Hiusten värjäys | Vaaleat hiukset

Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

Loputtomalta tuntuvan talven jälkeen alamme jo odottaa kevättä, kun ilmassa alkaa leijua lupaus tulevasta kesästä ja aurinkoisista päivistä. Kevään kynnyksellä on myös otollinen aika raikastaa lookia ja valmistautua kesään Blonde Highlights -raidoilla! Schwarzkopf Blonde -tuotteilla saavutat helposti ja edullisesti kampaamotason lookeja helppokäyttöisillä kotiseteillä. Selaa ja lue, miksi kannattaa aloittaa matka Blonde Highlights -vaalennustuotteilla.  

Miksi raidat?

null

@getty images

Raidat vaalentavat pohjaväriä useita asteita vaaleammaksi. Sijoittamalla vaaleat osat strategiesti oikeisiin kohtiin, hiuksiin voidaan luoda pehmeyttä, syvyyttä ja rakennetta. Yksiväriset hiukset voivat näyttää latteilta ja elottomilta, varsinkin talven jälkeen, ja raidoilla voidaan luoda luonnollista elävyyttä ja hehkua olemassa olevaan hiusväriin.  

 

Olipa hiuksesi sitten luonnostaan vaaleat ja haluat vaalentaa niitä lisää, tai olet ruskeaverikkö ja haluat lisätä hiuksiisi hieman vaaleutta ja ulottuvuutta, raidoilla voit luoda luonnollisen, auringon haalistaman lookin, joka sopii useimpiin ihonsävyihin.  

Helppo tehdä itse

null

@shutterstock

Uusien tekniikoiden ja tee-se-itse-käsittelyjen ansiosta on helppo loihtia ammattimaisia lookeja kätevästi ja nopeasti kotona. Helppokäyttöisten levitysvälineiden ja huppujen avulla voit luoda vapaasti ja hallita lopputulosta valitsemalla tarkkaan ne suortuvat, jotka haluat vaalentaa. Maalaa levitysharjalla leveitä osioita, jos haluat paksumpia raitoja, tai kokeile rohkeampaa balayage-tekniikkaa. Jos käytät raidoitushuppua, luo luonnollinen ja auringon haalistama look vetämällä muutamia suortuvia hupun reikien läpi. Jos haluat yhtenäisemmän värin ja maksimaalisen vaaleuden, valitse koko pään raidoitus ja vedä hiussuortuvia lähes kaikista hupun rei'istä.  

 

Valitsitpa minkä tahansa raidoitusmenetelmän, homma on helpompaa kuin luuletkaan ja säästät aikaa (ja rahaa) kampaamokäyntiin verrattuna.  

 

Pidä huolta värjätyistä hiuksista

Muista, että vaikka hiuksesi eivät ole altistuneet auringolle, ne kaipaavat silti aivan yhtä paljon hoitoa kuin UV-säteilylle altistuneet hiukset. Vaalennetut hiukset kaipaavat hoitoa ja rakkautta, joten muista käyttää erityisesti vaalennetuille hiuksille tarkoitettua shampoota ja hoitoainetta sekä ravitsevia hiuksiin jätettäviä öljykäsittelyjä, kuten Gliss daily Oil Elixir -hoitoa.  

 

Löydä: