Hiuslenkit, pannat, hiuspinnit – hiusasusteet ovat erittäin trendikkäitä juuri nyt!

Hyvin pienellä vaivalla ja sopivilla asusteilla päivität lookisi nopeasti. Näytämme sinulle viisi suosikkiamme ja niihin sopivat hiustyylit.

 

Haluatko uudistaa tyyliäsi? Ei ole helpompaa tapaa kuin lisätä siihen jokin ihana asuste. Voit tuoda huomion hiuksiisi nopeasti ja helposti ilman, että sinun tarvitsee muuttaa niissä mitään. Etsitpä sitten romanttista, särmikästä, coolia tai eleganttia tyyliä, laajasta muotibrändien tarjoamasta hiusasustevalikoimasta löydät varmasti itsellesi sopivan. Kultainen sääntö: Hiusten pitää laskeutua niin luonnollisesti kuin mahdollista, eivätkä ne saa näyttää liian laitetuilta – muuten saatat näyttää koulutyttömäiseltä.

 

Vinkki: Anna hiusten ilmakuivua tai föönaa hiukset pää alaspäin. Käytä kuivashampoota antamaan välitöntä tuuheutta. Sitten olet valmis aloittamaan! Testaile tyylikkäitä pinnejä ja hiusklipsejä: ne ovat kesän trendikkäimmät hiusasusteet. Lue lisää viidestä tämän hetken kuumimmasta asusteesta ja kuinka stailaat niitä.

1. Pinnit ja hiusklipsit

null

Tyylikkäät hiusklipsit ovat suosikkejamme: ne ovat sekä käytännöllisiä että elegantteja. Nutturasoljet kiinnittävät huomion korkeaan nutturaan. Tämä asuste on renkaan ja hiusneulan yhdistelmä. Aseta rengas nutturan ympärille ja työnnä neula läpi pitääksesi soljen paikoillaan. Täydellistä minimalisteille: geometriset hiuspinnit. Näitä hauskoja ja huomiota herättäviä asusteita on saatavilla lähes kaikille hiusten pituuksille. Hiuspinneillä voit saada hiukset siististi (ja söpösti) pois tieltä. Voit esimerkiksi stailata otsahiukset rennosti sivuun.

null

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä: perinteiset hiuspinnit. Stailausvinkki: Kirkkaanvärisillä, kilpikonnakuvioiduilla tai logopainetuilla perinteisillä hiuspinneillä kiinnität puolinutturan tyylikkäästi tai luot coolin huolettoman lookin – kuin suoraan rannalta.

2. Hiusdonitsit ovat tehneet paluun

null

Leikkisä lapsuutesi hiusasuste, hiusdonitsi, on tehnyt paluun samettipantojen ohella. 

null

Unohda ala-asteaikojen tylsät rusetit: tämän päivän rusetit ovat supertyylikkäitä. Melkein mikä tahansa pitkä kangaspanta tai kaunis silkkihuivi voidaan sitoa suloiseksi hiusrusetiksi. Tämä look sopii moneen eri tilaisuuteen aina kesähäistä appivanhempien ensitapaamiseen tai rentoon kahvitteluun ystävien kanssa. Vinkki: rusetit eivät korista enää ainoastaan poninhäntiä – kokeile sellaista nutturaan.

3. Tyylikkäät hiuspannat

null

Hiuspannat ovat löytäneet tiensä takaisin fashionistojen päähän. Myös tämä ikoninen hiusasuste on siirtynyt eteenpäin ala-astelookistaan ja näyttää nyt upealta monipuolisissa katutyyleissä. Tähtilook: Samettipanta, joka koristaa avoimia, stailaamattomia hiuksia. Stailausvinkki: Sen sijaan että työntäisit hiukset taakse hiuspannalla, tee keskijakaus ja aseta panta päälle. Trendin aallonharjalla ovat leveät ja ylelliset sametti- tai satiinipannat, joissa on helmiä tai värikkäitä kristalleja. Kapeat pannat häikäisevillä koristeilla näyttävät myös äärimmäisen eleganteilta.

4. Helmiä, pitsiä ja koristeita

null

Helmillä koristetut hiukset on kaunis ja klassinen morsiuslook. Kiinnitä nutturakampaus tyylikkäästi helmikoristeilluilla hiuspinneillä. Kaunis vaihtoehto paksuille hiuksille: Koristeltu hiuskampa. Pidätkö hiuksia auki tai laittamattomina, tai ovatko hiuksesi lyhyet? Voit silti koristaa lookisi helmikoristellulla hiuspannalla. Juhlava pikkuhattu voi myös antaa upean säväyksen lyhyillä hiuksilla. Eivätkö helmet ole sinun juttusi? Kukat ovat täydellisiä asusteita niin morsiamille kuin häävieraillekin.

5. Kukkaseppeleet

null

Kaikki alkoi Ruotsista: ruotsalaisissa juhannusjuhlissa naiset koristavat hiuksensa runsailla kukkaseppeleillä. Jos haluat tuoda tyyliisi hieman ekstraa, kukkaseppeleet ovat mainio valinta.


Kukkaseppele sopii erinomaisesti perinteisen dirndl-mekon kanssa, mutta on myös musiikkifestivaalien kuuma asuste. Paksu- ja pitkähiuksisten kannattaa valita isoja seppeleitä, kun taas lyhythiuksisille sopivat paremmin sirommat seppeleet.

Löydä: Vinkit ja neuvot