Skip to Content

Pitkät hiukset: Nopeat kampaukset arkeen

Pitkät Rapunzel-esque-hiukset saattavat näyttää uskomattoman upeilta, mutta niiden ylläpitäminen ei ole aina helppoa, muotoilusta puhumattakaan. Vaikka pitkien hiusten stailaaminen voi olla hauskaa ja luovaa, useat meistä haluavat vain saada kutrit nopeasti kuntoon viettämättä liian pitkiä aikoja peilin edessä. Esittelemme seuraavassa artikkelissa nopeat ja helpot hiusten stailausvinkkimme, jotka eivät vain säästä kallisarvoista aikaa vaan antavat myös upean lopputuloksen.

Yksi pitkien hiusten suurimmista eduista on niiden monipuolisuus ja mahdollisuus kokeilla erilaisia tyylejä. Halusitpa sitten jotain yksinkertaista pitämään hiukset pois silmiltä tai jotain huolitellumpaa, arjen hiustyyleistämme löydät sopivan vaihtoehdon esimerkiksi tuuheampaan tai kiinnostavampaan tyyliin. Lue hiusten stailausvinkkimme, joiden avulla hiukset näyttävät terveemmiltä ja päivittäinen muotoilu on helpompaa.

Klassinen nuttura

Klassinen nuttura on täydellinen huonojen hiuspäivien valinta töihin ja vapaa-ajalle. Jokaisella on oma tapansa luoda tämä klassinen tyyli, mutta tässä on meidän vinkkimme helppoon ja nopeaan nutturaan:

 1. Harjaa hiukset sileälle ja korkealle poninhännälle napakasti niin, että hiukset pysyvät takana.
 2. Kiinnitä hiukset paikalleen suihkuttamalla got2b 2sexy Volumizing Hairspray -hiuskiinnettä.
 3. Sido joustava hiuslenkki poninhännän tyveen.
 4. Kierrä hiukset tiukalle ja kiedo poninhännän tyven ympärille.
 5. Kiinnitä poninhännän pää hiuspinneillä ja suihkuta kokonaisuuden päälle hiuskiinnettä pitämään nuttura paikallaan.

Pehmeät laineet

Pehmeillä beach waves -laineilla luot helposti kesäisen lookin joka takaa myös volyymiä latteisiin hiuksiin. Tämä onnistuu helposti ilman muotoilutyökaluja. Toimi näin:

 1. Pese ja pyyhekuivaa hiukset. Suihkuta hiuksiin got2b 2sexy Volumizing Mousse -muotovaahtoa tuuheuttamaan hiuksia.
 2. Föönaa hiukset melkein kuiviksi.
 3. Tee keskelle jakaus niin, että molemmille puolille jää yhtä paljon hiuksia.
 4. Ota toinen osioista, vedä se tiukasti ylös ja kierrä keräksi, kunnes muodostuu nuttura. Kiinnitä hiuspinneillä. Toista sama toiselle puolelle.
 5. Jätä hiukset kahdelle nutturalle haluamaksesi ajaksi – mieluiten muutamaksi tunniksi, jos siihen on aikaa. VINKKI: Jos haluat voimakkaammat laineet, jätä nutturat yön yli.
 6. Irrota pinnit ja haro sormilla hiusten läpi. VINKKI: Luo raikas ja runsas lopputulos suihkuttamalla hiuksiin got2b Extra Volume Dry Shampoo -kuivashampoota!

Vinkkejä kiireeseen: Hiusklipsi kampaukset

Klassinen "updo" hiusklipsillä

Hiusklipsi-kampaus sopii kiireeseen ja on modernimpi versio klassisesta hiustyylistä. Tämä 90-luvulta comebackin tekevä hiustyyli ei tarvitse esittelyjä. Tässä on kuitenkin muutama vinkki, joiden avulla kampaus pysyy napakkana ja hyvän näköisenä:

 1. Kerää hiukset yhteen kuin poninhäntää varten. Aloita kierittämään hiuksia niin, että ne osoittavat ylöspäin, kunnes saavutat latvat.
 2. Pitele hiusrullaa, vie latvat oikealle ja työnnä ne piiloon vasemmalle puolelle.
 3. Ota hiusklipsi ja kiinnitä hiukset paikalleen. Jos hiuksesi ovat erittäin pitkät, avaa hiusklipsiä hieman ja työnnä latvat sisään.
 4. Vaivaako kasvojen ympärillä olevat lyhyet hiukset? Levitä irtoileviin suortuviin got2b Beach Matt Matte Paste -tuotetta ja silottele ne piiloon tai kehystämään kasvoja.

"Half-Updo" hiusklipsillä

Hiusklipsi on monipuolinen hiusasuste, jolla luot tyylikkään kampauksen parissa minuutissa! Ota hiusklipsi, erota hiuksista yläosa ja kiinnitä klipsi – ja valmista tuli! Hiusklipsistä riippuen tämä kampaus sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kiinnitä kampaus hiuskiinteellä, jotta se kestää koko illan.

Vaivan arvoista

Joskus pitkät hiukset voivat tuntua ikuiselta työmaalta, ja hiusten leikkaaminen voi houkutella. Pienellä hoidolla pääsee kuitenkin pitkälle, ja tulokset ovat vaivan arvoisia. Muista käyttää sopivaa shampoota ja hoitoainetta hiusten tarpeiden mukaan, olipa haasteenasi latteat ja elottomat hiukset, haaroittuvat latvat tai kuivat ja vaurioituneet suortuvat. Sijoita hyvään hiusharjaan ja hoida hiuksiasi intensiivihoidolla pari kertaa viikossa. Tällaisiin hiusongelmiin sopii esimerkiksi Gliss 4-in-1 Performance Treat -tuotteet.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Hiusrullat ovat taas täällä

  Vinkit ja neuvot

  Hiusrullat ovat taas täällä
  ...

  Hiusrullat ovat nyt suosituimpia kuin pitkään aikaan, siitä lähtien kun niitä alettiin kutsua nimellä victory rolls 40-luvulla.

  ...
 • Hiustenhoidon raaka-aineet

  Vinkit ja neuvot

  Hiustenhoidon raaka-aineet
  ...

  Käytä jojobaöljyä sileämpien hiusten saamiseksi. Silkkiproteiinit antavat hiuksillesi kiiltoa. Hiustenhoito- ja muotoilutuotteidemme ainesosat voivat tehdä hiuksille paljon. Haluatko oppia yksittäisten ainesosien vaikutuksista? Meillä on sinulle tietoa

  ...
 • Hiustyylin muutokset

  Vinkit ja neuvot

  Hiustyylin muutokset
  ...

  Uusi hiustyyli voi tehdä ihmeitä imagollesi ja itseluottamuksellesi

  ...
 • Aina kauniit klassiset kampaukset

  Kampaukset

  Aina kauniit klassiset kampaukset
  ...

  Seitsemän hiustyyliklassikkoa: Meillä kaikilla on suosikkimme – ja tämä ei koske vain elokuvia tai musiikkia vaan myös hiustyyliä. Alla esittelemme sinulle ajattomia leikkauksia ja hiustyylejä. Ne ovat olleet olemassa jo pitkään. Ehkä se johtuu siitä, että ne sopivat meille niin hyvin?

  ...
 • Kesän hiustyylit

  Kampaukset

  Kesän hiustyylit
  ...

  Näytämme sinulle miten tehdään upea lainekampaus ja neljä muuta kesälomalle ja rantaleikkeihin sopivaa kampausta.

  ...
 • Uudenvuodenaaton juhlakampaukset

  Kampaukset

  Uudenvuodenaaton juhlakampaukset
  ...

  Vietä uutta vuotta romanttisesti kahden kesken tai karkota vanhan vuoden aaveet räväköillä juhlilla!

  ...
 • Poninhäntä

  Kampaukset

  Poninhäntä
  ...

  Poninhäntä on käytännöllinen, mutta se voi myös olla niin hieno, leikkisä, viehättävä, lumoava ja paljon muuta. Haluat ehkä kokeilla yhtä poninhäntävalikoimamme yhdestätoista tyylistä

  ...
 • Näin teet ponnarin geometrisillä elementeillä

  Kampaukset

  Näin teet ponnarin geometrisillä elementeillä
  ...

  Opi muotoilemaan klassinen ponnari geometrisillä muotoiluelementeillä

  ...
 • Juhlakampaus, hääkampaus ja uniikit kampaukset

  Kampaukset

  Juhlakampaus, hääkampaus ja uniikit kampaukset
  ...

  Haluamme auttaa sinua löytämään oikean hääkampauksen – Löydät täältä myös muut juhlakampaukset. Tutustu sivustollamme!

  ...
 • Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit

  Keskipitkät hiukset

  Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit
  ...

  Olkapäälle ulottuva leikkaus on monipuolinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Se on malli, joka on tullut jäädäkseen. Lue täältä kaikki mitä sinun on hyvä tietää ennen kuin varaat kampaamoajan.

  ...
 • Pitkät, lyhyet ja puolipitkät hiukset

  Keskipitkät hiukset

  Pitkät, lyhyet ja puolipitkät hiukset
  ...

  Viisi supernopeaa kampaustyyliä eripituisille hiuksille. Lue lisää ja löydä uusi tyyli.

  ...
 • Hiusasusteet ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt

  Hiusasusteet

  Hiusasusteet ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt
  ...

  Hiussanakirjamme tarjoaa sinulle kaikki tärkeät tosiasiat ja määritelmät hiuksista hiusten rakentamisesta hiusten kasvuun

  ...