasta voi tulla hauras ja kuiva, joten se kaipaa erityistä huolenpitoa.

  ...
 • Kaksihaaraiset hiukset

  Rasittuneet hiukset

  Kaksihaaraiset hiukset
  ...

  Onneksi vaurioituneiden hiusten hoitoon on olemassa tehokkaita lääkkeitä. Oikea hoito ja muotoilu tekevät hauraista hiuksista silkkisen harjan hetkessä

  ...
 • Latteiden hiusten hoitorutiini

  Suojaus

  Latteiden hiusten hoitorutiini
  ...

  Kärsitkö latteista hiuksista? Onko hiusten luonnollisen tuuheuden säilyttäminen mielestäsi vaikeaa? Jos yhtään lohduttaa, et ole suinkaan yksin. Kuivat ja latteat hiukset ovat todella yleinen ongelma, joka kehittyy usein, kun hiukset eivät saa tai pysty säilyttämään tarpeeksi kosteutta. Tämä vähentää hiusten tuuheutta ja saa ne näyttämään latteilta, elottomilta ja veltoilta. Ei huolta, sillä ongelma on ratkaistavissa. Hellällä huolenpidolla elottomat kutrisi ovat pian jälleen terveet ja kimmoisat.

  ...
 • Mika hiustenhoitosarja sopii sinulle

  Hiusshampoo

  Mika hiustenhoitosarja sopii sinulle
  ...

  Gliss Fiber Therapy on ensimmäinen OMEGAPLEX®-koostumuksen sisältävä Gliss-sarja. Mullistava tekniikka korjaa ja uudistaa hiuskuitujen heikentyneitä sidoksia ja suojaa pitkään ehkäisten tulevia vaurioita.

  ...
 • Gliss - Hiuksista ja ympäristöstä huolehtien

  Hiusshampoo

  Gliss - Hiuksista ja ympäristöstä huolehtien
  ...

  Tulevaisuuteen tähyten Gliss lanseerasi brändinsä uudelleen syksyllä 2020 keskittyen entistä enemmän hiustenhoitoteknologioihin ja kestävään kehitykseen. Tuomme markkinoille uusia koostumuksia, jotka sisältävät jopa 96 %* luonnosta peräisin olevia ainesosia ja tarjoavat luonnollisemman vaihtoehdon hiustenhoitoon.

  ...
 • Kaikki miesten hiustenhoidosta

  Hiusshampoo

  Kaikki miesten hiustenhoidosta
  ...

  Olipa hiuksesi siistit ja lyhyet tai pitkät ja kurittomat, harkittu tyyli alkaa tukasta. Lue tästä, mihin hiuksissa kannattaa kiinnittää huomiota, mitä hoitotuotteita on saatavana ja kuinka niitä käytetään asianmukaisesti.

  ...
 • Shampoo tekee kaiken

  Hiusshampoo

  Shampoo tekee kaiken
  ...

  Shampoo muuttuu helposti täyteläiseksi vaahdoksi – mutta shampoot voivat myös antaa hiuksillesi upeaa kiiltoa, kesyttää kaikkein kurittomammat kiharat ja ne voivat jopa taistella haaroittuneita latvoja tai hilsettä vastaan.

  ...
 • Hiustenhoito kiireessä: Hoitosuihkeet

  Hiushoitoaine

  Hiustenhoito kiireessä: Hoitosuihkeet
  ...

  Kiireisen arjen vuoksi hiustenhoitoa usein laiminlyödään, koska aikaa ei yksinkertaisesti ole. Hiukset ovat kuivat, vaurioituneet ja kiillottomat, ja latvat ovat karheat. Apua tarvitaan nopeasti. Ratkaisu? Nopeakäyttöinen tehokosteutus. Hoitosuihkeet pelastavat tilanteen. 

  ...
 • Hiusnaamiot: tehokuuri hiuksille

  Rasittuneet hiukset

  Hiusnaamiot: tehokuuri hiuksille
  ...

  Hiustenhoitorutiini ei ole täydellinen ilman hiusnaamiota, joka on täynnä ravitsevia ainesosia. Tässä on arvokkaita vinkkejä hiusnaamioiden käyttöön sekä tietoa siitä, miksi Gliss 4-in-1 -naamiot ovat juuri sitä mitä kuontalosi kaipaa.

  ...
 • Hiustenlähtö, ohjeet ja vinkit

  Rasittuneet hiukset

  Hiustenlähtö, ohjeet ja vinkit
  ...

  Hiustenlähtö on arkipäiväinen, mutta harmittava asia. Lue vinkit hiustenlähdön estämiseen sivustoltamme.

  ...
 • Kuiva päänahka

  Kuivat hiukset

  Kuiva päänahka
  ...

  Kuivan päänahan ongelmat ovat yleisempiä talvella. Ongelman ytimeen tutustumisen jälkeen haluamme auttaa muutamilla hiustenhoitovinkeillä

  ...