Skip to Content

Sinun tyyliisi sopivat uniikit hiusmallit

Olet saattanut haaveilla unelmahäistäsi jo vuosien ajan. Näetkö itsesi perinteisenä, romanttisena, modernina vai ylellisenä morsiamena? Me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan morsiuskampauksen, joka sopii parhaiten persoonallisuuteesi, ylittää kumppanisi villeimmätkin unelmat ja sopii täydellisesti hääteemaan.

Elämäsi tärkeimpänä päivänä haluat näyttää hyvältä ja tuntea olevasi parhaimmillasi. Tähän sisältyy myös juhlakampaus, jonka tulee istua persoonallisuuteesi. On erittäin tärkeätä tuntea olonsa erityisen hyväksi hääpäivänä.

Morsiuskampauksen ei tarvitse välttämättä sisältää rusetteja ja koruja. Yksinkertainen ja elegantti yhdistettynä luonnolliseen pehmeyteen voi olla vielä lumoavampaa. Sinun valintasi tulee heijastaa sinun ja kumppanisi unelmia. Jos olet luonteeltasi vilkas ja leikkisä, voit hyvin korostaa sitä myös juhlakampauksessasi. Jokaiselle morsiamelle löytyy oma sopiva hiustyyli riippumatta morsiamen tyylista ja luonteesta. Esittelemme muutamia trendikkäitä morsiuskampauksia, jotka sopivat erilaisille luonteille ja persoonallisuuksille.

2014 Morsiuskampaukset – pidä luonnollinen tyylisi

2014 Morsiuskampaukset
Haluat ehkä tunnistaa itsesi myös hääkuvista. Vuoden 2014 trendikäs morsian voi pitää hiuksensa auki ja luonnollisina.

Luonnollisen näköinen kampaus on juuri sopiva morsiuskampaus sinulle, jonka elämäntapa on yhtä mutkaton kuin persoonallisuutesi. Haluat viettää hääpäiväsi ilman ylimääräisiä seremonioita ja nauttia läheisten ja ystävien seurasta ilman radikaalia muutosta ulkonäössäsi. Morsiuspukusi sopii luonteeseesi ja lisää omalta osaltaan tilaisuuden mutkatonta ilmapiiriä.

Luonnollisen kaunis morsian ja hänelle sopivat häät korostavat morsiamen luonnollista kauneutta ilman turhaa prameilua. Luonnollisuus tekee häistä erityiset ja antaa niille luonnetta.

Rennosta tyylistä nauttivalle luonnollisen kauniille morsiamelle sopii rennosti muotoillut nutturat ja auki olevat hiustyylit. Voit käyttää hieman hiusvahaa ja -lakkaa antamaan hiuksillesi lisäkiiltoa ja juhlavuutta.

Voit myös tehdä jakauksen hieman arkipäivästä poikkeavalla tavalla tai muotoilla hiukset hieman eri tavalla korostaaksesi hiustesi kauneutta tärkeänä päivänäsi.

Romanttiset morsiuskampaukset 2014

Romanttiset häät ovat usein nuorten tyttöjen unelma. Romanttisten häiden charmi on erityisesti häiden leikkisässä “roolipelissä”. Tyypilliset romanttiset morsiamet suosivat perinteisiä tyylejä ja pehmeää naisellisuutta niin asussaan, kuin kampauksessaankin. Romanttisen morsiamen kampaukseen yhdistetään usein pehmeitä värejä ja nude-meikki. Tämän päivän romanttisella morsiamella voi olla myös värikkäitä katseenvangitsijoita ja moderneja asusteita.

Romanttisten häiden ominaispiirteitä ovat tarkat yksityiskohdat, leikkisät designit, vieraiden teema-asut, sekä romanttinen ilmapiiri ja maisema.

