Skip to Content

Hiustrendi kevääseen ja kesään: pastellinsävyiset hiukset

pastellinsävyiset hiukset

Pastellinsävyt tuovat keväistä ja kesäistä fiilistä... hiuksiimme! Harvat sävyt ovat yhtä eloisia. Kerromme, kuinka pastellisävy luodaan, ja jos et halua kestoväriä, meillä on myös väliaikaisia vaihtoehtoja.

Hattarasävyt sekä hienovaraiset macaron- ja sorbettisävyt  Pastellisävyt eivät ole trendikkäitä ainoastaan vaatteissa tänä keväänä ja kesänä – nämä raikkaat sävyt näkyvät nyt myös tyylitietoisten hiuksissa. Olipa kyseessä raidat tai hiusten värjäys kauttaaltaan – pastellisävyt kuuluvat tämän hetken suosikkeihimme!

Miksi rakastamme pastelleja

Vaaleahiuksisille pastellitrendi on helpompi. Vaaleat hiukset ovat täydellinen pohja pastellisävyille.

Hiljaiset sävyt: Nämä sävyt ovat kuin kevyt huntu hiuksilla. Tämän hiusväritrendin kauneus piilee sen hienovaraisessa näyttävyydessä. Väri on näyttävä, mutta kuitenkin hienovarainen ja sopii milloin vain, jopa toimistolle.

Pastellisävyjä voi käyttää luonnostaan vaaleisiin tai vaalennettuihin hiuksiin. Silloin nämä pehmeät sävyt toimivat parhaiten. Kotivärjäyssetillä voit kokeilla tätä trendiä helposti kotona. Vinkki: Tarkista pakkauksesta, onko pastellisävy sopiva sinulle. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vinkkejä pastellivärjäykseen

Pastellit eivät ole vain tyttömäisiä, kuten kuvan särmikkäästä tyylistä voi nähdä. Jos haluat värjätä hiuksesi trendikkäällä pastellisävyllä kotona, tarvitset vain kotivärjäyssetin, ja omien hiustesi on oltava joko luonnostaan vaaleat tai vaalennetut. Tulokset ovat parhaita vaaleissa tai keskivaaleissa hiuksissa. Jos sinulla on tummat hiukset, sinun on vaalennettava ne ennen kuin värjäät pastellisävyllä. Lue lisää täältä kuinka vaalennat hiuksesi kotona.

Pastellipersikan sävyt korostavat tummempia hiusvärejä. Hienovarainen rosé-sävy antaa naisellisen ja romanttisen lookin ja sopii erinomaisesti erittäin vaalealle iholle. Haalea liila luo coolin ja itsevarman lookin.

Tärkeää kotivärjäyksessä: Noudata mukana tulevia ohjeita vaihe vaiheelta. Vinkki: Hoida hiuksiasi intensiivisesti ennen ja jälkeen värjäyksen. Käytä ravitsevaa hiusnaamiota kerran tai pari viikossa ja anna sen imeytyä hiuksiin kunnolla.

Etkö ole valmis värjäämään hiuksia kauttaaltaan pastellisävyllä? Voit värjätä vain osan. Kokeile pastelliraitoja. Raidoitettujen hiusten värjääminen pastellisävyllä antaa sinulle kadehdittavan raikkaan lookin. Pastelliraidat ovat kauneimmillaan vaaleissa tai keskivaaleissa hiuksissa.

Päivitä tyylisi Schwarzkopf LIVE Ultra Brights or Pastel -suoravärillä

Ennen Schwarzkopf LIVE Ultra Brights or Pastel -suoraväriä

Tässä voit nähdä LIVE purple punk tai LIVE shocking pink -väreillä luodut erilaiset lopputulokset. 

Luo pastellilook: Sekoita värivoide pakkauksen mukana tulevaan hoitoaineeseen.

Jos haluat tummemman lopputuloksen: Jos haluat tummemman sävyn, sekoita värivoide pienempään määrään hoitoainetta. 

Jälkeen: Vasemmalla kuvassa käytetty LIVE Ultra Brights or Pastel sävyä 94 Purple punk, oikealla kuvassa käytetty LIVE Ultra Brights or Pastel väsyä 93 Shocking Pink. Kestää jopa 15 pesua.

Jos epäröit vielä, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, josta saat apua oikeiden tuotteiden valitsemiseen. 

📧 email: schwarzkopf.fi@henkel.com

☎ tel: 0800 165 066

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona

  Vaaleat hiukset

  Kuinka saat platinanvaaleat hiukset kotona
  ...

