Hiusten hoito | Suojaus

Latteiden hiusten hoitorutiini

Kärsitkö latteista hiuksista? Onko hiusten luonnollisen tuuheuden säilyttäminen mielestäsi vaikeaa? Jos yhtään lohduttaa, et ole suinkaan yksin. Kuivat ja latteat hiukset ovat todella yleinen ongelma, joka kehittyy usein, kun hiukset eivät saa tai pysty säilyttämään tarpeeksi kosteutta. Tämä vähentää hiusten tuuheutta ja saa ne näyttämään latteilta, elottomilta ja veltoilta. Ei huolta, sillä ongelma on ratkaistavissa. Hellällä huolenpidolla elottomat kutrisi ovat pian jälleen terveet ja kimmoisat. 

 

Mistä kuivat hiukset johtuvat?

null
© istock

On tärkeää ymmärtää, miksi hiuksista ensinnäkin tulee niin kuivat ja latteat. Tarkastelemalla taustalla olevia syitä voimme oppia parhaan tavan ratkaista ongelman ja löytää korjaavan ratkaisun. Mahdollisia syitä on useita: ruokavalio, geeniperimä, säännöllinen värjäys tai kemialliset käsittelyt, suoristusraudat, kihartimet, föönaus, liiallinen pesu ja altistuminen auringolle ovat joitakin esimerkkejä. 

 

Vinkit latteiden hiusten hoitoon

null

Gliss 4-in-1 Protein Treats -tuotteita voidaan käyttää neljällä eri tavalla.

1. Vältä hiusten pesua joka päivä. Liiallinen peseminen voi tehdä hiuksista veltot ja kuivattaa niitä. 

 

2. Käytä shampoota ja hoitoainetta, jotka on suunniteltu lisäämään tuuheutta. Etsi tuotteita, joiden mainitaan olevan ”tuuheuttavia” tai ”antavan volyymia”, kuten Gliss Volume & Repair linja hennoille ja latteille hiuksille. 

 

3. Käsittele hiukset vähintään kerran viikossa syvähoidolla, jotta hiukset saavat kosteutta ja hiussuomut sulkeutuvat hoitavilla öljyillä. Parhaat hiusnaamiot mahdollistavat niiden käytön juuri sinulle sopivalla tavalla. Gliss 4-in-1 Protein Treats -tuotteet sopivat rutiiniin kuin rutiiniin: ennen shampoopesua, hoitoaineena, syvähoitavana hiusnaamiona hiusten pesun jälkeen tai hiuksiin jätettävänä hoitona. Valinta on sinun! VINKKI: Märät tai kosteat hiukset ovat erityisen alttiita vaurioille, joten selvitä märät hiukset harvalla kammalla.

4. Yritä minimoida hiusten föönaukseen käyttämäsi aika. Anna hiusten kuivua itsestään mahdollisimman kuiviksi. VINKKI: Kuivaa hiukset pää alaspäin maksimoidaksesi tuuheutta. Näin painovoima nostaa hiusten tyven hiuspohjasta. Varmistaaksesi parhaan mahdollisimman lopputuloksen suihkuta kevyt kerros hiuslakkaa juuriin, kuten got2b 2sexy volumizing hairspray -hiuskiinnettä, ja odota muutama sekunti ennen kuin käännät pääsi jälleen pystyasentoon.

 

5. Vältä lämpölaitteiden kuten suoristusrautojen ja kihartimien liiallista käyttöä. VINKKI: Jos lämpölaitteet ovat tärkeä osa rutiiniasi, minimoi lämmön vaikutus varmistamalla että hiuksesi ovat täysin kuivat ennen muotoilua.

null

6. Ota kuivashampoo osaksi säännöllistä hiustenhoitorutiiniasi. Ne pidentävät hiusten pesuväliä ja lisäävät myös rakennetta ja tuuheutta. Kokeile got2b Extra Volume tai got2b Extra Texture kuivashampoota ja huomaat eron pian.

 

7. Toinen nopea tuuheutuskikka on tupeeraus. Älä kuitenkaan tupeeraa liian usein, sillä se voi rasittaa hiuksia. Silloin tällöinen tupeeraus ja suihkaus kevyttä hiuskiinnettä toimii hyvin nopeana latteiden hiusten korjaajana. 

 

Säännöllinen rutiini

Hyvien ja säännöllisten hiustenhoitorutiinien luominen sekä ruokavalion ja elämäntyylin tarkastelu ovat paras tapa huolehtia latteista ja kuivista hiuksista pitkällä aikavälillä. Kun teet nämä muutokset ja käytät hiustyypillesi sopivia tuotteita, kiillottomat hiuksesi heräävät henkiin ja niistä tulee luonnollisen terveet ja kimmoisat. 

Löydä: