Skip to Content

Hiuslenkit, pannat, hiuspinnit – hiusasusteet ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt!

Hyvin pienellä vaivalla ja sopivilla asusteilla päivität lookisi nopeasti. Näytämme sinulle viisi suosikkiamme ja niihin sopivat hiustyylit.

Haluatko uudistaa tyyliäsi? Ei ole helpompaa tapaa kuin lisätä siihen jokin ihana asuste. Voit tuoda huomion hiuksiisi nopeasti ja helposti ilman, että sinun tarvitsee muuttaa niissä mitään. Etsitpä sitten romanttista, särmikästä, coolia tai eleganttia tyyliä, laajasta muotibrändien tarjoamasta hiusasustevalikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan. Kultainen sääntö: Hiusten pitää laskeutua niin luonnollisesti kuin mahdollista, eivätkä ne saa näyttää liian laitetuilta – muuten saatat näyttää koulutyttömäiseltä.

Vinkki: Anna hiusten ilmakuivua tai föönaa hiukset pää alaspäin. Käytä kuivashampoota antamaan välitöntä tuuheutta. Sitten olet valmis aloittamaan! Testaile tyylikkäitä pinnejä ja hiusklipsejä: ne ovat kesän trendikkäimmät hiusasusteet. Lue lisää viidestä tämän hetken kuumimmasta asusteesta ja kuinka stailaat niitä.

1. Pinnit ja hiusklipsit

Tyylikkäät hiusklipsit ovat suosikkejamme: ne ovat sekä käytännöllisiä että elegantteja. Nutturasoljet kiinnittävät huomion korkeaan nutturaan. Tämä asuste on renkaan ja hiusneulan yhdistelmä. Aseta rengas nutturan ympärille ja työnnä neula läpi pitääksesi soljen paikoillaan. Täydellistä minimalisteille: geometriset hiuspinnit. Näitä hauskoja ja huomiota herättäviä asusteita on saatavilla lähes kaikille hiusten pituuksille. Hiuspinneillä voit saada hiukset siististi (ja söpösti) pois tieltä. Voit esimerkiksi stailata otsahiukset rennosti sivuun.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä: perinteiset hiuspinnit. Stailausvinkki: Kirkkaanvärisillä, kilpikonnakuvioiduilla tai logopainetuilla perinteisillä hiuspinneillä kiinnität puolinutturan tyylikkäästi tai luot coolin huolettoman lookin – kuin suoraan rannalta.

2. Hiusdonitsit ovat tehneet paluun

Leikkisä lapsuutesi hiusasuste, hiusdonitsi, on tehnyt paluun samettipantojen ohella.

Unohda ala-asteaikojen tylsät rusetit: tämän päivän rusetit ovat supertyylikkäitä. Melkein mikä tahansa pitkä kangaspanta tai kaunis silkkihuivi voidaan sitoa suloiseksi hiusrusetiksi. Tämä look sopii moneen eri tilaisuuteen aina kesähäistä appivanhempien ensitapaamiseen tai rentoon kahvitteluun ystävien kanssa. Vinkki: rusetit eivät korista enää ainoastaan poninhäntiä – kokeile sellaista nutturaan.

3. Tyylikkäät hiuspannat

Hiuspannat ovat löytäneet tiensä takaisin fashionistojen päähän. Myös tämä ikoninen hiusasuste on siirtynyt eteenpäin ala-astelookistaan ja näyttää nyt upealta monipuolisissa katutyyleissä. Tähtilook: Samettipanta, joka koristaa avoimia, stailaamattomia hiuksia. Stailausvinkki: Sen sijaan että työntäisit hiukset taakse hiuspannalla, tee keskijakaus ja aseta panta päälle. Trendin aallonharjalla ovat leveät ja ylelliset sametti- tai satiinipannat, joissa on helmiä tai värikkäitä kristalleja. Kapeat pannat häikäisevillä koristeilla näyttävät myös äärimmäisen eleganteilta.

4. Helmiä, pitsiä ja koristeita

Helmillä koristetut hiukset on kaunis ja klassinen morsiuslook. Kiinnitä nutturakampaus tyylikkäästi helmikoristeilluilla hiuspinneillä. Kaunis vaihtoehto paksuille hiuksille: Koristeltu hiuskampa. Pidätkö hiuksia auki tai laittamattomina, tai ovatko hiuksesi lyhyet? Voit silti koristaa lookisi helmikoristellulla hiuspannalla. Juhlava pikkuhattu voi myös antaa upean säväyksen lyhyillä hiuksilla. Eivätkö helmet ole sinun juttusi? Kukat ovat täydellisiä asusteita niin morsiamille kuin häävieraillekin.

