Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

Hiusten väri muuttuu usein vaaleammaksi valkaisusta värjäyksen sijasta. Lue ja opi, mitä kannattaa ajatella kun valkaiset hiuksiasi ja miten hallita ei-toivottuja vaikutuksia.

 

Valkaistessa hiuksia on tärkeää tehdä se huolellisesti ja hyvällä väritajulla. Luonnolliset vaaleat hiukset ovat hyvin kauniita ja jopa brunetit voivat muuttua tähän hiusväriin. Vinkkimme auttavat sinua tekemään sen oikein!


Valkaisu ja miten se tehdään kunnolla:

null

Tip 1:

Haluatko vaaleat hiuksesi näyttävän luonnollisilta ja terveiltä? Kun sinulla on vaaleat hiukset, on otettava huomioon ihon ja hiusten sävy päättääksesi haluatko vaalean tai kylmän sävyn. Vaalea blondipakkaus on täydellinen, jos haluat mennä yhden tai muutaman sävyn vaaleammaksi kotona. Blonde huolehtii hiuksistasi valkaisuprosessin aikana ja suojaa hiuksia vaurioilta ja kulumiselta.

null

Tip 2:

Tekevätkö auringon säteet hiuksistasi punaisen tai kellertävän sävyisen? Jos näin on, punaiset ja keltaiset pigmentit on poistettava hiuksista. Muuten ne voivat antaa vaalennetuille hiuksille keltaisen kontrastin. Jos hiuksesi alkavat saada kellertävän sävyn, voit aina korjata sen valkaisu-, sävytys- tai hopeashampoon avulla.

null

Tip 3:

Oletko jo blondi ja haluat vieläkin vaaleammaksi? Blonde S1 Blonde -suihke voi olla täydellinen ratkaisu sinulle. Tuote saa hiuksesi vaalentumaan vähitellen jokaisen levityksen jälkeen vahingoittamatta hiuksia.

null

Tip 4:

Etkö pidä näkyvästä juurikasvusta ja halua valkaista hiuksiasi liian usein? Sitten "blonette" -trendi on hyvä valinta sinulle. Sen sijaan, että valkaisit koko pääsi, levitä väriä tietyille ruskeammille alueille luonnollisen sävyn saamiseksi. Tämä tekniikka on samanlainen kuin Balayage, ja voit tehdä sen kotona käyttämällä Blonde Highlights tuotetta joka on täydellinen raitoijen värjäykseen.