Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit

Haluatko päivittää tyyliäsi hienovaraisesti? Tarvitsetko hiusmallin, jonka muotoilussa ei mene koko aamua? Ratkaisu on olkapäälle ulottuva hiusmalli. Olkapäälle ulottuva leikkaus on monipuolinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Se on malli, joka on tullut jäädäkseen. Lue täältä kaikki mitä sinun on hyvä tietää ennen kuin varaat kampaamoajan.

Pitkä vai lyhyt? Valitse välimuoto. Edelläkävijät leikkaavat hiuksensa jälleen olkapäämittaan. Puolipitkässä leikkauksessa kerrostetun tai tasapitkän mallin valinta riippuu suurelta osin omasta hiustyypistäsi. Olivatpa hiuksesi sitten ohuet tai paksut, me kerromme mikä tyyli kannattaa valita.

Olkapääpituus ja paksut hiukset

Jos hiuksesi ovat paksut, leikkauksella kannattaa aina hakea keveyttä. Kokeille napakkaa kerrostusta tai pitkiä otsahiuksia. Eripituiset suortuvat saavat hiuksesi tuntumaan tuhat kertaa kevyemmiltä, ja vältät massiivisen vaikutelman. Tämä leikkaus näyttää erityisen hyvältä kiharissa hiuksissa, koska kerrokset saavat hiukset näyttämään terveiltä ja kimmoisilta.

Olkapääpituus ja ohuet hiukset

Oletko huolissasi siitä, että ohuet hiuksesi näyttävät vieläkin latteammilta lyhyemmässä mallissa? Ei huolta, kun valitset geometrisen tai tylpän leikkauksen. Kun kaikki hiukset leikataan samaan pituuteen, olkapäälle ulottuvat hiukset näyttävät täyteläisiltä ja ryhdikkäiltä. Olkapääpituus antaa myös runsaasti mahdollisuuksia muotoiluun ja esimerkiksi otsatukkakokeiluihin. Varmista kuitenkin, etteivät latvat hapsota, eikä hiusten pituuksia ole kevennetty liikaa. Muotoiluvinkki: Lisää volyymiä laineilla ja kiinnitä ne hyvällä hiuskiinteellä!

Suosittuja olkapäämittaisia hiustyylejä

The Wob

Olkapääpituuden parhaisiin etuihin kuuluu monipuolisuus. Olivatpa hiuksesi sitten paksut tai ohuet, voit muotoilla ne trendikkääseen wob-malliin (wavy bob), joka näyttää siltä kuin olisit leikannut hiuksesi lyhyemmiksi. Niinä päivinä, jolloin olkapääpituus kyllästyttää, voit muuttaa tyyliäsi kihartamalla hiuksiisi muutaman napakan laineen. Ne kohottavat hiuksia sen verran, että voit vaihteeksi nauttia leukaan ulottuvasta pituudesta.

Eteenpäin pitenevä leikkaus

Eteenpäin pitenevä leikkaus voi kuulostaa rohkealta, mutta sen voi muokata jokaisen tyyliin sopivaksi. Jos kaipaat todellista muutosta, valitse malli, jossa etuhiukset ovat selvästi takahiuksia pidemmät. Riittääkö hienovaraisempi muutos? Kevyesti A-linjainen malli voi olla juuri se mitä hiuksesi tarvitsevat näyttääkseen ryhdikkäiltä.

Got2b volumizing hairspray packshot
Got2b Volumaniac hiuskiinne tarjoaa täydellisen loppusilauksen kampaukselle kuin kampaukselle.

Kerrostettu leikkaus

Hiukset voidaan kerrostaa monilla eri tavoilla. Kerrostetulla leikkauksella voi saada hyvin kiharat hiukset näyttämään vähemmän pörröisiltä tai luoda ilmavan, ryhdikkään mallin kevennetyillä suortuvilla. Myös muotoiluvaihtoehtoja on loputtomasti: sulkamaiset kerrokset saavat hiukset näyttämään erityisen kiiltäviltä ja klassiset kiharat tuovat kasvot esiin. Muista vielä kiinnittää kampauksesi hiuskiinteellä ja valmista tuli!

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Hiusrullat ovat taas täällä

  Vinkit ja neuvot

  Hiusrullat ovat taas täällä
  ...
 • Hiustenhoidon raaka-aineet

  Vinkit ja neuvot

  Hiustenhoidon raaka-aineet
  ...
 • Hiustyylin muutokset

  Vinkit ja neuvot

  Hiustyylin muutokset
  ...
 • Aina kauniit klassiset kampaukset

  Kampaukset

  Aina kauniit klassiset kampaukset
  ...
 • Kesän hiustyylit

  Kampaukset

  Kesän hiustyylit
  ...
 • Uudenvuodenaaton juhlakampaukset

  Kampaukset

  Uudenvuodenaaton juhlakampaukset
  ...
 • Poninhäntä

  Kampaukset

  Poninhäntä
  ...
 • Näin teet ponnarin geometrisillä elementeillä

  Kampaukset

  Näin teet ponnarin geometrisillä elementeillä
  ...
 • Juhlakampaus, hääkampaus ja uniikit kampaukset

  Kampaukset

  Juhlakampaus, hääkampaus ja uniikit kampaukset
  ...
 • Pitkät, lyhyet ja puolipitkät hiukset

  Keskipitkät hiukset

  Pitkät, lyhyet ja puolipitkät hiukset
  ...
 • Hiusasusteet ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt

  Hiusasusteet

  Hiusasusteet ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt
  ...
 • Hiustyylejä ohuille hiuksille

  Vinkit ja neuvot

  Hiustyylejä ohuille hiuksille
  ...