Woman wearing half bun party hair with coloured ends.
Hiusten muotoilu | Kampaukset

Uudenvuodenaaton juhlakampaukset

Nyt on aika miettiä uudenvuodenaaton juhlia. Aiotko ajaa vanhan vuoden henget ulos meluisasti vai onko glamouria tihkuva gaala enemmän makuusi? Ei unohdeta myöskään romanttista iltaa ihan vaan kahden kesken. Mitä ikinä valitsetkin, juhlakampauksesi pitää sopia juhlan henkeen. Meiltä löydät muotoiluehdotukset kaikkiin tilaisuuksiin, joten voit valita minkä tahansa tavan toivottaa uusi vuosi tervetulleeksi. Upea glamouria tihkuva retrotyyli sormin muotoilluin lainein, tyylikäs tai leikkisä nuttura, uusi yksilöllinen väri tai tyyli, unohtamatta pehmeitä kosketeltavia kampauksia romanttiseen iltaan - meiltä löytyy jokaiseen lähtöön sopivia kampauksia.

Uudenvuodenaattona muistellaan mennyttä vuotta ja toivotetaan uusi tervetulleeksi. Alkavana vuonna voit uudistaa itsesi, lookisi tai elämäntapasi. Eikä tietenkään ole mitään syytä olla pitämättä hauskaa, kun toivotat uuden vuoden tervetulleeksi. Elegantti illallisjuhla, glamouria tihkuva uuden vuoden gaala, kimaltava yö suosikkiklubillasi, tanssibileet tai romanttinen ilta kahden kesken - kaikki on mahdollista. Oikea asu ja juhlakampaus saattavat sinut sopivaan tunnelmaan, oli juhlan teema mikä tahansa.

Toivomme, että nautit uudenvuodenaaton hiusmallien kuvagalleriastamme.

Galleria: Uudenvuodenaaton juhlakampaukset

Uudenvuodenaaton kampaukset: Elegantti ponnari

Poninhäntä eli ponnari on pidetty ja rakastettu, koska se on helppo, se näyttää hyvältä ja on monipuolinen. Tarvitset vain muutaman muotoiluvinkin, jotta saat tavallisen ponnarin muutettua juhlavaksi kampaukseksi. Kate Maran ponnarityyli (katso kuva yllä) sopii niin rauhallisiin kuin villeihinkin uudenvuoden juhliin. Glamouria tihkuva ponnari muodostuu sivujakauksesta, pinneistä ja hiuslenkeistä, sekä geelillä muotoilluista geometrisistä kuvioista.

Kate Maran sileän ponnarin muotoiluohjeet:

1. Suihkuta lämpösuoja hiuksiin ennen kuin käytät suoristusrautaa.. 

2. Käytä kampaa muotoiluun luodaksesi matalalle sijoitettu, hieman vino sivujakaus. Jakauksen tule olla suora.

3. Levitä noin herneen kokoinen pallo hiusgeeliä käsiisi. Levitä käsien avulla geeli koko hiuksiin.

4. Erota ja kiinnitä noin 5cm levyinen osio hiuksia otsan yläpuolelle. Kerää sen jälkeen loput hiukset ponnarille, mutta älä vielä kiinnitä niitä hiuslenkillä. Lisää geeliä tarvittaessa.

5. Kampaa otsalle jätetty hiusosio päälaelle, kohti ponnarin aloituspistettä. Voit lisätä hieman geeliä ennen kuin kokoat ponnarin uudelleen ja kiinnität sen hiuslenkillä.

6. Suihkuta lopuksi hiuslakkaa, jotta saat lisää kiiltoa ja pitoa.