Skip to Content

Hiustenhoito kiireessä: Hoitosuihkeet

Kiireisen arjen vuoksi hiustenhoitoa usein laiminlyödään; vaativat ja aikaa vievät hiustenhoitorutiinit unohtuvat, koska perusteelliseen hiuksista huolehtimiseen ja niiden optimaalisen kunnon varmistamiseen on vaikea löytää riittävästi aikaa. Ja se myös näkyy. Hiukset ovat kuivat, vaurioituneet ja kiillottomat, ja latvat ovat karheat. Apua tarvitaan nopeasti. Ratkaisu? Nopeakäyttöinen tehokosteutus. Hoitosuihkeet pelastavat tilanteen.

Hiustenhoidon supersankari

Hoitosuihkeiden idea piilee siinä, ettei niitä tarvitse huuhdella pois hiuksista. Tuote suihkautetaan ja jätetään hiuksiin, joten aikaa säästyy. Samalla hiukset myös ravitaan sekä hoidetaan perusteellisesti pitkäksi aikaa. Tällä ihmetuotteella on useita etuja: 

 • Kosteuttaa hiukset tehokkaasti lukitsemalla kosteuden hiuksen sisään, ja tekee hiuksista samalla vahvemmat, sileämmät ja pehmeämmät.  
 • Selvittää hiukset tehokkaasti, ja sisältää hiusten takkuuntumista ehkäiseviä ja harjaamista sekä muotoilua helpottavia aineosia, jotka auttavat vähentämään myös hiusten murtumista.

Täsmähoitoa

Erilaisia hiustenhoitotuotteita on tarjolla valtavasti, joten sopivan hoitosuihkeen etsimiseen kannattaa perehtyä. Sopivaa hoitosuihketta etsittäessä tulee ensimmäisenä huomioida oma hiustyyppi ja hiusten kuivuus sekä väri. Gliss on tehnyt tämän helpoksi kehittämällä kokonaisen sarjan erilaisia hoitosuihkeita, joiden koostumus on suunniteltu vastaamaan hiustyyppikohtaisiin ongelmiin. Lue lisää löytääksesi omille hiuksillesi parhaiten sopivan hoitotuotteen: 

 Jos hiuksesi ovat hauraat tai vaurioituneet  ja todellisessa hätätilassa,  Gliss Fiber Therapy  Express Repair Conditioner Spray on juuri oikea tuote. Omegaplex-yhdistettä sisältävä erityinen koostumus korjaa huissäikeen murtuneet kohdat, auttaa vahvistamaan hiuksen sisäistä rakennetta ja tekee hiuksista terveet sekä sileät.

Pitkille hiuksille sopii Gliss Supreme Length Express Repair Conditioner Spray. Pitkille hiuksille kehitetty koostumus sisältää mikrokorjaavia lipidejä, pioniuutetta ja keratiiniseerumia, jotka korjaavat vaurioita, vähentävät latvojen haaroittumsta ja vahvistavat hiusten rakennetta.

 Kuiville ja vaurioituneille hiuksille suunniteltu Gliss Total Repair Express Repair Conditioner Spray sisältää hiusten pehmeyden ja kiillon palauttaavaa hydrolysoitua keratiinia.

 Ovatko hiuksesi kovin vaurioituneet, karheat tai ylirasittuneet? Gliss Ultimate Oil Elixir Express Conditioner Spray  on oikotiesi terveempiin hiuksiin. Korjaava koostumus sisältää ravitsevaa nestemäistä keratiinia, joka vahvistaa hiusten rakennetta ja vähentää hiusten murtumista.

Käyttö - kolme helppoa vaihetta

 1. Ravistele huolellisesti ennen käyttöä.
 2. Suihkauta pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. VINKKI: Käsittele erityisesti kuivat osiot ja latvat.
 3.  Jätä hiuksiin. Todella helppoa!  VINKKI: Levitä latvoihin kampaamalla hiukset hellävaraisesti.

Täydellistä hoivaa pienellä vaivalla

Hoitosuihkeet sopii erinomaisesti täydentämään päivittäistä hiustenhoitorutiinia ja erityisesti silloin, kun hiukset tuntuvat todella kuivilta ja kaipaavat hiukan enemmän hellää hoitoa. Enää ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa seerumin tai hiusnaamion käyttämättä jättämisestä kiireisinä arkiaamuina tai viikonloppuina, sillä pelkkä pesu ja suihke riittävät. Ja hiuksesi kiittävät.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Rasvoittuvat hiukset

  Rasvaiset hiukset

  Rasvoittuvat hiukset
  ...

  Rasvainen päänahka tekee hiuksista nopeasti raikkaat ja kimmoisat. Apu on tulossa! Ota selvää, mitä voit tehdä parantaaksesi ihosi ja hiustesi tilaa

  ...
 • Kuinka hoidat kirkkaanvaaleita hiuksia

  Suojaus

  Kuinka hoidat kirkkaanvaaleita hiuksia
  ...

