Skip to Content
Natural & Easy | Blondes

522 Hopea Kirkkaanvaalea

 • Ravitseva kestoväri: Schwarzkopfin asiantuntemus takaa sinulle kotona ammattilaatuisen ja luonnollisen näköisen värjäystuloksen ja sataprosenttisen harmaiden hiusten peittävyyden
 • Erittäin suorituskykyinen hiusväri: Tupsulaventelivettä sisältävän hoitavan kestovärin koostumuksessa on kolme esisekoitettua värisävyä, jotka antavat hiuksille vivahteikkaan ja luonnollisen värisävyn
 • Luonnollista alkuperää olevat ainesosat: Natural & Easy -kestovärin ainesosista 93 %* on luonnollista alkuperää, ja se parantaa hiusten luonnollista värisävyä hellävaraisesti tehden hiuksista kiiltävät
 • Täydellisen ravitut hiukset: Tämän vaalean hiusvärin mukana tulee Välimeren oliiviöljyä sisältävä hoitoaine, joka tekee hiuksistasi syvältä ravitut ja antaa hiuksillesi luonnollisen hohdon
 • Pakkauksen sisältö: 1 x tuubi Natural & Easy -värivoidetta 60 ml, sävy light blonde, 1 x annostelupullo, joka sisältää kehitysaineen 60 ml, 1 x hoitoainepussi 22,5 ml, 1 x suojakäsineet ja käyttöohje

Schwarzkopf Natural & Easy Permanent Nourishing Coloration – luonnollisen näköisiä värisävyjä, terve kiilto ja sataprosenttinen harmaiden hiusten peittävyys

Tupsulaventelivettä sisältävän hoitavan kestovärin koostumuksessa on kolme esisekoitettua värisävyä, jotka antavat hiuksille vivahteikkaan ja luonnollisen värisävyn. Natural & Easy -kestovärin ainesosista 93 %* on luonnollista alkuperää, ja se parantaa hiusten luonnollista värisävyä hellävaraisesti tehden hiuksista kiiltävät.

Välimeren oliiviöljyä sisältävä hoitoaine on valmistettu 97-prosenttisesti* luonnollista alkuperää olevista ainesosista, ja se tekee hiuksistasi syvältä ravitut ja antaa hiuksillesi luonnollisen hohdon. Koostumus on vegaaninen**, ei sisällä alkoholia***

Parhaan tuloksen saat, kun käytät lisäksi Gliss-tuotteitamme. Pitkiin, kiharoihin tai paksuihin hiuksiin ja ensimmäisellä värjäyskerralla on suositeltavaa käyttää kaksi pakkausta hiusväriä.

Schwarzkopfin laboratorioista: Molekyylitieteellinen HaptIQ Teknologiallinen koostumus hoitaa hiuksia kolmella tavalla:

 1. luomalla uusia mikrosidoksia hiusten sisällä
 2. kietomalla hiukset värjäyksen aikana pitkäkestoiseen suojakerrokseen
 3. palauttamalla jopa 90 % hiusten vahvuudesta vähentäen hiusten katkeilua**** ja mahdollistaen pitkäkestoisen värjäystuloksen

HaptIQ Teknologia – Tuntuvasti kauniit hiukset

Käyttöohjeet:

 1. Kaada Schwarzkopf-värivoiteen sisältö kehitysaineen sisältävään annostelupulloon ja sekoita hyvin.
 2. Levitä seos helposti annostelupullolla kuiviin hiuksiin, ja anna sitten tuotteen vaikuttaa 30 minuuttia.
 3. Huuhtele hyvin. Käytä sen jälkeen pakkauksen sisältämää hoitoainetta.

Tuotteen hyödyt lyhyesti:

Luonnolliselta näyttävä värisävy

Terve kiilto

Luonnollista alkuperää olevat ainesosat

Peittää täysin harmaat hiukset

Jopa 90 % vähemmän hiusten katkeilua***

* mukaan lukien vesi ** ei sisällä eläinperäisiä ainesosia *** etanolialkoholia **** Instrumentaalinen testi hoitoaineella sekä ilman

HUOMIO

Lue huolellisesti käyttöohjeen kääntöpuolella olevat turvallisuusohjeet ennen käyttöä.

1. VALMISTELU:
Ennen kuin aloitat värjäyksen, pue suojavaatetus ja aseta lähistölle kello, jotta voit seurata vaikutusaikaa. Schwarzkopf Natural & Easy -tuotetta käytetään kuiviin pesemättömiin hiuksiin.

2. SEKOITTAMINEN:
Laita mukana toimitetut hanskat käteen ja pue suojavaatetus.
Kierrä annostelupullon korkki auki.
Avaa nyt Color Cream -tuubi lävistämällä tuubin tiiviste korkin kääntöpuolella. Purista tuubin koko sisältö annostelupulloon.
Sulje annostelupullo uudelleen ja ravista voimakkaasti, kunnes kaikki ainesosat ovat täysin sekoittuneet ja muuttuneet tasaiseksi voiteeksi.
Kierrä lopuksi yläkorkki auki ja aloita levitys välittömästi. 

HUOMIO: Joidenkin sävyjen seoksen väri muuttuu levityksen aikana. Tällä ei ole vaikutusta värjäystulokseen.

3. LEVITYS:
Pidä mukana toimitetut hanskat kädessä. Levitä valmisteltu väriseos suoraan annostelupullosta kuiviin pesemättömiin hiuksiin.

3.a LEVITYS KAIKKIIN HIUKSIIN:
Tätä suositellaan, jos

 • kestovärjäät hiuksesi ensimmäistä kertaa, tai
 • edellinen hiusväri on kasvanut täysin pois, eli tyvikasvua ei näy.

Levitä valmisteltu värisekoitus hiussuortuva kerrallaan kaikkiin hiuksiin ja hiero se perusteellisesti joka puolelle. Aloita levitys kohdasta, jossa harmaita hiuksia on eniten. Anna väriseoksen vaikuttaa 30 minuuttia, paitsi seuraavassa tapauksessa:

 • Sävyjen 511, 520 ja 522 annetaan vaikuttaa 45 minuuttia ensimmäisellä käyttökerralla.

3.b LEVITYS TYVIKASVUUN:
Tämä on tarpeen, jos

 • hiuksesi ovat entuudestaan värjätyt kestovärillä ja
 • tyvikasvu on näkyvä.

Jaa hiukset osiin annostelupullon kärjellä. Levitä seos jakausta myöten. 
Jatka levitystä niin kauan, kunnes tyvikasvu on peitetty hyvin. Levitä värisekoitusta noin ⅔ vain tyvikasvulle. Aloita levitys kohdasta, jossa harmaata on eniten. Anna väriseoksen vaikuttaa 20 minuuttia. Levitä tyvikasvun vaikutusajan jälkeen loput seoksesta kaikkiin hiuksiin ja anna sen vaikuttaa vielä 10 minuuttia, paitsi seuraavassa tapauksessa:

 • Sävyjen 511, 520 ja 522 osalta suosittelemme 35 minuutin vaikutusaikaa tyvikasvulle ja 10 lisäminuuttia kaikille hiuksille.
  Kastele vaikutusajan jälkeen hiukset lämpimällä vedellä ja hiero, kunnes syntyy vaahtoa. Huuhtele sitten huolellisesti, kunnes vesi on kirkasta.

4. JÄLKIHOITO:
Lisää jälkihoitona Välimeren oliiviöljyä sisältävää hoitoainettamme märkiin hiuksiin. Se tekee hiuksista sileät, erittäin ravitut ja hohtavan väriset. Anna vaikuttaa 2 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti. 
Hoitoaine riittää 1–2 käyttökertaan hiustesi pituudesta riippuen.

Color Results
Kevyt blondi
Kevyt blondi before
Kevyt blondi after
Välillä blondi
Välillä blondi before
Välillä blondi after
Tumma blondi
Tumma blondi before
Tumma blondi after
Käyttäminen
 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...

  Hopeanharmaa sävy on tullut jäädäkseen. Lue lisää siitä, miksi hiukset kannattaa värjätä hopeisiksi, ja saat myös tärkeää tietoa siitä, mitä tulee tietää hopeanharmaiden hiuksien hoidosta.  

  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...

  Näin muotoilet Jessica Parén elegantin tai Edie Campbellin sähäkän hiusmallin, jotka molemmat sopivat täydellisesti mustahiuksisille naisille.

  ...
 • Parhaat hiusväritrendit vuonna 2021

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Parhaat hiusväritrendit vuonna 2021
  ...

  Oletko suunnitellut uutta tyyliä vuodelle 2021? Tässä kirjoituksessa käymme läpi omia suosikkejamme vuoden 2021 hiusväritrendeistä. Annamme myös parhaat vinkkimme niiden toteuttamiseen.

  ...
 • Mikä on sombré?

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mikä on sombré?
  ...

  Sombré tarkoittaa pehmeästi varjostettua, ja se erottuu ombré-siskostaan hienovaraisemmilla ja monivivahteisilla väreillään. Parasta siinä on se, että sen valoilla ja varjoilla leikittelevä look sopii kaikille hiusväristä ja hiusten pituudesta riippumatta.

  ...
 • Mitä balayage on?

  Löydä oikea värjäystekniikka

  Mitä balayage on?
  ...

  Balayage on suosittu värjäystekniikka, jolla hiuksiin räätälöidään upeita, hämmästyttävän aidoilta näyttäviä sävyjä. Mitä balayage oikein tarkoittaa? Tässä artikkelissa kerromme siitä kaiken

  ...
 • Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa

  Vaaleat hiukset

  Näin vältät keltaisuuden vaaleissa hiuksissa
  ...