  Platinanvaaleat hiukset ovat jälleen erittäin trendikkäät. Haluatko sinäkin platinanvaalean sävyn?

  ...
 • Mustien hiusten muotoilu

  Kampaus- ja hiusväritrendit

  Mustien hiusten muotoilu
  ...

  Näin muotoilet Jessica Parén elegantin tai Edie Campbellin sähäkän hiusmallin, jotka molemmat sopivat täydellisesti mustahiuksisille naisille.

  ...
 • Ruskean tukan sävyttäminen

  Ruskeat hiukset

  Ruskean tukan sävyttäminen
  ...

  Ruskean hiusvärin valinnan puolesta voidaan sanoa paljon. Mikä menetelmä sopii sinulle, sävytyshuuhtelu, intensiivinen sävytys vai värikäsittely?

  ...
 • Hiusvinkit harmaantuville

  Hopeanharmaat hiukset

  Hiusvinkit harmaantuville
  ...

  Lue parhaat vinkkimme harmaantuville hiuksille!

  ...
 • Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen

  Hopeanharmaat hiukset

  Hopeanharmaat hiukset: Näin luot tyylin ja ylläpidät sen
  ...

  Hopeanharmaa sävy on tullut jäädäkseen. Lue lisää siitä, miksi hiukset kannattaa värjätä hopeisiksi, ja saat myös tärkeää tietoa siitä, mitä tulee tietää hopeanharmaiden hiuksien hoidosta.  

  ...
 • Näin peität harmaat hiukset

  Värikonsultaatio

  Näin peität harmaat hiukset
  ...

  Lue kuinka voit peittää harmaat suortuvat ja saada hiustesi luonnollisen sävyn takaisin. Onko aikeissasi sittenkin jättää peittely sikseen ja ottaa harmaantunut tyyli rohkeasti haltuun? Ei hätää, tarjoamme jotain myös sinulle. Lue alta vinkkimme luonnollisen harmaiden hiusten korostamiseen.

  ...
 • Värjäys vai sävytys?

  Värikonsultaatio

  Värjäys vai sävytys?
  ...

  Oletko päättänyt vaihtaa hiusväriä? Valitsetko hiusvärin vai sävytyksen? Hiusvärit voivat aiheuttaa hämmennystä ja valinta on joskus vaikeaa. Tässä valintaa helpottavia vinkkejä.

  ...
 • Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn

  Vaaleat hiukset

  Tummanvaalea blondi: Näin saavutat sävyn
  ...

  Vaaleita sävyjä on loputtomasti, ja selkeät sävyt, kuten platina, samppanja ja kultainen, ovat hyvin suosittuja. Tummanvaalea sävy, jota toisinaan kutsutaan myös vähemmän mairittelevasti "likaisenvaaleaksi", on jäänyt muiden sävyjen varjoon. Nyt tämä sävy on palannut suosioon, ja syystä! Lue lisää täältä.

  ...
 • Tee raitoja kotona – se on helppoa!

  Vaaleat hiukset

  Tee raitoja kotona – se on helppoa!
  ...

  Kaipaatko muutosta? Raidat antavat hiuksille hehkua, tuuheamman ulkonäön ja ulottuvuutta valon ja varjon avulla.

  ...
 • Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle

  Vaaleat hiukset

  Vaaleat raidat: Vinkit onnistuneelle värjäykselle
  ...

  Loputtomalta tuntuvan talven jälkeen alamme jo odottaa kevättä, kun ilmassa alkaa leijua lupaus tulevasta kesästä ja aurinkoisista päivistä. Kevään kynnyksellä on aika raikastaa lookia ja valmistautua kesään Blonde Highlights -raidoilla! Schwarzkopf Blonde -tuotteilla saavutat helposti ja edullisesti kampaamotason lookeja helppokäyttöisillä kotiseteillä.

  ...
 • Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka

  Vaaleat hiukset

  Hiusten vaalennus: Ihanteellinen tekniikka
  ...

  Lue ja opi, mitä kannattaa ajatella kun valkaiset hiuksiasi ja miten hallita ei-toivottuja vaikutuksia.

  ...
 • Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä

  Vaaleat hiukset

  Vältä oranssit hiukset vaalennuksen jälkeen – 3 hyödyllistä vinkkiä
  ...

  Vaikka hiusten vaalentamista kutsutaankin usein "värjäämiseksi", se ei ole aivan totta. Vaalentavat tuotteet eivät sisällä väriä, vaan vaalentavia ainesosia, kuten vetyperoksidia.

  ...