Romanttinen morsiuskampaus sisältää usein kauniita palmikoita tai hienostuneita kierteitä ja rullauksia. Palmikoidut hiustyylit vaihtelevat yksinkertaisista palmikoiduista ponnareista upeisiin palmikoituihin kruunuihin. Useat kauniit morsiuskampaukset sisältävät kierrettyjä tai rullattaju elementtejä. Ne voivat olla osa poninhäntää tai avointa kampausta, tai niitä on voitu käyttää osana symmetristä tai epäsymmetristä nutturaa tai puolinutturaa.

Modernit morsiuskampaukset 2014

Modernit morsiamet suosivat nykyaikaisia kampauksia ja pyrkivät aina täydellisyyteen. Selkeät muodot ja yksittäiset katseenvangitsijat, kuten kirkkaan punaiset huulet tai pitsimekko määrittelevät modernin morsiamen tyylin. Hänen tyylinsä on poikkeuksellinen ja huomataan varmasti ilman, että morsian on yliampuva tai liian erikoinen.

Modernit morsiamet suunnittelevat häänsä erittäin tarkasti täydellisestä morsiuspuvusta ja meikistä aina täydelliseen häävastaanottoon asti.

Modernille morsiamelle sopivat hiusmallit ovat huoliteltuja, yksinkertaisi ja tyylikkäitä lyhyitä hiusmalleja. Ihannetapauksessa hiukset on muotoiltu piikkisuoriksi. Hiukset voivat olla auki ja vapaina, tai ne on kerätty huolitellulle ponnarille, nutturalle tai polkka-muotoon. Viettelevä märkä tukka -hiustyyli on erityisen sopiva kesämorsiamille.

Ylelliset morsiuskampaukset 2014

2014 Morsiuskampaukset
Kiusoittelevat kiharat ovat tämän ylellisen morsiuskampauksen perusta.

Häät on ainutlaatuinen tilaisuus morsiamelle esitellä omaa kekseliästä ja varmaa tyyliänsä. Harvinaislaatuinen muotoilu korostaa morsiamen ainutlaatuista tyyliä.

Ainutlaatuiset häät runsailla ylellisillä yksityiskohdilla miellyttää morsianta, joka haluaa uniikit ja ikimuistoiset, usein myös isot häät. Vaikka häät ovat isot ja mahtavat, ne on toteutettu hyvällä tyylitajulla ja maulla.

Ylelliselle morsiamelle sopiviin morsiuskampauksiin kuuluu muhkeat hiukset, isot kiharat ja liioiteltu tuuheus. Ylelliselle morsiamelle sopii hyvin myös ns. faux bob -kampaus, jossa hiukset on muotoiltu siten, että ne saavat kampauksen näyttämään polkkatukalta. 60-luvun hiustyyleihin kuuluvat ylelliset otsakiehkurakampaukset ovat myös varmoja päänkääntäjiä.

Nuttura – voittamaton perinteinen morsiuskampaus

2014 Morsiuskampaukset
Morsiamet voivat valita useasta eri nutturatyylistä: romanttinen nuttura ja huntu, korkea ylellinen nuttura, huoliteltu tai luonnollinen nuttura. Nutturat ovat kaikkein käytännöllisin ja kiistatta monipuolisin morsiuskampaustyyli.

Nuttura on helppo muotoilla sopimaan kaikkien morsianten ja kaikenlaisten häiden tyyliin. Muotoilusta ja asusteista riippuen nuttura sopii kaikkeen ja niiden avulla on helppo korostaa persoonallisuutta ja siksi ne sopivat kaikille morsiamille.

Perinteiset hunnut on helppo liittää korkeaan nutturaan tai romanttiseen morsiustyyliin. Ylelliset nutturat sisältävät usein erilaisia hiuslisäkkeitä, joilla saadaan nutturaan lisää volyymia. Yksinkertaiset tai luonnollisesti muotoillut modernin morsiamen nutturat toimivat hyvin sekä hiuskorujen kanssa, että ilman hiuskoruja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Hiusrullat ovat taas täällä

  Vinkit ja neuvot

  Hiusrullat ovat taas täällä
  ...

