Kesän hiustyylit

Bleach hairstyles

Upeasti lainehtiva kampaus on täydellinen hiustyyli rannalle. Aaltojen seuraksi sopii hyvin klassiset lainekampaukset ja hiustyylit. Neuvomme sinulle nämä klassiset hiustyylit ja neljä muuta täydellistä kesätyyliä. Kierrä, letitä ja nosta hiukset huolettomasti ylös ja mukava kesäkampaus kuumaan kesäpäivään on valmis.

Kesätyyli 1: Rannalle sopiva lainekampaus

Trendikäs lainekampaus on kaikkien kesäkampausten äiti ja sopii erinomaisesti hauskoihin kesäpäiviin. Tämä rento hiustyyli on helppo luoda kihartimella. Rantahiuksille luonteenomaisen meriveden ja aurinkovoiteen antaman karkean lookin luot helposti suolasuihkeella ja hiusvahalla. Vahaa voit käyttää myös lisäkiillon saamiseen ja valittujen hiussuortuvien korostamiseen.


Kesätyyli 2: Letitetyt otsahiukset

Kesän hiustyylit

Pitkä otsatukka on mukava nostaa pois kasvoilta kuumina kesäpäivinä. Letitä etuhiukset ranskalaisella letillä kruunumaisesti ylös. Tämä lettikampaus on paitsi kaunis, myös erittäin trendikäs. Luo matala sivujakaus erottaen n. 5 cm leveä suortuva jakauksen vierestä kohti päälakea. Letitä ranskalaisella letillä pitkin otsan hiusrajaa, ota myös otsahiukset mukaan ranskalaiseen lettiin. Viimeistele tyylisi näyttävällä hatulla, joka samalla suojaa hiuksia UV-säteilyltä.

Kesätyyli 3: Sivulle kierretyt otsahiukset

Otsatukka on helppo pitää pois kasvoilta kiertämällä se pois otsalta. Erota leveä hiussuortuva toiselta sivulta ja kierrä sitä samalla kun vedät sitä löyhästi poispäin itsestäsi vieden kierteen pään toiselle sivulle. Kiinnitä kierre taakse pinneillä tai hiussoljella. Jos otsatukkasi on riittävän pitkä, voit myös kiinnittää kierteen ponnarille muiden hiusten joukkoon. Tämä tyyli on kaunis myös puolipitkissä hiuksissa.

Kesätyyli 4: Polkkatukka laineilla ja sivujakauksella

Kesän hiustyylit

Kesätuulen tuivertamat hiukset kuuluvat kesään vähintään yhtä paljon kuin jäätelö ja mansikat. Kesän suosikkityyleissä hiukset hulmuavat vapaina tai ovat rennosti kiinnitettyinä. Näyttelijä Sarah Gadonin tyyli on loistava esimerkki kauniista rennosta puolipitkästä lainekampauksesta. Sivujakauksen alempi osa on kiinnitetty taakse toiselle sivulle. Jakauksen toinen puoli laskeutuu rennosti ja leikkisästi kasvoille. Lisää volyymia tähän kampaukseen saat luomalla ns. side flipin - luo side flip -efekti kääntelemällä hiuksiasi puolelta toiselle kuivausvaiheessa.

Kesätyyli 5: Epäsymmetrinen ponnari

Klassisen ponnarin uudessa raikkaassa versiossa hiuksiin tehdään keskijakaus. Jakauksen toinen puoli viedään takahiusten kanssa klassisen ponnarin tyyliin taakse. Vapaaksi jätetty puoli voidaan joko vetää löyhästi taakse, tai kiertää löyhästi korvan päältä korostamaan kampauksen epäsymmetrisyyttä. Lopuksi kaikki hiukset kiinnitetään löysästi perinteisen matalan ponnarin tyyliin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Hiusrullat ovat taas täällä

  Vinkit ja neuvot

  Hiusrullat ovat taas täällä
  ...
 • Hiustenhoidon raaka-aineet

  Vinkit ja neuvot

  Hiustenhoidon raaka-aineet
  ...
 • Hiustyylin muutokset

  Vinkit ja neuvot

  Hiustyylin muutokset
  ...
 • Aina kauniit klassiset kampaukset

  Kampaukset

  Aina kauniit klassiset kampaukset
  ...
 • Uudenvuodenaaton juhlakampaukset

  Kampaukset

  Uudenvuodenaaton juhlakampaukset
  ...
 • Poninhäntä

  Kampaukset

  Poninhäntä
  ...
 • Näin teet ponnarin geometrisillä elementeillä

  Kampaukset

  Näin teet ponnarin geometrisillä elementeillä
  ...
 • Juhlakampaus, hääkampaus ja uniikit kampaukset

  Kampaukset

  Juhlakampaus, hääkampaus ja uniikit kampaukset
  ...
 • Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit

  Keskipitkät hiukset

  Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit
  ...
 • Pitkät, lyhyet ja puolipitkät hiukset

  Keskipitkät hiukset

  Pitkät, lyhyet ja puolipitkät hiukset
  ...
 • Hiusasusteet ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt

  Hiusasusteet

  Hiusasusteet ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt
  ...
 • Hiustyylejä ohuille hiuksille

  Vinkit ja neuvot

  Hiustyylejä ohuille hiuksille
  ...