5. Kukkaseppeleet

Kaikki alkoi Ruotsista: ruotsalaisissa juhannusjuhlissa naiset koristavat hiuksensa runsailla kukkaseppeleillä. Jos haluat tuoda tyyliisi hieman ekstraa, kukkaseppeleet ovat mainio valinta.

Kukkaseppele sopii erinomaisesti perinteisen dirndl-mekon kanssa, mutta on myös musiikkifestivaalien kuuma asuste. Paksu- ja pitkähiuksisten kannattaa valita isoja seppeleitä, kun taas lyhythiuksisille sopivat paremmin sirommat seppeleet.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Hiusrullat ovat taas täällä

  Vinkit ja neuvot

  Hiusrullat ovat taas täällä
  ...

  Hiusrullat ovat nyt suosituimpia kuin pitkään aikaan, siitä lähtien kun niitä alettiin kutsua nimellä victory rolls 40-luvulla.

  ...
 • Hiustenhoidon raaka-aineet

  Vinkit ja neuvot

  Hiustenhoidon raaka-aineet
  ...

  Käytä jojobaöljyä sileämpien hiusten saamiseksi. Silkkiproteiinit antavat hiuksillesi kiiltoa. Hiustenhoito- ja muotoilutuotteidemme ainesosat voivat tehdä hiuksille paljon. Haluatko oppia yksittäisten ainesosien vaikutuksista? Meillä on sinulle tietoa

  ...
 • Hiustyylin muutokset

  Vinkit ja neuvot

  Hiustyylin muutokset
  ...

  Uusi hiustyyli voi tehdä ihmeitä imagollesi ja itseluottamuksellesi

  ...
 • Aina kauniit klassiset kampaukset

  Kampaukset

  Aina kauniit klassiset kampaukset
  ...

  Seitsemän hiustyyliklassikkoa: Meillä kaikilla on suosikkimme – ja tämä ei koske vain elokuvia tai musiikkia vaan myös hiustyyliä. Alla esittelemme sinulle ajattomia leikkauksia ja hiustyylejä. Ne ovat olleet olemassa jo pitkään. Ehkä se johtuu siitä, että ne sopivat meille niin hyvin?

  ...
 • Kesän hiustyylit

  Kampaukset

  Kesän hiustyylit
  ...

  Näytämme sinulle miten tehdään upea lainekampaus ja neljä muuta kesälomalle ja rantaleikkeihin sopivaa kampausta.

  ...
 • Uudenvuodenaaton juhlakampaukset

  Kampaukset

  Uudenvuodenaaton juhlakampaukset
  ...

  Vietä uutta vuotta romanttisesti kahden kesken tai karkota vanhan vuoden aaveet räväköillä juhlilla!

  ...
 • Poninhäntä

  Kampaukset

  Poninhäntä
  ...

  Poninhäntä on käytännöllinen, mutta se voi myös olla niin hieno, leikkisä, viehättävä, lumoava ja paljon muuta. Haluat ehkä kokeilla yhtä poninhäntävalikoimamme yhdestätoista tyylistä

  ...
 • Näin teet ponnarin geometrisillä elementeillä

  Kampaukset

  Näin teet ponnarin geometrisillä elementeillä
  ...

  Opi muotoilemaan klassinen ponnari geometrisillä muotoiluelementeillä

  ...
 • Juhlakampaus, hääkampaus ja uniikit kampaukset

  Kampaukset

  Juhlakampaus, hääkampaus ja uniikit kampaukset
  ...

  Haluamme auttaa sinua löytämään oikean hääkampauksen – Löydät täältä myös muut juhlakampaukset. Tutustu sivustollamme!

  ...
 • Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit

  Keskipitkät hiukset

  Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit
  ...

  Olkapäälle ulottuva leikkaus on monipuolinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Se on malli, joka on tullut jäädäkseen. Lue täältä kaikki mitä sinun on hyvä tietää ennen kuin varaat kampaamoajan.

  ...
 • Pitkät, lyhyet ja puolipitkät hiukset

  Keskipitkät hiukset

  Pitkät, lyhyet ja puolipitkät hiukset
  ...

  Viisi supernopeaa kampaustyyliä eripituisille hiuksille. Lue lisää ja löydä uusi tyyli.

  ...
 • Hiustyylejä ohuille hiuksille

  Vinkit ja neuvot

  Hiustyylejä ohuille hiuksille
  ...

  Runsaan hiustyylin luominen on prosessi, jossa hiusten rakennetta tuetaan näppärillä nikseillä ja saadaan ne näyttämään paksummilta. Lue lisää hiusten muotoilusta ja föönauksesta, jolla saat upean lopputuloksen.

  ...