Kuivashampoo: salainen aseesi

Monet ihmiset pitävät kuivashampoota korvaamattomana arjen pelastajana ja olennaisena osana hiustenhoitorutiinia. Jos et ole vielä kokeillut sitä, testattuasi got2b-kuivashampoota hämmästelet varmasti, miten ihmeessä olet pärjännyt ilman! Mistä hypessä siis on kyse? Yksinkertaisesti siitä, että tämä monikäyttöinen ihmetuote toimii pikafiksinä hiustenpesujen välillä imemällä itseensä ylimääräistä öljyä ja hikeä hiuspohjasta. Lisäksi se saa hiukset tuoksumaan ihanilta ja raikkailta ja luo niihin lisää volyymia ja rakennetta. Got2b on päivittänyt kuivashampoidensa koostumusta. Moderneissa pakkauksissa saatavissa kuivashampoissa on upeita uusia tuoksuja eivätkä ne enää jätä jälkeensä valkoisia jäämiä*. Lue lisää siitä, kuinka uudet got2b-kuivashampoot raikastavat hiuksesi hetkessä ja helpottavat muotoilua.

* harjauksen jälkeen

Huolenpitoa Hiuksillesi

got2b dry shampoo product line

Got2b-kuivashampoo täyttää hiustesi erityistarpeet kolmella tehokkaalla versiolla, jotka tarjoavat hiuksille raikkautta, tuuheutta ja rakennetta.

Extra Fresh on nyt saatavana kahdessa eri koossa. Näppärä minikoko mahtuu helposti laukkuun ja pelastaa pinteestä hätätilanteissa. Trooppinen omenan, persikan ja vaniljan tuoksu saa hiukset tuoksumaan jumalaisilta ja tuntumaan ja näyttämään vastapestyiltä.

Kun haluat latteisiin hiuksiisi lisää volyymia, uudella Extra Volume -kuivashampoollamme saat niihin upeaa tuuheutta. Erityisesti kehitetty koostumus kohottaa hiusten tyveä ja antaa rakennetta. Hiuksista tulee tuuheammat silmänräpäyksessä. Merellisessä tuoksussa on bergamottia, pionia ja myskiä. Se saa hiukset tuoksumaan raikkailta koko päivän.

Got2b Extra Texture sopii loistavasti muotoiluun ja lisäämään rakennetta pesukertojen välillä veltostuviin hiuksiin. Parannettu koostumus ei vain kohota hiuksia, vaan tarjoaa myös erinomaista pitoa hiusten pitämiseen kurissa leteillä tai nutturalla. Toisaalta se mahdollistaa myös huolettoman kurittomien tyylien luomisen. Ihastuttavan kukkaistuoksun makea ruusu ja mehukas meloni saavat hiukset tuoksumaan vastapestyiltä.

Kaikissa uudistuneissa tuoksuissa on vegaaninen koostumus. Ne sisältävät 5–10 % vähemmän riisitärkkelystä, minkä ansiosta voit heittää hyvästit valkoisille jäämille*. Pidät varmasti myös uusista pakkauksista, jotka ovat raikastuneet uudella logolla ja designilla.

* harjauksen jälkeen

Käyttö:

1. Kiedo hartioillesi pyyhe ja harjaa hiuksesi hyvin.

2. Ravista pulloa, jotta vaikuttavat ainesosat jakautuvat tasaisesti. Jaa hiukset osioihin ja suihkuta kuivashampoota suoraan tyveen lyhyinä suihkauksina. Suihkuta noin 20 cm:n etäisyydeltä. Vinkki: Liikuta pulloa edestakaisin, jotta kuivashampoo levittyy tasaisesti eikä kerry yhteen kohtaan.

Vinkki: Haluatko raikastaa rasvoittuneen otsatukan? Nosta hiuksia ylös ja suihkuta alapuolelta. Näin otsasi säästyy kuivashampoolta, ja otsatukkasi saa uuden elämän.

3. Anna kuivashampoon vaikuttaa rasvoittuneilla alueilla 2–3 minuutin ajan. Näin jauhe ehtii imeä kaikki epäpuhtaudet, talin ja muotoilutuotejäämät.

4. Hiero kuivashampoo hiuksiin pyyhkeellä tai sormenpäillä.

5. Harjaa hiuksesi puhtaiksi jäämistä.

Vinkki: Luonnonharjaksinen hiusharja toimii parhaiten. Se poistaa öljyn ja kuivashampoon jäämät hiuksista hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Kovilla muoviharjaksilla varustetut hiusharjat voivat saada latvat haaroittumaan.

6. Voit käyttää kuivashampoota myös vastapestyjen ja kuivattujen hiusten tuuheuttamiseen. Suihkuttamalla sitä hiusten tyveen heti föönauksen jälkeen saat lisää volyymia ja rakennetta, mikä ehkäisee myös rasvoittumista.

Vinkki: Kun haluat ohuista ja hennoista hiuksista tuuheammat, suihkuta kuivashampoo pää alaspäin.

Pikafiksi

Ei syytä paniikkiin, vaikka olisit taas nukkunut pommiin. Eikä ongelmaa, vaikka hiuksesi olisivat hikistyneet salilla ennen baari-iltaa. Got2b-kuivashampoo turvaa selustasi – se säästää aikaa ja vaivaa ja saa sinut näyttämään ja tuoksumaan upealta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Hiusrullat ovat taas täällä

  Vinkit ja neuvot

  Hiusrullat ovat taas täällä
  ...
 • Hiustenhoidon raaka-aineet

  Vinkit ja neuvot

  Hiustenhoidon raaka-aineet
  ...
 • Hiustyylin muutokset

  Vinkit ja neuvot

  Hiustyylin muutokset
  ...
 • Aina kauniit klassiset kampaukset

  Kampaukset

  Aina kauniit klassiset kampaukset
  ...
 • Kesän hiustyylit

  Kampaukset

  Kesän hiustyylit
  ...
 • Uudenvuodenaaton juhlakampaukset

  Kampaukset

  Uudenvuodenaaton juhlakampaukset
  ...
 • Poninhäntä

  Kampaukset

  Poninhäntä
  ...
 • Näin teet ponnarin geometrisillä elementeillä

  Kampaukset

  Näin teet ponnarin geometrisillä elementeillä
  ...
 • Juhlakampaus, hääkampaus ja uniikit kampaukset

  Kampaukset

  Juhlakampaus, hääkampaus ja uniikit kampaukset
  ...
 • Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit

  Keskipitkät hiukset

  Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit
  ...
 • Pitkät, lyhyet ja puolipitkät hiukset

  Keskipitkät hiukset

  Pitkät, lyhyet ja puolipitkät hiukset
  ...
 • Hiusasusteet ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt

  Hiusasusteet

  Hiusasusteet ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt
  ...