80sHairstyles-2560x963
Hiusten hoito | Suojaus

Kuinka hoidat kirkkaanvaaleita hiuksia

Mikä on kauniiden kirkkaanvaaleiden hiusten salaisuus? Hoito, hoito ja hoito.

 

 

Vaalennuksen aikana hiussuomut avautuvat ja pigmentti irtoaa. Jäljelle jää vain hyvin vaalea väri. Hiuksen pinnasta voi tulla hauras ja kuiva, joten se kaipaa erityistä huolenpitoa.

1. Löydä sopiva hoitava shampoo ja hoitoaine


Kirkkaanvaaleat hiukset ovat kauniit, mutta vaalennus voi myös rasittaa niitä. Hiuksesi tarvitsevat tehokasta hoitoa, jotta niistä ei tule pörröiset ja sameat. Käytä vaalennetuille hiuksille tarkoitettua shampoota, hoitoainetta ja hiusnaamiota.

 

2. Tee hiuksiin tehohoito 1–2 kertaa viikossa


Hiusten värjäys tekee hiuksen pinnasta karheamman. Sen jälkeen kosteus pääsee tunkeutumaan hiukseen helpommin tehden hiuksista pörröiset. Hiussuomujen vahvistamiseen on vain yksi keino: kosteutus. Käytä hiusnaamiota kerran viikossa ja anna sen vaikuttaa useamman tunnin ajan tai yön yli antaaksesi hiuksille niiden kaipaamaa kosteutusta.

 

Vinkki: Vältä hiusten karheutumista käyttämällä saman sarjan hoitotuotteita, koska silloin tuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä.

3. Käytä hiusten latvoihin jätettävää hoitoainetta tai hiustenhoitoöljyä


Shampoopesun jälkeen hiuksiin jätettävä hoitoaine on helppo kohdistaa juuri siihen hiustenosaan, joka tarvitsee hoitoa. Yleensä kyseeseen tulevat latvat. Hiuksiin jätettävät hoitoaineet toimivat myös hyvin hennoissa hiuksissa. Tarjolla on esimerkiksi hiuksiin jätettäviä hoitoja, jotka antavat latteille ja ohuille hiuksille lisää nostetta. Tällaisia hoitotuotteita voi lisätä myös hiusten tyviosaan antamaan lisää volyymiä ja nostetta.

 

 

 

Jos hiuksesi ovat vaalennetut, hoitavien shampoiden ja hoitoaineiden lisäksi suosittelemme käyttämään säännöllisesti myös hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, jotta hiuksesi saavat tarpeeksi hoitavuutta.

 

Vinkki: levitä hiuksiin lämpösuojasuihketta ja föönaa alhaisimmalla lämmöllä ehkäistäksesi vaurioita.

Löydä: