Skip to Content

Latteiden hiusten hoitorutiini

Kärsitkö latteista hiuksista? Onko hiusten luonnollisen tuuheuden säilyttäminen mielestäsi vaikeaa? Jos yhtään lohduttaa, et ole suinkaan yksin. Kuivat ja latteat hiukset ovat todella yleinen ongelma, joka kehittyy usein, kun hiukset eivät saa tai pysty säilyttämään tarpeeksi kosteutta. Tämä vähentää hiusten tuuheutta ja saa ne näyttämään latteilta, elottomilta ja veltoilta. Ei huolta, sillä ongelma on ratkaistavissa. Hellällä huolenpidolla elottomat kutrisi ovat pian jälleen terveet ja kimmoisat. 

Mistä kuivat hiukset johtuvat?

istock

On tärkeää ymmärtää, miksi hiuksista ensinnäkin tulee niin kuivat ja latteat. Tarkastelemalla taustalla olevia syitä voimme oppia parhaan tavan ratkaista ongelman ja löytää korjaavan ratkaisun. Mahdollisia syitä on useita: ruokavalio, geeniperimä, säännöllinen värjäys tai kemialliset käsittelyt, suoristusraudat, kihartimet, föönaus, liiallinen pesu ja altistuminen auringolle ovat joitakin esimerkkejä. 

Vinkit latteiden hiusten hoitoon

Gliss 4-in-1 Protein Treats -tuotteita voidaan käyttää neljällä eri tavalla.

1. Vältä hiusten pesua joka päivä. Liiallinen peseminen voi tehdä hiuksista veltot ja kuivattaa niitä. 

2. Käytä shampoota ja hoitoainetta, jotka on suunniteltu lisäämään tuuheutta. Etsi tuotteita, joiden mainitaan olevan ”tuuheuttavia” tai ”antavan volyymia”, kuten Gliss Volume & Repair linja hennoille ja latteille hiuksille. 

3. Käsittele hiukset vähintään kerran viikossa syvähoidolla, jotta hiukset saavat kosteutta ja hiussuomut sulkeutuvat hoitavilla öljyillä. Parhaat hiusnaamiot mahdollistavat niiden käytön juuri sinulle sopivalla tavalla. Gliss 4-in-1 Protein Treats -tuotteet sopivat rutiiniin kuin rutiiniin: ennen shampoopesua, hoitoaineena, syvähoitavana hiusnaamiona hiusten pesun jälkeen tai hiuksiin jätettävänä hoitona. Valinta on sinun! VINKKI: Märät tai kosteat hiukset ovat erityisen alttiita vaurioille, joten selvitä märät hiukset harvalla kammalla.

4. Yritä minimoida hiusten föönaukseen käyttämäsi aika. Anna hiusten kuivua itsestään mahdollisimman kuiviksi. VINKKI: Kuivaa hiukset pää alaspäin maksimoidaksesi tuuheutta. Näin painovoima nostaa hiusten tyven hiuspohjasta. Varmistaaksesi parhaan mahdollisimman lopputuloksen suihkuta kevyt kerros hiuslakkaa juuriin, kuten got2b 2sexy volumizing hairspray -hiuskiinnettä, ja odota muutama sekunti ennen kuin käännät pääsi jälleen pystyasentoon.

5. Vältä lämpölaitteiden kuten suoristusrautojen ja kihartimien liiallista käyttöä. VINKKI: Jos lämpölaitteet ovat tärkeä osa rutiiniasi, minimoi lämmön vaikutus varmistamalla että hiuksesi ovat täysin kuivat ennen muotoilua.

got2b dry shampoo product line

6. Ota kuivashampoo osaksi säännöllistä hiustenhoitorutiiniasi. Ne pidentävät hiusten pesuväliä ja lisäävät myös rakennetta ja tuuheutta. Kokeile got2b Extra Volume tai got2b Extra Texture kuivashampoota ja huomaat eron pian.

7. Toinen nopea tuuheutuskikka on tupeeraus. Älä kuitenkaan tupeeraa liian usein, sillä se voi rasittaa hiuksia. Silloin tällöinen tupeeraus ja suihkaus kevyttä hiuskiinnettä toimii hyvin nopeana latteiden hiusten korjaajana. 

Säännöllinen rutiini

Hyvien ja säännöllisten hiustenhoitorutiinien luominen sekä ruokavalion ja elämäntyylin tarkastelu ovat paras tapa huolehtia latteista ja kuivista hiuksista pitkällä aikavälillä. Kun teet nämä muutokset ja käytät hiustyypillesi sopivia tuotteita, kiillottomat hiuksesi heräävät henkiin ja niistä tulee luonnollisen terveet ja kimmoisat.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Rasvoittuvat hiukset

  Rasvaiset hiukset

  Rasvoittuvat hiukset
  ...

  Rasvainen päänahka tekee hiuksista nopeasti raikkaat ja kimmoisat. Apu on tulossa! Ota selvää, mitä voit tehdä parantaaksesi ihosi ja hiustesi tilaa

  ...
 • Kuinka hoidat kirkkaanvaaleita hiuksia

  Suojaus

  Kuinka hoidat kirkkaanvaaleita hiuksia
  ...

