Näin teet ponnarin geometrisillä elementeillä

Ponnari eli poninhäntä on yksi suosituimpia kampauksia. Geometria on ollut inspiraation lähteenä tähän uudenlaiseen geometrisesti muotoiltuun ponnariin. Tämä sileä ponnari on viimeisin trendi catwalkeilla. Uusi tyyli koostuu kahdesta leveästä osiosta, jotka kulkevat otsalta niskaan muodostaen takaraivolle mielenkiintoisen geometrisen ristikon. Näytämme kuinka tällainen poikkeuksellisen upeasti muotoiltu matala ponnari tehdään. Useimmat pitkät hiusmallit sopivat hyvin tämän ponnarin muotoiluun.

Tätä uutta ponnarityyliä ei edestä katsottaessa erota tavallisesta ponnarista. Etuhiukset on kammattu normaaliin tapaan edestä taaksepäin. Kampauksen erityisominaisuudet paljastuvat, kun sitä katsoo takaapäin. Kampaus on jaettu kahteen leveään lohkoon, jotka alkavat otsalta ja jatkuvat takaraivolle, jossa ne menevät upeasti ristiin ja jatkavat sitten matkaa sivuille, jonka jälkeen ne kootaan niskaan löysäksi ponnariksi. Takaraivolla ristiin menevät hiukset tekevät tästä yksinkertaisesta kampauksesta upean ja huomiotaherättävän. Näin upeita kampauksia ei todellakaan näe kaikkialla.

Näin muotoilet ponnarin geometrisillä elementeillä

Työkalut: 

Tiheä kampa, hiusvaha, pinnejä ja ohut hiuslenkki

 1. Levitä käsiisi pieni määrä hiusvahaa ja käsittele sillä koko hiukset sileiksi. Kampaa hiukset taaksepäin tiheän kamman avulla.
  Jos hiuksesi ovat kiharat tai muuten hankalat suoristaa sileiksi, käytä ensin lämpösuojaa ja suorista hiukset sen jälkeen suoristusraudalla.
 2. Erottele hiukset kolmeen lohkoon, yksi lohko suoraan otsalta päälaen suuntaan ja molemmilla sivuilla oma lohkonsa.
 3. Ota kiinni hiusten keskilohkosta, vedä se ylöspäin ja kampaa se ennen kuin erottelet sen kahdeksi leveäksi osioksi pääsi päälle. Vedä toinen keskilohkon osioista takaraivolle ja kiinnitä se pinneillä. Vedä sen jälkeen keskilohkon toinen osio vastakkaiselle puolelle ensimmäisen osion yli ja kiinnitä se pinneillä kuten edellinen osio.
 4. Vie sivuhiukset keskilohkon osioiden ja pinnien ylitse takaraivolle – näin sivuhiukset peittävät pinnit. Kampaa sivuhiusten latvat uudelleen ennen kuin keräät ne löysälle ponnarille niskaan.
 5. Kokoa hiukset niskaan hiuslenkillä. Vedä ohut suortuva ulos hiuslenkistä ja kierrä se hiuslenkin ympärille. Kiinnitä pinneillä.
 6. Käytä viimeistelyyn hiuslakkaa, jotta varmistat hyvän pidon.

Tässä kuvattu muokattu ponnari sopii naisille, jotka haluavat katseita vangitsevan ponnarin ja upean hiustyylin. Tämä ponnarityyli kääntää päitä varmasti kaikkialla!

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Hiusrullat ovat taas täällä

  Vinkit ja neuvot

  Hiusrullat ovat taas täällä
  ...

  Hiusrullat ovat nyt suosituimpia kuin pitkään aikaan, siitä lähtien kun niitä alettiin kutsua nimellä victory rolls 40-luvulla.

  ...
 • Hiustenhoidon raaka-aineet

  Vinkit ja neuvot

  Hiustenhoidon raaka-aineet
  ...

  Käytä jojobaöljyä sileämpien hiusten saamiseksi. Silkkiproteiinit antavat hiuksillesi kiiltoa. Hiustenhoito- ja muotoilutuotteidemme ainesosat voivat tehdä hiuksille paljon. Haluatko oppia yksittäisten ainesosien vaikutuksista? Meillä on sinulle tietoa

  ...
 • Hiustyylin muutokset

  Vinkit ja neuvot

  Hiustyylin muutokset
  ...

  Uusi hiustyyli voi tehdä ihmeitä imagollesi ja itseluottamuksellesi

  ...
 • Aina kauniit klassiset kampaukset

  Kampaukset

  Aina kauniit klassiset kampaukset
  ...

  Seitsemän hiustyyliklassikkoa: Meillä kaikilla on suosikkimme – ja tämä ei koske vain elokuvia tai musiikkia vaan myös hiustyyliä. Alla esittelemme sinulle ajattomia leikkauksia ja hiustyylejä. Ne ovat olleet olemassa jo pitkään. Ehkä se johtuu siitä, että ne sopivat meille niin hyvin?

  ...
 • Kesän hiustyylit

  Kampaukset

  Kesän hiustyylit
  ...

  Näytämme sinulle miten tehdään upea lainekampaus ja neljä muuta kesälomalle ja rantaleikkeihin sopivaa kampausta.

  ...
 • Uudenvuodenaaton juhlakampaukset

  Kampaukset

  Uudenvuodenaaton juhlakampaukset
  ...

  Vietä uutta vuotta romanttisesti kahden kesken tai karkota vanhan vuoden aaveet räväköillä juhlilla!

  ...
 • Poninhäntä

  Kampaukset

  Poninhäntä
  ...

  Poninhäntä on käytännöllinen, mutta se voi myös olla niin hieno, leikkisä, viehättävä, lumoava ja paljon muuta. Haluat ehkä kokeilla yhtä poninhäntävalikoimamme yhdestätoista tyylistä

  ...
 • Juhlakampaus, hääkampaus ja uniikit kampaukset

  Kampaukset

  Juhlakampaus, hääkampaus ja uniikit kampaukset
  ...

  Haluamme auttaa sinua löytämään oikean hääkampauksen – Löydät täältä myös muut juhlakampaukset. Tutustu sivustollamme!

  ...
 • Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit

  Keskipitkät hiukset

  Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit
  ...

  Olkapäälle ulottuva leikkaus on monipuolinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Se on malli, joka on tullut jäädäkseen. Lue täältä kaikki mitä sinun on hyvä tietää ennen kuin varaat kampaamoajan.

  ...
 • Pitkät, lyhyet ja puolipitkät hiukset

  Keskipitkät hiukset

  Pitkät, lyhyet ja puolipitkät hiukset
  ...

  Viisi supernopeaa kampaustyyliä eripituisille hiuksille. Lue lisää ja löydä uusi tyyli.

  ...
 • Hiusasusteet ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt

  Hiusasusteet

  Hiusasusteet ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt
  ...

  Hiussanakirjamme tarjoaa sinulle kaikki tärkeät tosiasiat ja määritelmät hiuksista hiusten rakentamisesta hiusten kasvuun

  ...
 • Hiustyylejä ohuille hiuksille

  Vinkit ja neuvot

  Hiustyylejä ohuille hiuksille
  ...

  Runsaan hiustyylin luominen on prosessi, jossa hiusten rakennetta tuetaan näppärillä nikseillä ja saadaan ne näyttämään paksummilta. Lue lisää hiusten muotoilusta ja föönauksesta, jolla saat upean lopputuloksen.

  ...