Skip to Content

Gliss – Hiuksista ja ympäristöstä huolehtien


Gliss tunnetaan hiustenhoidon johtavana brändinä ja asiantuntijana. Vuodesta 1952 lähtien missionamme on ollut yhdistää tieteen ja luonnon voimat ja luoda korjaava hiustenhoitosarja, jonka innovatiiviset ja tehokkaat tuotteet on kehitetty eri hiustyypeille ja erilaisiin tarpeisiin. Tulevaisuuteen tähyten Gliss lanseerasi brändinsä uudelleen syksyllä 2020 keskittyen entistä enemmän hiustenhoitoteknologioihin ja kestävään kehitykseen. Tuomme markkinoille uusia koostumuksia, jotka sisältävät jopa 96 %* luonnosta peräisin olevia ainesosia ja tarjoavat luonnollisemman vaihtoehdon hiustenhoitoon. Tee sitä, mitä rakastat. Gliss korjaa.

*mukaanlukien vesi

Gliss - Luonnollinen valinta

Gliss 4 in 1 productline
Uusissa Gliss 4-in-1 -hiusnaamioissa on vegaaninen koostumus.

Uudistuksen tavoitteena oli ympäristöjalanjäljen pienentäminen ja samaan aikaan hiuksia hoitavien ominaisuuksien optimointi. Gliss käyttää nyt kaikissa tuotesarjoissa mahdollisimman paljon luonnollisia aineosia – joissakin tuotteissa niiden osuus on jopa 96 %*. Näihin huolella valittuihin ainesosiin lukeutuvat musta helmi, kukkanektari, pioni, marulaöljy, arganöljy, moringansiemenet, aasialainen kukkauute, kasviseerumi, parapähkinä, ruusuvesi, silkki ja acai-marja, joista kaikki tuovat tuotteisiin ainutlaatuisia etuja ja oman luonnollisen raikkaan tuoksunsa.

Jokainen koostumus sisältää räätälöityjä teknologioita, jotka sisältävät tehoaineita kuten hydrolysoitua keratiinia, aminohappoja, hydrolysoitua proteiinia, UV-suodattimia, Omegaplexia ja biotiiniyhdistettä. Ne on suunniteltu erityisesti tietynlaisiin tarpeisiin, kuten muotoilusta ja värjäyksestä kärsineille hiuksille, vaurioille alttiille pitkille hiuksille ja viimeisimpänä tuuheutta kaipaaville ohuille ja latteille hiuksille.

*mukaanlukien vesi

Fiksuja pakkauksia - Kestävämpi tulevaisuus

Gliss product line

Gliss on ottanut käyttöön myös kestävämpiä pakkausratkaisuja osana jätteen vähentämiseen ja ympäristöjalanjälkensä pienentämiseen tähtääviä toimenpiteitä. Kaikkien uusien muovipullojemme materiaalista 30 % on kierrätettyä, ja PET-pullot valmistetaan kokonaan kierrätysmateriaalista. Uudet mustat kannet ovat myös kierrätysmateriaalista, ja kaikki pullomme ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä!

Tuoteinnovaatiomme ja kasvava tietoisuus ympäristövaikutuksemme pienentämisestä tarkoittavat, että voit edelleen nauttia tehokkaasta hiustenhoidosta entistä luonnollisemmalla ja vastuullisemmalla tavalla. Tekemällä tietoisia valintoja tuotteiden sisällön ja pakkausten hävittämisen suhteen voimme kantaa oman kortemme kekoon maapallon hyvinvoinnin eteen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Rasvoittuvat hiukset

  Rasvaiset hiukset

  Rasvoittuvat hiukset
  ...

  Rasvainen päänahka tekee hiuksista nopeasti raikkaat ja kimmoisat. Apu on tulossa! Ota selvää, mitä voit tehdä parantaaksesi ihosi ja hiustesi tilaa

  ...
 • Kuinka hoidat kirkkaanvaaleita hiuksia

  Suojaus

  Kuinka hoidat kirkkaanvaaleita hiuksia
  ...

  Vaalennuksen aikana hiussuomut avautuvat ja pigmentti irtoaa. Jäljelle jää vain hyvin vaalea väri. Hiuksen pinnasta voi tulla hauras ja kuiva, joten se kaipaa erityistä huolenpitoa.

  ...
 • Kaksihaaraiset hiukset

  Rasittuneet hiukset

  Kaksihaaraiset hiukset
  ...

  Onneksi vaurioituneiden hiusten hoitoon on olemassa tehokkaita lääkkeitä. Oikea hoito ja muotoilu tekevät hauraista hiuksista silkkisen harjan hetkessä

  ...
 • Latteiden hiusten hoitorutiini

  Suojaus

  Latteiden hiusten hoitorutiini
  ...

  Kärsitkö latteista hiuksista? Onko hiusten luonnollisen tuuheuden säilyttäminen mielestäsi vaikeaa? Jos yhtään lohduttaa, et ole suinkaan yksin. Kuivat ja latteat hiukset ovat todella yleinen ongelma, joka kehittyy usein, kun hiukset eivät saa tai pysty säilyttämään tarpeeksi kosteutta. Tämä vähentää hiusten tuuheutta ja saa ne näyttämään latteilta, elottomilta ja veltoilta. Ei huolta, sillä ongelma on ratkaistavissa. Hellällä huolenpidolla elottomat kutrisi ovat pian jälleen terveet ja kimmoisat.

  ...
 • Mika hiustenhoitosarja sopii sinulle

  Hiusshampoo

  Mika hiustenhoitosarja sopii sinulle
  ...

  Gliss Fiber Therapy on ensimmäinen OMEGAPLEX®-koostumuksen sisältävä Gliss-sarja. Mullistava tekniikka korjaa ja uudistaa hiuskuitujen heikentyneitä sidoksia ja suojaa pitkään ehkäisten tulevia vaurioita.

  ...
 • Kaikki miesten hiustenhoidosta

  Hiusshampoo

  Kaikki miesten hiustenhoidosta
  ...

  Olipa hiuksesi siistit ja lyhyet tai pitkät ja kurittomat, harkittu tyyli alkaa tukasta. Lue tästä, mihin hiuksissa kannattaa kiinnittää huomiota, mitä hoitotuotteita on saatavana ja kuinka niitä käytetään asianmukaisesti.

  ...
 • Shampoo tekee kaiken

  Hiusshampoo

  Shampoo tekee kaiken
  ...

  Shampoo muuttuu helposti täyteläiseksi vaahdoksi – mutta shampoot voivat myös antaa hiuksillesi upeaa kiiltoa, kesyttää kaikkein kurittomammat kiharat ja ne voivat jopa taistella haaroittuneita latvoja tai hilsettä vastaan.

  ...
 • Hiusöljy tekee ihmeitä kuiville hiuksille

  Hiusöljy

  Hiusöljy tekee ihmeitä kuiville hiuksille
  ...

  Hiusöljy voi olla todellinen pelastus kuivahiuksisille, sillä se hoitaa käsiteltyjä hiuksia tehokkaasti. Nykyaikainen high-tech-koostumus takaa keveyden, minkä ansiosta hiusöljyä voi käyttää ohuillekin hiuksille. Tutki, miten hiusöljy voi toimia sinulle ja miten se ehkäisee kuivuutta.

  ...
 • Hiustenhoito kiireessä: Hoitosuihkeet

  Hiushoitoaine

  Hiustenhoito kiireessä: Hoitosuihkeet
  ...

  Kiireisen arjen vuoksi hiustenhoitoa usein laiminlyödään, koska aikaa ei yksinkertaisesti ole. Hiukset ovat kuivat, vaurioituneet ja kiillottomat, ja latvat ovat karheat. Apua tarvitaan nopeasti. Ratkaisu? Nopeakäyttöinen tehokosteutus. Hoitosuihkeet pelastavat tilanteen. 

  ...
 • Hiusnaamiot: tehokuuri hiuksille

  Rasittuneet hiukset

  Hiusnaamiot: tehokuuri hiuksille
  ...

  Hiustenhoitorutiini ei ole täydellinen ilman hiusnaamiota, joka on täynnä ravitsevia ainesosia. Tässä on arvokkaita vinkkejä hiusnaamioiden käyttöön sekä tietoa siitä, miksi Gliss 4-in-1 -naamiot ovat juuri sitä mitä kuontalosi kaipaa.

  ...
 • Hiustenlähtö, ohjeet ja vinkit

  Rasittuneet hiukset

  Hiustenlähtö, ohjeet ja vinkit
  ...

  Hiustenlähtö on arkipäiväinen, mutta harmittava asia. Lue vinkit hiustenlähdön estämiseen sivustoltamme.

  ...
 • Kuiva päänahka

  Kuivat hiukset

  Kuiva päänahka
  ...

  Kuivan päänahan ongelmat ovat yleisempiä talvella. Ongelman ytimeen tutustumisen jälkeen haluamme auttaa muutamilla hiustenhoitovinkeillä

  ...