  Vaalennuksen aikana hiussuomut avautuvat ja pigmentti irtoaa. Jäljelle jää vain hyvin vaalea väri. Hiuksen pinnasta voi tulla hauras ja kuiva, joten se kaipaa erityistä huolenpitoa.

  ...
 • Kaksihaaraiset hiukset

  Rasittuneet hiukset

  Kaksihaaraiset hiukset
  ...

  Onneksi vaurioituneiden hiusten hoitoon on olemassa tehokkaita lääkkeitä. Oikea hoito ja muotoilu tekevät hauraista hiuksista silkkisen harjan hetkessä

  ...
 • Mika hiustenhoitosarja sopii sinulle

  Hiusshampoo

  Mika hiustenhoitosarja sopii sinulle
  ...

  Gliss Fiber Therapy on ensimmäinen OMEGAPLEX®-koostumuksen sisältävä Gliss-sarja. Mullistava tekniikka korjaa ja uudistaa hiuskuitujen heikentyneitä sidoksia ja suojaa pitkään ehkäisten tulevia vaurioita.

  ...
 • Gliss - Hiuksista ja ympäristöstä huolehtien

  Hiusshampoo

  Gliss - Hiuksista ja ympäristöstä huolehtien
  ...

  Tulevaisuuteen tähyten Gliss lanseerasi brändinsä uudelleen syksyllä 2020 keskittyen entistä enemmän hiustenhoitoteknologioihin ja kestävään kehitykseen. Tuomme markkinoille uusia koostumuksia, jotka sisältävät jopa 96 %* luonnosta peräisin olevia ainesosia ja tarjoavat luonnollisemman vaihtoehdon hiustenhoitoon.

  ...
 • Kaikki miesten hiustenhoidosta

  Hiusshampoo

  Kaikki miesten hiustenhoidosta
  ...

  Olipa hiuksesi siistit ja lyhyet tai pitkät ja kurittomat, harkittu tyyli alkaa tukasta. Lue tästä, mihin hiuksissa kannattaa kiinnittää huomiota, mitä hoitotuotteita on saatavana ja kuinka niitä käytetään asianmukaisesti.

  ...
 • Shampoo tekee kaiken

  Hiusshampoo

  Shampoo tekee kaiken
  ...

  Shampoo muuttuu helposti täyteläiseksi vaahdoksi – mutta shampoot voivat myös antaa hiuksillesi upeaa kiiltoa, kesyttää kaikkein kurittomammat kiharat ja ne voivat jopa taistella haaroittuneita latvoja tai hilsettä vastaan.

  ...
 • Hiusöljy tekee ihmeitä kuiville hiuksille

  Hiusöljy

  Hiusöljy tekee ihmeitä kuiville hiuksille
  ...

  Hiusöljy voi olla todellinen pelastus kuivahiuksisille, sillä se hoitaa käsiteltyjä hiuksia tehokkaasti. Nykyaikainen high-tech-koostumus takaa keveyden, minkä ansiosta hiusöljyä voi käyttää ohuillekin hiuksille. Tutki, miten hiusöljy voi toimia sinulle ja miten se ehkäisee kuivuutta.

  ...
 • Hiustenhoito kiireessä: Hoitosuihkeet

  Hiushoitoaine

  Hiustenhoito kiireessä: Hoitosuihkeet
  ...

  Kiireisen arjen vuoksi hiustenhoitoa usein laiminlyödään, koska aikaa ei yksinkertaisesti ole. Hiukset ovat kuivat, vaurioituneet ja kiillottomat, ja latvat ovat karheat. Apua tarvitaan nopeasti. Ratkaisu? Nopeakäyttöinen tehokosteutus. Hoitosuihkeet pelastavat tilanteen. 

  ...
 • Hiusnaamiot: tehokuuri hiuksille

  Rasittuneet hiukset

  Hiusnaamiot: tehokuuri hiuksille
  ...

  Hiustenhoitorutiini ei ole täydellinen ilman hiusnaamiota, joka on täynnä ravitsevia ainesosia. Tässä on arvokkaita vinkkejä hiusnaamioiden käyttöön sekä tietoa siitä, miksi Gliss 4-in-1 -naamiot ovat juuri sitä mitä kuontalosi kaipaa.

  ...
 • Hiustenlähtö, ohjeet ja vinkit

  Rasittuneet hiukset

  Hiustenlähtö, ohjeet ja vinkit
  ...

  Hiustenlähtö on arkipäiväinen, mutta harmittava asia. Lue vinkit hiustenlähdön estämiseen sivustoltamme.

  ...
 • Kuiva päänahka

  Kuivat hiukset

  Kuiva päänahka
  ...

  Kuivan päänahan ongelmat ovat yleisempiä talvella. Ongelman ytimeen tutustumisen jälkeen haluamme auttaa muutamilla hiustenhoitovinkeillä

  ...