  Hiusrullat ovat nyt suosituimpia kuin pitkään aikaan, siitä lähtien kun niitä alettiin kutsua nimellä victory rolls 40-luvulla.

  ...
 • Hiustenhoidon raaka-aineet

  Vinkit ja neuvot

  Hiustenhoidon raaka-aineet
  ...

  Käytä jojobaöljyä sileämpien hiusten saamiseksi. Silkkiproteiinit antavat hiuksillesi kiiltoa. Hiustenhoito- ja muotoilutuotteidemme ainesosat voivat tehdä hiuksille paljon. Haluatko oppia yksittäisten ainesosien vaikutuksista? Meillä on sinulle tietoa

  ...
 • Hiustyylin muutokset

  Vinkit ja neuvot

  Hiustyylin muutokset
  ...

  Uusi hiustyyli voi tehdä ihmeitä imagollesi ja itseluottamuksellesi

  ...
 • Aina kauniit klassiset kampaukset

  Kampaukset

  Aina kauniit klassiset kampaukset
  ...

  Seitsemän hiustyyliklassikkoa: Meillä kaikilla on suosikkimme – ja tämä ei koske vain elokuvia tai musiikkia vaan myös hiustyyliä. Alla esittelemme sinulle ajattomia leikkauksia ja hiustyylejä. Ne ovat olleet olemassa jo pitkään. Ehkä se johtuu siitä, että ne sopivat meille niin hyvin?

  ...
 • Kesän hiustyylit

  Kampaukset

  Kesän hiustyylit
  ...

  Näytämme sinulle miten tehdään upea lainekampaus ja neljä muuta kesälomalle ja rantaleikkeihin sopivaa kampausta.

  ...
 • Uudenvuodenaaton juhlakampaukset

  Kampaukset

  Uudenvuodenaaton juhlakampaukset
  ...

  Vietä uutta vuotta romanttisesti kahden kesken tai karkota vanhan vuoden aaveet räväköillä juhlilla!

  ...
 • Poninhäntä

  Kampaukset

  Poninhäntä
  ...

  Poninhäntä on käytännöllinen, mutta se voi myös olla niin hieno, leikkisä, viehättävä, lumoava ja paljon muuta. Haluat ehkä kokeilla yhtä poninhäntävalikoimamme yhdestätoista tyylistä

  ...
 • Näin teet ponnarin geometrisillä elementeillä

  Kampaukset

  Näin teet ponnarin geometrisillä elementeillä
  ...

  Opi muotoilemaan klassinen ponnari geometrisillä muotoiluelementeillä

  ...
 • Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit

  Keskipitkät hiukset

  Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit
  ...

  Olkapäälle ulottuva leikkaus on monipuolinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Se on malli, joka on tullut jäädäkseen. Lue täältä kaikki mitä sinun on hyvä tietää ennen kuin varaat kampaamoajan.

  ...
 • Pitkät, lyhyet ja puolipitkät hiukset

  Keskipitkät hiukset

  Pitkät, lyhyet ja puolipitkät hiukset
  ...

  Viisi supernopeaa kampaustyyliä eripituisille hiuksille. Lue lisää ja löydä uusi tyyli.

  ...
 • Hiusasusteet ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt

  Hiusasusteet

  Hiusasusteet ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt
  ...

  Hiussanakirjamme tarjoaa sinulle kaikki tärkeät tosiasiat ja määritelmät hiuksista hiusten rakentamisesta hiusten kasvuun

  ...
 • Hiustyylejä ohuille hiuksille

  Vinkit ja neuvot

  Hiustyylejä ohuille hiuksille
  ...

  Runsaan hiustyylin luominen on prosessi, jossa hiusten rakennetta tuetaan näppärillä nikseillä ja saadaan ne näyttämään paksummilta. Lue lisää hiusten muotoilusta ja föönauksesta, jolla saat upean lopputuloksen.

  ...