545866221
Hiusten muotoilu | Vinkit ja neuvot

Hiustyylin muutokset

Hiustyylin muutoksella voi olla iso vaikutus myös itseluottamukseesi. Se on hyvä tapa kehittää tyyliäsi ja ihmissuhteitasi. Mitä jos vaihtaisit hiustyyliin, jota partnerisi palvoo? Tarjoamme sinulle muotoiluehdotuksia, joiden avulla vaihdat helposti oman (ja Hänen) suosikkityyliin. Neuvomme hiustyylit ja kampaukset jokaiseen lähtöön.

Kaikki hiustyylit ja kampausten muutokset eivät vaadi hiusten leikkausta. Pienillä muotoilumuutoksilla voi olla suuri vaikutus. Jos hiuksesi ovat yleensä kiharat, voit helposti kokeilla suoria hiuksia. Jos olet tottunut pitämään pitkät hiukset aina auki ja vapaina, voit kokeilla vaihteeksi nutturaa. Vaikutus on uskomattoman suuri ja yleensä muutos on hyväksi! Vaikka et löytäisikään mieluisinta hiustyyliä ensiyrittämällä, olet varmasti matkalla oikeaan suuntaan.

Vaihda hiustyyliä

Lukemattomia vaihtoehtoja! Löysitkö oman uuden hiustyylisi?

Kuinka löydät suosikkihiustyylisi:

  • Käytä hiuskoristeita kuten pantoja, korukampoja, mielenkiintoisia huiveja, pinnejä tai hiussolkia. Ystävänpäivä on loistava tilaisuus käyttää kaikenlaisia hauskoja hiuskoristeita uuden kampauksesi kanssa.  
  • Tee jakaus eri puolelle, kuin missä sitä yleensä pidät tai vaihda keskipäänjakaukseen.
  • Käytä hiustekuivaajaa luodaksesi rennot laineet tai suorista hiuksesi.
  • Jos et yleensä pidä otsatukkaa, kampaa etuhiukset otsan yli puolelta toiselle. Kiinnitä hiukset sivulle hiusrajaa pitkin korvan tasalle. 
  •  Kirkasta hiusväri käyttämällä värien kirkastajaa tai värisovelluksia.

Katso löydätkö uuden suosikkihiustyylisi täältä:

Katso löydätkö uuden suosikkihiustyylisi täältä:

Vaihda hiustyyliä

Kumppanisi rakastaa tätä pehmeän tuntuista pitkää polkkaa, eikä tämä juhlava kampaus jää huomaamatta myöskään ystäviltä ja kollegoilta. Tämä olkapäille yltävä pitkä polkka on pehmeä ja erityisen viehättävä. Jos hiuksesi ovat pidemmät, etkä halua leikata niitä, voit hyvin muotoilla hiukset ns. faux bobiksi, eli piilopolkaksi. Tarvitset vain pinnejä ja hiuslakkaa.

Romanttinen nuttura

Vaihda hiustyyliä

Tämä viimeistelemätön niskanuttura on nopea ja heppo muotoilla vaikka et olisi koskaan ennen tehnyt nutturaa.

Muotoilu: Kokoa hiukset keskelle niskaa ja taita hiusten latvat hiusten alle. Kiinnitä ne pinnien avulla. Jätä muutama suortuva vapaaksi. Kiharra irtonaiset suortuvat kihartimella. Lisäkiiltoa ja –pitoa saat muutamalla suihkauksella hiuslakkaa.

 

Seksikäs hiustyyli erityiseen iltaan

Vaihda hiustyyliä

Joskus riittävästi on hyvä, mutta enemmän on parempi. Tämä todellakin pitää paikkansa tämän erityistilanteisiin sopivan hiustyylin kanssa. Yllätä treffiseurasi silmiähivelevällä sivulle kammatulla kiharapilvellä.

Muotoilu: Luo kihartimella suuria kiharoita koko hiusten pituudelta kaikkialle hiuksiin. Lisää juuriin tuuheuttavaa puuteria luodaksesi mahdollisimman paljon lisävolyymia. Kampaa hiukset toiselle olkapäälle upeaksi kiharapilveksi.

Löydä: Vinkit ja neuvot