pastellinsävyiset hiukset

Hiustrendi kevääseen ja kesään: pastellinsävyiset hiukset

Pastellinsävyt tuovat keväistä ja kesäistä fiilistä... hiuksiimme! Harvat sävyt ovat yhtä eloisia. Kerromme, kuinka pastellisävy luodaan, ja jos et halua kestoväriä, meillä on myös väliaikaisia vaihtoehtoja.

 

Hattarasävyt sekä hienovaraiset macaron- ja sorbettisävyt  Pastellisävyt eivät ole trendikkäitä ainoastaan vaatteissa tänä keväänä ja kesänä – nämä raikkaat sävyt näkyvät nyt myös tyylitietoisten hiuksissa. Olipa kyseessä raidat tai hiusten värjäys kauttaaltaan – pastellisävyt kuuluvat tämän hetken suosikkeihimme!

Miksi rakastamme pastelleja

null

Vaaleahiuksisille pastellitrendi on helpompi. Vaaleat hiukset ovat täydellinen pohja pastellisävyille.

Hiljaiset sävyt: Nämä sävyt ovat kuin kevyt huntu hiuksilla. Tämän hiusväritrendin kauneus piilee sen hienovaraisessa näyttävyydessä. Väri on näyttävä, mutta kuitenkin hienovarainen ja sopii milloin vain, jopa toimistolle.

 

Pastellisävyjä voi käyttää luonnostaan vaaleisiin tai vaalennettuihin hiuksiin. Silloin nämä pehmeät sävyt toimivat parhaiten. Kotivärjäyssetillä voit kokeilla tätä trendiä helposti kotona. Vinkki: Tarkista pakkauksesta, onko pastellisävy sopiva sinulle. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vinkkejä pastellivärjäykseen

null

Pastellit eivät ole vain tyttömäisiä, kuten kuvan särmikkäästä tyylistä voi nähdä. Jos haluat värjätä hiuksesi trendikkäällä pastellisävyllä kotona, tarvitset vain kotivärjäyssetin, ja omien hiustesi on oltava joko luonnostaan vaaleat tai vaalennetut. Tulokset ovat parhaita vaaleissa tai keskivaaleissa hiuksissa. Jos sinulla on tummat hiukset, sinun on vaalennettava ne ennen kuin värjäät pastellisävyllä. Lue lisää täältä kuinka vaalennat hiuksesi kotona.

Pastellipersikan sävyt korostavat tummempia hiusvärejä. Hienovarainen rosé-sävy antaa naisellisen ja romanttisen lookin ja sopii erinomaisesti erittäin vaalealle iholle. Haalea liila luo coolin ja itsevarman lookin.
 

Tärkeää kotivärjäyksessä: Noudata mukana tulevia ohjeita vaihe vaiheelta. Vinkki: Hoida hiuksiasi intensiivisesti ennen ja jälkeen värjäyksen. Käytä ravitsevaa hiusnaamiota kerran tai pari viikossa ja anna sen imeytyä hiuksiin kunnolla.
 

Etkö ole valmis värjäämään hiuksia kauttaaltaan pastellisävyllä? Voit värjätä vain osan. Kokeile pastelliraitoja. Raidoitettujen hiusten värjääminen pastellisävyllä antaa sinulle kadehdittavan raikkaan lookin. Pastelliraidat ovat kauneimmillaan vaaleissa tai keskivaaleissa hiuksissa.

Päivitä tyylisi Schwarzkopf LIVE Ultra Brights or Pastel -suoravärillä

one dam image
Ennen Schwarzkopf LIVE Ultra Brights or Pastel -suoraväriä

Tässä voit nähdä LIVE purple punk tai LIVE shocking pink -väreillä luodut erilaiset lopputulokset. 

 

Luo pastellilook: Sekoita värivoide pakkauksen mukana tulevaan hoitoaineeseen.

 

Jos haluat tummemman lopputuloksen: Jos haluat tummemman sävyn, sekoita värivoide pienempään määrään hoitoainetta. 

one dam image
Jälkeen: Vasemmalla kuvassa käytetty LIVE Ultra Brights or Pastel sävyä 94 Purple punk, oikealla kuvassa käytetty LIVE Ultra Brights or Pastel väsyä 93 Shocking Pink. Kestää jopa 15 pesua.

Jos epäröit vielä, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, josta saat apua oikeiden tuotteiden valitsemiseen. 

 

📧 email: schwarzkopf.fi@henkel.com 

☎ tel: 0800 165 066