Tee raitoja kotona – se on helppoa!

Kaipaatko muutosta? Raidat antavat hiuksille hehkua, tuuheamman ulkonäön ja ulottuvuutta valon ja varjon avulla. Mikä parasta, voit luoda ne helposti itse. Tässä oppaassa annamme siihen ohjeet vaihe vaiheelta.

 

Vaaleita ja keskiruskean sävyisiä hiuksia on mahdollista vaalentaa kotona jopa kuusi astetta raitatuotteesta riippuen. Voit luoda erittäin ohuita, leveitä, monivärisiä tai erittäin leveitä, palkkimaisia raitoja. Luomalla leveämpiä raitoja harvakseltaan saat yleensä näyttävämmän lookin, kun taas tekemällä paljon ohuita raitoja saat luonnollisemman lookin. Tee näin:

Luo ohuita raitoja raidoitushupun avulla

null

Saat luonnollisen lookin käyttämällä raidoitushuppua – se vie hieman enemmän aikaa kuin muut menetelmät, mutta saat tuloksena erittäin ohuita raitoja.

 

Vaihe 1:Aseta huppu kuivien ja kammattujen hiusten päälle ja sido se leuan alle. Vain hiusten ylempien kerrosten hiuksia raidoitetaan, joten pituuksia ei tarvitse saada hupun alle. Peitä ne kuitenkin pyyhkeellä.

 

Vaihe 2: Vedä hiuksia suortuva suortuvalta hupussa olevien reikien läpi raidoituskoukulla (sisältyy pakkaukseen). Voit käyttää kaikki reiät tai vain joka toisen tai kolmannen reiän riippuen siitä, kuinka paljon raitoja haluat. Pidä koukkua niin vaakatasossa kuin mahdollista ja huolehdi, että koukkupää osoittaa ylöspäin.

 

Vaihe 3: Kampaa huolellisesti kaikki ulos vedetyt suortuvat. Tässä vaiheessa voit sekoittaa raitaseoksen ja levittää sen hiuksiin. Kehitysaika riippuu hiustesi väristä ja haluamastasi vaalennusasteesta. Katso pakkauksen mukana tulevista ohjeista hiuksillesi sopiva vaikutusaika.

 

Vaihe 4:Kun vaikutusaika on päättynyt, huuhtele raidoitetut hiukset vedellä ennen hupun poistamista. Pese shampoolla ja levitä hoitoainetta. Anna vaikuttaa kolme minuuttia, huuhtele huolellisesti ja muotoile haluamallasi tavalla.

 

 

one dam image
Kauniit raidat saat Blonde M1 -raita-aineella.

Luo raitoja harjan avulla

null

Harjalla luodut vaaleat raidat antavat hiuksille luonnollista hehkua.

Anna hiuksillesi yksittäisiä vaaleita sävyjäraidoitusharjan avulla joko kaikkialle hiuksiin tai vain pienemmille alueille, kuten otsahiuksiin. Tee näin:    

 

Vaihe 1:Kampaa hiukset huolellisesti ja tee niihin normaali jakauksesi.

 

Vaihe 2:Sekoita väriseos, levitä sitä harjaan ja harjaa haluamiisi osioihin. Pidä raidoitettavia suortuvia ylhäällä ja poispäin päästä. Vältä seoksen joutumista hiuspohjaan. Vinkki: Älä levitä raitaseosta tyveen asti. Aloita levitys noin puoli senttiä tyvestä. Näin myös tyvikasvu näyttää luonnollisemmalta.

 

Vaihe 3: Kun raidoitat pään takaosaa, käytä apuna kahta peiliä – tai vielä parempi: anna ystävän auttaa sinua. Vaikutusaika riippuu haluamastasi vaalennusasteesta ja hiustesi väristä.

 

Vaihe 4:Kun raita-aine on vaikuttanut, huuhtele hiukset ensin vedellä ja pese ne sitten miedolla shampoolla. Levitä hoitoainetta ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Huuhtele ja ihastele uusia raitojasi.

 

one dam image
Luonnollisen näköiset raidat Blonde M3+ -raita-aineella

Luo leveitä raitoja kampa-applikaattorilla

Raita-applikaattorilla ja raitapulloon yhdistetyllä kammalla voit luoda leveitä raitoja yhdellä vedolla. Poista kampaosa, jos haluat leveitä palkkiraitoja.

 

Vaihe 1:Ennen aloittamista luo siksak-rajaus piikkikamman avulla. Näin saat kauniin ja luonnollisen lopputuloksen. Vinkki: Testaa raita-applikaattoria ensin paperilla. Näin saat idean siitä, kuinka voimakkaasti sitä tarvitsee painaa hiuksiin levitettäessä.

 

Vaihe 2:Vie raitaseosta täynnä oleva applikaattori pystysuorassa jokaisen raidoitettavan hiusosion läpi yhdellä tasaisella liikkeellä tyvestä latvaan säilyttäen sama voimakkuus. Noudata ohjeissa ilmoitettua vaikutusaikaa. Huuhtele hiukset, pese ne shampoolla ja levitä hoitoainetta, aivan kuten muissakin menetelmissä.

 

7 tärkeää raidoitusvinkkiä

1. Tee allergiasta varoittava testi ennen aloittamista. Tee testi pakkauksessa annettujen ohjeiden mukaan.

 

2. Käytä raitaseos heti sekoittamisen jälkeen – äläkä säilytä ylimääräistä seosta myöhempää käyttöä varten! Vain tuoreeltaan sekoitettu seos antaa hyvän tuloksen.

 

3. Älä koskaan peitä foliolla tai suihkumyssyllä hiuksia, joissa on vaikuttavaa raita-ainetta. Lämmön ansiosta alkaloiva ainesosa voi vaurioittaa hiuksiasi.

 

4. Käytä vanhoja vaatteita ja pakkauksessa tulevia suojakäsineitä raidoituksen aikana. Jos seosta joutuu vaatteille, se voi valkaista niitä pysyvästi.

 

5. Vältä hengittämästä vaalennusjauhetta henkeen, kun sekoitat sitä koostumukseen.

 

6. Käytä raidoituksen jälkeen mukana tulevaa hoitoainetta. Se pitää värin kauniina ja hiukset hyvinvoivina.

 

7. Emme suosittele raidoitusta ja permanenttia samaan aikaan. Anna hiusten levätä viikko tai kaksi ennen uutta käsittelyä.

Jos epäröit vielä, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, josta saat apua oikeiden tuotteiden valitsemiseen. 

 

📧 email: schwarzkopf.fi@henkel.com

☎ tel: 0800 165 066

Löydä: