Hiusten värjäys | Vaaleaksi värjäys

Lyhyt, vaalea ja ihana

Kuka väittää, ettei lyhyt leikkaus ole tyylikäs ja naisellinen? Lyhyet hiukset ovat nyt muodikkaammat ja naisellisemmat kuin koskaan. Vaaleat sävyt tekevät tyylistä sensuellin. Inspiroidu näistä upeista hiustyyleistä!

Lyhyet hiukset ovat nyt huippunaiselliset. Yhä usempi luopuu pitkistä kutreistaan lyhyen tyylin vuoksi. Lyhyet hiukset tuntuvat kevyemmiltä ja korostavat kasvoja kauniisti.

Tämä tyyli sopii erityisesti hennoille hiuksille. Vaaleat sävyt lisäävät hiuksiin kiiltoa ja eloa.

Lyhyet hiustyylit vaaleille hiuksille: Lyhyt malli kaikille kasvoille

Lyhyet hiukset sopivat lähes joka naiselle kasvojen muodosta riippumatta.

Ovaalit kasvot: Ovaaleja kasvoja pidetään ihanteellisina, koska näille kasvoille sopii miltei mikä tahansa hiustyyli. Lyhyet hiukset korostavat ennestään kauniita kasvoja. Charlize Theron on paras esimerkki pöyhityssä pixie-tyylissään.

 

Kulmikkaat kasvot: Epätasainen malli imartelee kulmikkaita kasvoja. Kasvoja kehystävät pidemmät hiussuortuvat pehmentävät kulmikkaita linjoja.

 

Pyöreät kasvot: Hiusmallit jotka pidentävät kasvoja sopivat pyöreille kasvoille. Esimerkiksi hyvin leikattu kasvoja kehystävä otsatukka saa kasvot näyttämään pidemmiltä.

Kasvot tulevat upeasti esiin kauniin meikin ja lyhyiden hiuksien ansiosta. Naisellinen meikki on neutraali ja huoliteltu.

Kuvagalleriassa esittelemme kauneimmat hiustyylit Hollywood-kaunottarien malliin.

Gallery: Lyhyet hiustyylit vaaleille hiuksille