Hiusten värjäys | Värikkäät hiukset

Unelmahiukset fantasiaväreillä

Viime vuoden aikana olemme nähneet useita perinteitä rikkoneita hiustyylejä. Hiusten värjäys kotona on nyt helpompaa kuin koskaan ja saatavilla on kaikkia sateenkaaren värejä. Yhä useammat meistä kokeilevat kirkkaita ja fantasiamaisia hiusvärejä ja -tekniikoita. Se on hauska ja luova tapa ilmaista persoonallisuutta, ja voit vaihtaa väriä niin usein kuin haluat, vähällä sitoutumisella. 

Tulevaisuus näyttää värikkäältä

null
© istock

Tämä monivärinen trendi jatkuu vielä vuonna 2021, eikä se osoita hidastumisen merkkejä.  Tulevana vuonna voimme edelleen odottaa näkevämme koko värivalikoiman – vaaleista pastelleista kirkkaimpiin neonsävyihin. Punaisen huhutaan olevan suuri trendi – kaikissa sävyissä klassisesta katseita kääntävästä punaisesta hehkuvan kastanjanruskeisiin sävyihin. Väriskaalan toisen pään pastellit eivät ole katoamassa mihinkään – mutta voimme odottaa näkevämme uusia ja luovia sävyjen ja tekniikoiden yhdistelmiä. 

Oman fantasialookin löytäminen

null
© istock

Monien hiusvärien tavoin, värin luominen ja ylläpitäminen ei ole aina helppoa, sillä jotkin hiustyypit vaativat enemmän työtä kuin toiset. Jos sinulla on tummat hiukset ja haluat dramaattisen fantasiavärin, sinun on todennäköisesti ensin vaalennettava hiuksiasi, jos haluat värin näkyvän hiuksissasi. Mitä kirkkaamman värin haluat hiuksiisi, sitä vaaleammat niiden on oltava väriä lisättäessä. Tietyt sävyt haalistuvat nopeammin, kuten pastellit. Niissä on vähemmän pigmenttiä, joten ne haalistuvat yleensä nopeammin kuin kirkkaammat värit. Tämä lisää ylläpitoon kuluvaa aikaa, mutta voit vaihtaa väriä useammin. Kun olet valinnut värin, seuraava vaihe on päättää, mihin haluat värin – kaikkiin hiuksiin, raitoihin vai jonnekin sille välille? Tämä on hauska vaihe.

Kolme inspiroivaa lookia kotona kokeiltavaksi

null

Vaaleanpunainen – kirkkaasta pastelliin

Luo draamaa katseet vangitsevalla kirkkaalla pinkin sävyllä, kuten Schwarzkopf LIVE 093 Shocking Pink washout - värillä. Voit myös sekoittaa sitä hoitoaineeseen luodaksesi pastellisävyn ja oman kaksisävyisen yhdistelmäsi, jossa on erilaisia vaaleanpunaisen sävyjä. 

null

Eloisa violetti

Jos hiuksesi ovat tummat ja haluat kokeilla uutta lookia mahdollisimman vaivattomasti, kokeile hiusväriä, joka jättää esivaalennusvaiheen väliin ja tekee hiuksista silti eloisan näköiset. Esimerkiksi Schwarzkopf LIVE L76 Ultra Violet -väri on erinomainen sävyvalinta tummille hiuksille. Tuloksena on upea violetin sävy, joka kääntää päitä, mutta on kuitenkin hieman hillitympi fantasiaväri.

null

Ripaus väriä

Raidat voivat olla hyvä kompromissi, jos pidät fantasiaväreistä mutta et ole aivan valmis luopumaan luonnollisesta hiusväristäsi. Riippuen värivalinnastasi, kirkkaatkin värit voivat näyttää luonnollisilta ja elävöittää lookkiasi entisestään. Mikset kokeilisi jo tänään Schwarzkopf LIVE 035 Real Red värillä?  

Taivas rajana

Oman fantasialookin löydettyäsi on myös hyvä muistaa sen hoito – pysy poissa auringosta, jotta väri kestää pidempään, älä pese hiuksia liian usein ja pese hiukset haalealla vedellä. Kaikki muut säännöt on tehty rikottaviksi. Vuonna 2021 hiuksissa on kyse hauskanpidosta ja todellisten värien näyttämisestä. 

Löydä: