hair-roller-wcms-master
Hiusten muotoilu | Vinkit ja neuvot

Retrotyylisten hiusrullien luonti

Mihin kohtaan haluat sijoittaa hiusrullasi? Niskaa pitkin kulkevat, päälaelle asetetut tai sivulla istuvat hiusrullat ovat taas muodissa. Hiusrullat antavat jokaiselle hiustyylille uniikin lookin ja erottaa kantajansa massasta. Jos mietit miten luoda hiusrullat ja pitää ne kasassa, olet tullut oikeaan paikkaan! Me kerromme sinulle miten voit luoda tämän kampauksen.

Hair roll erottuu selkeästi muista vintage-kampauksista. Se muistuttaa vanhoista 40-luvun isänmaallisista päivistä. Taas kerran stailistit, julkkikset ja tähdet käyttävät hyväkseen tätä erikoista kampausta.

Helpon kuuden kohdan ohjeellamme voit luoda Carolin Herreran tyylikkään hair roll -kampauksen itse (kuva yllä).

Näin luot hair roll -kampauksen

1. Lisää noin tennispallon kokoinen määrä muotoiluvaahtoa hiuksiisi. Hiusten tulisi tuntua hieman kosteilta ­– näin muotoilu on helpompaa

2. Tee hiuksiisi jakaus sivulle tai keskelle. Jaa sitten hiuksesi kahteen osaan keskeltä päätä, korvasta korvaan. Kerää takaosa hiuksista ponnarille, jotta se pysyy pois tieltä.

3. Lisää hiuslakkaa hiusten etuosaan ja tupeeraa päällihiuksia hiukan saadaksesi tuuheutta.

4. Vedä hiussortuva ylöspäin ja kiepauta sortuva etusormesi ympärille. Käytä papiljottia sormen sijasta jos haluat leveämmän rullan. Kieputa hiuksia noin puoleen väliin sormen tai papiljotin ympärille ja vedä se sitten pois. Jatka hiuksen kieputusta loppuun.

5. Kiinnitä rullattu hius pinneillä ja toista sama loppuhiuksilla. Käytä apunasi paljon hiuslakkaa, jotta hiusrullat varmasti pysyvät muodossaan.

6. Avaa ponnari lopuksi ja anna hiusten olla auki, luo kampaus tai tee lisää rullia.

Meikin tulisi tietenkin sopia retrotyyliin. Punaiset huulet ja selkeästi rajatut silmät ovat täydellinen valinta.

Toivottavasti pidät valitsemistamme retrokampauksista kuvagalleriassamme.

Video: How to Create a Rockabilly Hairstyle

Galleria: Hiusrulla

Löydä: Vinkit ja neuvot