Skip to Content

Miesten hiustuotteet: täydellinen opas

Mitä tuotteita miehet tarvitsevat tiettyihin hiusmalleihin ja -tyyleihin? Entä miten tuotteet eroavat toisistaan? Olemme koonneet tärkeitä muotoiluvinkkejä, jotka jokaisen miehen tulisi tietää. Hair we go!

On hyvin vähän miehiä, jotka eivät koskaan käy parturissa. Hiustyyli on yhtä tärkeä kuin kasvojen ja kehon karvoituksesta huolehtiminen. Noudata helppoja ohjeitamme ja hoida hiuksiasi paremmin!

Hyödyllisiä muotoiluvälineitä miehille

Hiustenkuivaajan ja kamman lisäksi miehillä tulisi olla perusvälineissään hiusharja. Sijoita luonnonharjaksiseen harjaan tai hierontaharjaan, jonka pyöristetyt harjakset ovat muovisia, kumisia tai puisia. Tällaiset harjat hierovat hiuspohjaa ja auttavat levittämään luonnollisia öljyjä.

Jos hiukset ovat pitkät, miehet voivat myös käyttää suoristusrautaa. Vinkki: Keraamisella pinnalla varustettu malli on hiuksille hellävaraisempi. Käytä lämpösuojasuihketta ennen suoristusta tai föönausta erityisesti, jos hiuksesi ovat pitkät.

Muista myös siistiä villiintyneitä kulmakarvoja pinseteillä! Pinsetit on hyvä desinfioida säännöllisesti alkoholilla.

Toimintaohjeet

 • Jos haluat rennon ja huolettoman lopputuloksen, käytä muotoiluvahaa tai -savea (clay).
 • Jos hiuksesi ovat pitkät, suosittelemme välttämään geeliä, sillä se tekee hiuksista kovat – ja vaikeammat muotoilla. Kokeile levittää sen sijaan hiusten latvoihin muutama pisara öljyä, joka hoitaa ja antaa kiiltoa.
 • Ole varovainen, jos käytät geelin tai vahan jälkeen hiuskiinnettä: kampauksesi voi kestää pidempään, mutta hiuksesi saattavat näyttää rasvaisilta ja hoitamattomilta.
 • Aloita aina pienellä, noin herneen kokoisella määrällä tuotetta ja lisää tarvittaessa. Tuotteita on helpompaa lisätä kuin poistaa!

5 tuotetta onnistuneeseen kampaukseen

Markkinoilla on paljon erilaisia tuotteita, joten olemme tiivistäneet tähän, kuinka ne eroavat toisistaan ja kuinka niitä käytetään 😊. Löydä tyyliisi sopiva tuote!

Muotoiluvaha – kun haluat rennon ja huolettoman lopputuloksen

Muotoiluvaha antaa kevyen tai keskitasoisen pidon eikä tee hiuksista jäykän tuntuisia. Muotoiluvaha on oiva valinta silloin, kun haluat pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen, kuten klassisen "suoraan sängystä" -lookin. Muotoiluvaha sopii täydellisesti niin ohuille kuin paksuillekin hiuksille.

Verrattuna hiusgeeleihin, jotka sisältävät usein alkoholia, muotoiluvahat säilyttävät muotoiltavuutensa eivätkä kuivahda niin helposti. Voit siis työstää muotoiluvahaa hiuksissa sormilla niin kauan kunnes saat haluamasi lopputuloksen.

Taft Ultra wax -vaha antaa rakennetta ja kiiltoa.

Texturizing Clay – luonnollinen mattalopputulos

Muotoilusavi muistuttaa vahaa, ja se antaa yleensä keskitasoisen tai voimakkaahkon lopputuloksen. Muotoilusavi on täydellinen, kun haluat mattaisen lopputuloksen, koska se antaa pehmeyttä ja vain vähän tai ei ollenkaan kiiltoa, ja lopputulos on erittäin luonnollinen.

Se sopii hyvin paksuille hiuksille, sillä se selvittää hiuksia, tekee niistä pehmeämmät ja mahdollistaa uudelleenmuotoilun päivän aikana. Haluaisitko rennon ja luonnollisen lookin? Siinä tapauksessa muotoilusavi on sinun valintasi 😉.

Muotoilutahna – muotoile uudelleen aina kun haluat

Muotoilutahna muistuttaa muotoilusavea, mutta on yleensä paksumpaa ja joskus myös tarttuvampaa. Se on suunniteltu tekemään hiuksista pehmeän näköiset ja tuntuiset ilman tahmaista tai liikkumatonta lopputulosta ja pitäen hiukset samalla paikoillaan. Muotoilutahna on monipuolisempi kuin muotoilusavi ja -vaha – voit luoda yhden kampauksen aamulla ja muotoilla sen uuteen kuosiin iltapäivällä.

got2b phenomenal moulding paste -muotoilutahnalla saat kivan mattatyylin.

Pomade – sileään ja kiiltävään lookiin

Pomade tekee hiuksista sileät, kiiltävät ja muotoiltavat. Pomade on usein öljypohjainen, mutta joskus myös vesipohjainen. Se ei kovetu kuivuessaan, mikä tekee siitä hyvin monipuolisen. Pomade-tuotteiden jäykistävät ominaisuudet tekevät niistä täydellisiä veistoksellisiin hiustyyleihin, kuten pompadoureihin tai 60-luvun inspiroimiin kampauksiin. Jos mielessäsi on puhtaan linjakas, sileä look, vain pieni herneen kokoinen määrä riittää luomaan tekstuurisen ja kiiltävän lopputuloksen.

Geeli – kiiltävään lookiin

Geeli on monen miehen ensimmäinen muotoilutuote. Se on vesipohjainen ja kovettuu kuivuessaan, mikä auttaa "jäädyttämään" hiukset paikoilleen. Sillä voi tehdä hiuksista ohuemman näköiset ja muotoilla piikkejä. Geeliä voi myös käyttää esimuotoiluun levittämällä kosteisiin hiuksiin pieni herneen kokoinen määrä ennen föönausta. Näin saat hiuksiin hallittavuutta sekä kevyen ja liikkuvan lopputuloksen.

Taft Ultra styling geelillä saat wet lookin ja tyylin, joka pysyy ja pysyy.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Hiusrullat ovat taas täällä

  Vinkit ja neuvot

  Hiusrullat ovat taas täällä
  ...

  Hiusrullat ovat nyt suosituimpia kuin pitkään aikaan, siitä lähtien kun niitä alettiin kutsua nimellä victory rolls 40-luvulla.

  ...
 • Hiustenhoidon raaka-aineet

  Vinkit ja neuvot

  Hiustenhoidon raaka-aineet
  ...

  Käytä jojobaöljyä sileämpien hiusten saamiseksi. Silkkiproteiinit antavat hiuksillesi kiiltoa. Hiustenhoito- ja muotoilutuotteidemme ainesosat voivat tehdä hiuksille paljon. Haluatko oppia yksittäisten ainesosien vaikutuksista? Meillä on sinulle tietoa

  ...
 • Hiustyylin muutokset

  Vinkit ja neuvot

  Hiustyylin muutokset
  ...

  Uusi hiustyyli voi tehdä ihmeitä imagollesi ja itseluottamuksellesi

  ...
 • Aina kauniit klassiset kampaukset

  Kampaukset

  Aina kauniit klassiset kampaukset
  ...

  Seitsemän hiustyyliklassikkoa: Meillä kaikilla on suosikkimme – ja tämä ei koske vain elokuvia tai musiikkia vaan myös hiustyyliä. Alla esittelemme sinulle ajattomia leikkauksia ja hiustyylejä. Ne ovat olleet olemassa jo pitkään. Ehkä se johtuu siitä, että ne sopivat meille niin hyvin?

  ...
 • Kesän hiustyylit

  Kampaukset

  Kesän hiustyylit
  ...

  Näytämme sinulle miten tehdään upea lainekampaus ja neljä muuta kesälomalle ja rantaleikkeihin sopivaa kampausta.

  ...
 • Uudenvuodenaaton juhlakampaukset

  Kampaukset

  Uudenvuodenaaton juhlakampaukset
  ...

  Vietä uutta vuotta romanttisesti kahden kesken tai karkota vanhan vuoden aaveet räväköillä juhlilla!

  ...
 • Poninhäntä

  Kampaukset

  Poninhäntä
  ...

  Poninhäntä on käytännöllinen, mutta se voi myös olla niin hieno, leikkisä, viehättävä, lumoava ja paljon muuta. Haluat ehkä kokeilla yhtä poninhäntävalikoimamme yhdestätoista tyylistä

  ...
 • Näin teet ponnarin geometrisillä elementeillä

  Kampaukset

  Näin teet ponnarin geometrisillä elementeillä
  ...

  Opi muotoilemaan klassinen ponnari geometrisillä muotoiluelementeillä

  ...
 • Juhlakampaus, hääkampaus ja uniikit kampaukset

  Kampaukset

  Juhlakampaus, hääkampaus ja uniikit kampaukset
  ...

  Haluamme auttaa sinua löytämään oikean hääkampauksen – Löydät täältä myös muut juhlakampaukset. Tutustu sivustollamme!

  ...
 • Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit

  Keskipitkät hiukset

  Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit
  ...

  Olkapäälle ulottuva leikkaus on monipuolinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Se on malli, joka on tullut jäädäkseen. Lue täältä kaikki mitä sinun on hyvä tietää ennen kuin varaat kampaamoajan.

  ...
 • Pitkät, lyhyet ja puolipitkät hiukset

  Keskipitkät hiukset

  Pitkät, lyhyet ja puolipitkät hiukset
  ...

  Viisi supernopeaa kampaustyyliä eripituisille hiuksille. Lue lisää ja löydä uusi tyyli.

  ...
 • Hiusasusteet ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt

  Hiusasusteet

  Hiusasusteet ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt
  ...

  Hiussanakirjamme tarjoaa sinulle kaikki tärkeät tosiasiat ja määritelmät hiuksista hiusten rakentamisesta hiusten kasvuun

  ...