Hiusten hoito | Hiusshampoo

Gliss – Hiuksista ja ympäristöstä huolehtien


Gliss tunnetaan hiustenhoidon johtavana brändinä ja asiantuntijana. Vuodesta 1952 lähtien missionamme on ollut yhdistää tieteen ja luonnon voimat ja luoda korjaava hiustenhoitosarja, jonka innovatiiviset ja tehokkaat tuotteet on kehitetty eri hiustyypeille ja erilaisiin tarpeisiin. Tulevaisuuteen tähyten Gliss lanseerasi brändinsä uudelleen syksyllä 2020 keskittyen entistä enemmän hiustenhoitoteknologioihin ja kestävään kehitykseen. Tuomme markkinoille uusia koostumuksia, jotka sisältävät jopa 96 %* luonnosta peräisin olevia ainesosia ja tarjoavat luonnollisemman vaihtoehdon hiustenhoitoon. Tee sitä, mitä rakastat. Gliss korjaa. 

 

*mukaanlukien vesi

Gliss - Luonnollinen valinta

null

Uusissa Gliss 4-in-1 -hiusnaamioissa on vegaaninen koostumus.

Uudistuksen tavoitteena oli ympäristöjalanjäljen pienentäminen ja samaan aikaan hiuksia hoitavien ominaisuuksien optimointi. Gliss käyttää nyt kaikissa tuotesarjoissa mahdollisimman paljon luonnollisia aineosia – joissakin tuotteissa niiden osuus on jopa 96 %*. Näihin huolella valittuihin ainesosiin lukeutuvat musta helmi, kukkanektari, pioni, marulaöljy, arganöljy, moringansiemenet, aasialainen kukkauute, kasviseerumi, parapähkinä, ruusuvesi, silkki ja acai-marja, joista kaikki tuovat tuotteisiin ainutlaatuisia etuja ja oman luonnollisen raikkaan tuoksunsa. 

 

Jokainen koostumus sisältää räätälöityjä teknologioita, jotka sisältävät tehoaineita kuten hydrolysoitua keratiinia, aminohappoja, hydrolysoitua proteiinia, UV-suodattimia, Omegaplexia ja biotiiniyhdistettä. Ne on suunniteltu erityisesti tietynlaisiin tarpeisiin, kuten muotoilusta ja värjäyksestä kärsineille hiuksille, vaurioille alttiille pitkille hiuksille ja viimeisimpänä tuuheutta kaipaaville ohuille ja latteille hiuksille. 

 

*mukaanlukien vesi

Fiksuja pakkauksia - Kestävämpi tulevaisuus

null

Gliss on ottanut käyttöön myös kestävämpiä pakkausratkaisuja osana jätteen vähentämiseen ja ympäristöjalanjälkensä pienentämiseen tähtääviä toimenpiteitä. Kaikkien uusien muovipullojemme materiaalista 30 % on kierrätettyä, ja PET-pullot valmistetaan kokonaan kierrätysmateriaalista. Uudet mustat kannet ovat myös kierrätysmateriaalista, ja kaikki pullomme ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä!

 

Tuoteinnovaatiomme ja kasvava tietoisuus ympäristövaikutuksemme pienentämisestä tarkoittavat, että voit edelleen nauttia tehokkaasta hiustenhoidosta entistä luonnollisemmalla ja vastuullisemmalla tavalla. Tekemällä tietoisia valintoja tuotteiden sisällön ja pakkausten hävittämisen suhteen voimme kantaa oman kortemme kekoon maapallon hyvinvoinnin eteen. 

Löydä: