Hiustenhoito kiireessä: Hoitosuihkeet

Kiireisen arjen vuoksi hiustenhoitoa usein laiminlyödään; vaativat ja aikaa vievät hiustenhoitorutiinit unohtuvat, koska perusteelliseen hiuksista huolehtimiseen ja niiden optimaalisen kunnon varmistamiseen on vaikea löytää riittävästi aikaa. Ja se myös näkyy. Hiukset ovat kuivat, vaurioituneet ja kiillottomat, ja latvat ovat karheat. Apua tarvitaan nopeasti. Ratkaisu? Nopeakäyttöinen tehokosteutus. Hoitosuihkeet pelastavat tilanteen.

Hiustenhoidon supersankari

Hoitosuihkeiden idea piilee siinä, ettei niitä tarvitse huuhdella pois hiuksista. Tuote suihkautetaan ja jätetään hiuksiin, joten aikaa säästyy. Samalla hiukset myös ravitaan sekä hoidetaan perusteellisesti pitkäksi aikaa. Tällä ihmetuotteella on useita etuja: 

 • Kosteuttaa hiukset tehokkaasti lukitsemalla kosteuden hiuksen sisään, ja tekee hiuksista samalla vahvemmat, sileämmät ja pehmeämmät.  
 • Selvittää hiukset tehokkaasti, ja sisältää hiusten takkuuntumista ehkäiseviä ja harjaamista sekä muotoilua helpottavia aineosia, jotka auttavat vähentämään myös hiusten murtumista.

Täsmähoitoa

Erilaisia hiustenhoitotuotteita on tarjolla valtavasti, joten sopivan hoitosuihkeen etsimiseen kannattaa perehtyä. Sopivaa hoitosuihketta etsittäessä tulee ensimmäisenä huomioida oma hiustyyppi ja hiusten kuivuus sekä väri. Gliss on tehnyt tämän helpoksi kehittämällä kokonaisen sarjan erilaisia hoitosuihkeita, joiden koostumus on suunniteltu vastaamaan hiustyyppikohtaisiin ongelmiin. Lue lisää löytääksesi omille hiuksillesi parhaiten sopivan hoitotuotteen: 

 Jos hiuksesi ovat hauraat tai vaurioituneet  ja todellisessa hätätilassa,  Gliss Fiber Therapy  Express Repair Conditioner Spray on juuri oikea tuote. Omegaplex-yhdistettä sisältävä erityinen koostumus korjaa huissäikeen murtuneet kohdat, auttaa vahvistamaan hiuksen sisäistä rakennetta ja tekee hiuksista terveet sekä sileät.

Pitkille hiuksille sopii Gliss Supreme Length Express Repair Conditioner Spray. Pitkille hiuksille kehitetty koostumus sisältää mikrokorjaavia lipidejä, pioniuutetta ja keratiiniseerumia, jotka korjaavat vaurioita, vähentävät latvojen haaroittumsta ja vahvistavat hiusten rakennetta.

 Kuiville ja vaurioituneille hiuksille suunniteltu Gliss Total Repair Express Repair Conditioner Spray sisältää hiusten pehmeyden ja kiillon palauttaavaa hydrolysoitua keratiinia.

 Ovatko hiuksesi kovin vaurioituneet, karheat tai ylirasittuneet? Gliss Ultimate Oil Elixir Express Conditioner Spray  on oikotiesi terveempiin hiuksiin. Korjaava koostumus sisältää ravitsevaa nestemäistä keratiinia, joka vahvistaa hiusten rakennetta ja vähentää hiusten murtumista.

Käyttö - kolme helppoa vaihetta

 1. Ravistele huolellisesti ennen käyttöä.
 2. Suihkauta pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. VINKKI: Käsittele erityisesti kuivat osiot ja latvat.
 3.  Jätä hiuksiin. Todella helppoa!  VINKKI: Levitä latvoihin kampaamalla hiukset hellävaraisesti.

Täydellistä hoivaa pienellä vaivalla

Hoitosuihkeet sopii erinomaisesti täydentämään päivittäistä hiustenhoitorutiinia ja erityisesti silloin, kun hiukset tuntuvat todella kuivilta ja kaipaavat hiukan enemmän hellää hoitoa. Enää ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa seerumin tai hiusnaamion käyttämättä jättämisestä kiireisinä arkiaamuina tai viikonloppuina, sillä pelkkä pesu ja suihke riittävät. Ja hiuksesi kiittävät.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Rasvoittuvat hiukset

  Rasvaiset hiukset

  Rasvoittuvat hiukset
  ...
 • Kuinka hoidat kirkkaanvaaleita hiuksia

  Suojaus

  Kuinka hoidat kirkkaanvaaleita hiuksia
  ...
 • Kaksihaaraiset hiukset

  Rasittuneet hiukset

  Kaksihaaraiset hiukset
  ...
 • Latteiden hiusten hoitorutiini

  Suojaus

  Latteiden hiusten hoitorutiini
  ...
 • Mika hiustenhoitosarja sopii sinulle

  Hiusshampoo

  Mika hiustenhoitosarja sopii sinulle
  ...
 • Gliss - Hiuksista ja ympäristöstä huolehtien

  Hiusshampoo

  Gliss - Hiuksista ja ympäristöstä huolehtien
  ...
 • Kaikki miesten hiustenhoidosta

  Hiusshampoo

  Kaikki miesten hiustenhoidosta
  ...
 • Shampoo tekee kaiken

  Hiusshampoo

  Shampoo tekee kaiken
  ...
 • Hiusöljy tekee ihmeitä kuiville hiuksille

  Hiusöljy

  Hiusöljy tekee ihmeitä kuiville hiuksille
  ...
 • Hiusnaamiot: tehokuuri hiuksille

  Rasittuneet hiukset

  Hiusnaamiot: tehokuuri hiuksille
  ...
 • Hiustenlähtö, ohjeet ja vinkit

  Rasittuneet hiukset

  Hiustenlähtö, ohjeet ja vinkit
  ...
 • Kuiva päänahka

  Kuivat hiukset

  Kuiva päänahka
  ...