  Vaalennuksen aikana hiussuomut avautuvat ja pigmentti irtoaa. Jäljelle jää vain hyvin vaalea väri. Hiuksen pinnasta voi tulla hauras ja kuiva, joten se kaipaa erityistä huolenpitoa.

  ...
 • Kaksihaaraiset hiukset

  Rasittuneet hiukset

  Kaksihaaraiset hiukset
  ...

  Onneksi vaurioituneiden hiusten hoitoon on olemassa tehokkaita lääkkeitä. Oikea hoito ja muotoilu tekevät hauraista hiuksista silkkisen harjan hetkessä

  ...
 • Latteiden hiusten hoitorutiini

  Suojaus

  Latteiden hiusten hoitorutiini
  ...

  Kärsitkö latteista hiuksista? Onko hiusten luonnollisen tuuheuden säilyttäminen mielestäsi vaikeaa? Jos yhtään lohduttaa, et ole suinkaan yksin. Kuivat ja latteat hiukset ovat todella yleinen ongelma, joka kehittyy usein, kun hiukset eivät saa tai pysty säilyttämään tarpeeksi kosteutta. Tämä vähentää hiusten tuuheutta ja saa ne näyttämään latteilta, elottomilta ja veltoilta. Ei huolta, sillä ongelma on ratkaistavissa. Hellällä huolenpidolla elottomat kutrisi ovat pian jälleen terveet ja kimmoisat.

  ...
 • Mika hiustenhoitosarja sopii sinulle

  Hiusshampoo

  Mika hiustenhoitosarja sopii sinulle
  ...

  Gliss Fiber Therapy on ensimmäinen OMEGAPLEX®-koostumuksen sisältävä Gliss-sarja. Mullistava tekniikka korjaa ja uudistaa hiuskuitujen heikentyneitä sidoksia ja suojaa pitkään ehkäisten tulevia vaurioita.

  ...
 • Gliss - Hiuksista ja ympäristöstä huolehtien

  Hiusshampoo

  Gliss - Hiuksista ja ympäristöstä huolehtien
  ...

  Tulevaisuuteen tähyten Gliss lanseerasi brändinsä uudelleen syksyllä 2020 keskittyen entistä enemmän hiustenhoitoteknologioihin ja kestävään kehitykseen. Tuomme markkinoille uusia koostumuksia, jotka sisältävät jopa 96 %* luonnosta peräisin olevia ainesosia ja tarjoavat luonnollisemman vaihtoehdon hiustenhoitoon.

  ...
 • Kaikki miesten hiustenhoidosta

  Hiusshampoo

  Kaikki miesten hiustenhoidosta
  ...

  Olipa hiuksesi siistit ja lyhyet tai pitkät ja kurittomat, harkittu tyyli alkaa tukasta. Lue tästä, mihin hiuksissa kannattaa kiinnittää huomiota, mitä hoitotuotteita on saatavana ja kuinka niitä käytetään asianmukaisesti.

  ...
 • Shampoo tekee kaiken

  Hiusshampoo

  Shampoo tekee kaiken
  ...

  Shampoo muuttuu helposti täyteläiseksi vaahdoksi – mutta shampoot voivat myös antaa hiuksillesi upeaa kiiltoa, kesyttää kaikkein kurittomammat kiharat ja ne voivat jopa taistella haaroittuneita latvoja tai hilsettä vastaan.

  ...
 • Hiusöljy tekee ihmeitä kuiville hiuksille

  Hiusöljy

  Hiusöljy tekee ihmeitä kuiville hiuksille
  ...

  Hiusöljy voi olla todellinen pelastus kuivahiuksisille, sillä se hoitaa käsiteltyjä hiuksia tehokkaasti. Nykyaikainen high-tech-koostumus takaa keveyden, minkä ansiosta hiusöljyä voi käyttää ohuillekin hiuksille. Tutki, miten hiusöljy voi toimia sinulle ja miten se ehkäisee kuivuutta.

  ...
 • Hiusnaamiot: tehokuuri hiuksille

  Rasittuneet hiukset

  Hiusnaamiot: tehokuuri hiuksille
  ...

  Hiustenhoitorutiini ei ole täydellinen ilman hiusnaamiota, joka on täynnä ravitsevia ainesosia. Tässä on arvokkaita vinkkejä hiusnaamioiden käyttöön sekä tietoa siitä, miksi Gliss 4-in-1 -naamiot ovat juuri sitä mitä kuontalosi kaipaa.

  ...
 • Hiustenlähtö, ohjeet ja vinkit

  Rasittuneet hiukset

  Hiustenlähtö, ohjeet ja vinkit
  ...

  Hiustenlähtö on arkipäiväinen, mutta harmittava asia. Lue vinkit hiustenlähdön estämiseen sivustoltamme.

  ...
 • Kuiva päänahka

  Kuivat hiukset

  Kuiva päänahka
  ...

  Kuivan päänahan ongelmat ovat yleisempiä talvella. Ongelman ytimeen tutustumisen jälkeen haluamme auttaa muutamilla hiustenhoitovinkeillä

  ...