  Tässä artikkelissa käsitellään vaaleahiuksisten yleistä ongelmaa: keltaisuuden poistamista. Mistä se aiheutuu ja miten siitä pääsee eroon? Siirry alaspäin ja lue lisää.

  ...
 • Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

  Vaaleat hiukset

  Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn
  ...

  Vaaleita sävyjä on loputtomasti, ja selkeät sävyt, kuten platina, samppanja ja kultainen, ovat hyvin suosittuja. Tummanvaalea sävy, jota toisinaan kutsutaan myös vähemmän mairittelevasti "likaisenvaaleaksi", on jäänyt muiden sävyjen varjoon. Nyt tämä sävy on palannut suosioon, ja syystä! Lue lisää täältä.

  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...

  Loputtomalta tuntuvan talven jälkeen alamme jo odottaa kevättä, kun ilmassa alkaa leijua lupaus tulevasta kesästä ja aurinkoisista päivistä. Kevään kynnyksellä on aika raikastaa lookia ja valmistautua kesään Blonde Highlights -raidoilla! Schwarzkopf Blonde -tuotteilla saavutat helposti ja edullisesti kampaamotason lookeja helppokäyttöisillä kotiseteillä.

  ...
 • Sateenkaaren värit hiuksissasi

  Värikkäät hiukset

  Sateenkaaren värit hiuksissasi
  ...

  Yksi luonnollinen tai lähes luonnollinen hiusväri on nyt menneen talven lumia. Ole luova ja tuo hiuksiisi kaikki värit yhdellä kertaa!

  ...
 • Unelmahiukset fantasiaväreillä

  Värikkäät hiukset

  Unelmahiukset fantasiaväreillä
  ...

  Saavuta unelma fantasiahiukset Schwarzkopf LIVE väreillä!

  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...

  Oletko päättänyt vaihtaa hiusväriä? Valitsetko hiusvärin vai sävytyksen? Hiusvärit voivat aiheuttaa hämmennystä ja valinta on joskus vaikeaa. Tässä valintaa helpottavia vinkkejä.

  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...

  Lue kuinka voit peittää harmaat suortuvat ja saada hiustesi luonnollisen sävyn takaisin. Onko aikeissasi sittenkin jättää peittely sikseen ja ottaa harmaantunut tyyli rohkeasti haltuun? Ei hätää, tarjoamme jotain myös sinulle. Lue alta vinkkimme luonnollisen harmaiden hiusten korostamiseen.

  ...

Hair Color/Toner, oxidative dyes:Aqua (Water, Eau)*Cetearyl Alcohol*Ammonium Hydroxide*Coconut Alcohol*Sodium Laureth-6 Carboxylate*Sodium Myreth Sulfate*Ammonium Sulfate*Potassium Hydroxide*Acrylamidopropyltrimonium Chloride/Acrylates Copolymer*Coco-Glucoside*Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minérale)*Glyceryl Oleate*Parfum (Fragrance)*Ceteareth-12*Ceteareth-20*Sodium Sulfite*Sodium Silicate*Etidronic Acid*Propylene Glycol*Ascorbic Acid*Sodium Chloride*Citric Acid*Phenoxyethanol*Toluene-2,5-Diamine Sulfate*2-Amino-4-Hydroxyethylaminoanisole Sulfate*Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract*2,7-Naphthalenediol*Methylparaben*Ethylparaben*m-Aminophenol*Benzyl Alcohol|Conditioner, rinse off:Aqua (Water, Eau)*Cetearyl Alcohol*Glycerin*Distearoylethyl Dimonium Chloride*Coco-Caprylate*Sorbitan Caprylate*Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride*Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*Benzyl Alcohol*Betaine*Arachidyl Alcohol*Parfum (Fragrance)*Behenyl Alcohol*Arachidyl Glucoside*Dehydroacetic Acid*Limonene*Citric Acid*Linalool*Sodium Hydroxide|Developer:Aqua (Water, Eau)*Hydrogen Peroxide*Cetearyl Alcohol*Propylene Glycol*Ceteareth-20*Steartrimonium Chloride*Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minérale)*Etidronic Acid*2,6-Dicarboxypyridine*Disodium Pyrophosphate*Potassium Hydroxide*Isopropyl Alcohol*Sodium Benzoate

 • Natural & Easy
  530 Samppanja Kirkkaanvaalea
  ...
 • Natural & Easy
  555 Tumma Hunajanvaalea
  ...
 • Natural & Easy
  550 Satiini Tummanvaalea
  ...
 • Natural & Easy
  542 Opaali Tuhkanvaalea
  ...
 • Natural & Easy
  533 Pohjoismainen Tuhkanvaalea
  ...