Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

Lue ja opi, mitä kannattaa ajatella kun valkaiset hiuksiasi ja miten hallita ei-toivottuja vaikutuksia.

 

Hiusten vaalennus on nykyään helppoa kotona halusit sitten raitoja, piilottaa juurikasvun tai vaalentaa koko pään.  Lue vinkkimme helppoon ja onnistuneeseen vaalentamiseen, ja opi välttämään yleisimmät värjäykseen liittyvät ongelmat kuten kellertävä lopputulos.


Valkaisu ja miten se tehdään kunnolla:

null

Vinkki 1:

Haluatko vaaleat hiuksesi näyttävän luonnollisilta ja terveiltä? Jos olet valkaissut hiuksiasi useamman kerran aikaisemmin, on tärkeää ottaa huomioon hiusten laatu välttääksesi vaurioituneen ja pörröisen lopputuloksen. Vaalennus on asteittainen prosessi, ja alussa kannattaakin vaalentaa vain pari astetta kerrallaan. Vaalea blondipakkaus on täydellinen, jos haluat mennä yhden tai muutaman sävyn vaaleammaksi kotona. Blonde huolehtii hiuksistasi valkaisuprosessin aikana ja suojaa hiuksia vaurioilta ja kulumiselta.

null

Vinkki 2:

Tuliko hiuksistasi kellertävät värjäyksen jälkeen? Jos näin on, keltaiset pigmentit voi helposti korjata sekä ehkäistä valkaisu-, sävytys- tai hopeashampoon avulla. Myös aurinko vaikuttaa hiusten sävyyn aiheuttaen värin haalistumista sekä kellertymistä. On siis tärkeää pitää huolta hiusten laadusta värjätyille hiuksille tarkotetuilla hoitotuotteilla kuten Gliss Color Protect & Shine, sekä korjata hiusten laatua siihen tarkoitetuilla hiusmaskeilla kuten Gliss Protein Treats maskilla. 

null

Vinkki 3:

Oletko jo blondi ja haluat vieläkin vaaleammaksi? Blonde S1 Blonde -suihke voi olla täydellinen ratkaisu sinulle. Tuote saa hiuksesi vaalentumaan vähitellen jokaisen levityksen jälkeen vahingoittamatta hiuksia.

null

Vinkki 4:

Etkö pidä näkyvästä juurikasvusta ja halua valkaista hiuksiasi liian usein? Sitten "blonette" -trendi on hyvä valinta sinulle. Sen sijaan, että valkaisit koko pääsi, levitä väriä tietyille ruskeammille alueille luonnollisen sävyn saamiseksi. Tämä tekniikka on samanlainen kuin Balayage, ja voit tehdä sen kotona käyttämällä Blonde Highlights tuotetta joka on täydellinen raitojen värjäykseen.

 

 

 

Nain vaalennat hiuksesi helposti ja turvallisesti kotona!

Löydä: Vaaleat hiukset