Olkapäille ulottuvien hiusten hiustyylit

Haluatko päivittää tyyliäsi hienovaraisesti? Tarvitsetko hiusmallin, jonka muotoilussa ei mene koko aamua? Ratkaisu on olkapäälle ulottuva hiusmalli. Olkapäälle ulottuva leikkaus on monipuolinen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Se on malli, joka on tullut jäädäkseen. Lue täältä kaikki mitä sinun on hyvä tietää ennen kuin varaat kampaamoajan.

 

Pitkä vai lyhyt? Valitse välimuoto. Edelläkävijät leikkaavat hiuksensa jälleen olkapäämittaan. Puolipitkässä leikkauksessa kerrostetun tai tasapitkän mallin valinta riippuu suurelta osin omasta hiustyypistäsi. Olivatpa hiuksesi sitten ohuet tai paksut, me kerromme mikä tyyli kannattaa valita. 

Olkapääpituus ja paksut hiukset

Jos hiuksesi ovat paksut, leikkauksella kannattaa aina hakea keveyttä. Kokeille napakkaa kerrostusta tai pitkiä otsahiuksia. Eripituiset suortuvat saavat hiuksesi tuntumaan tuhat kertaa kevyemmiltä, ja vältät massiivisen vaikutelman. Tämä leikkaus näyttää erityisen hyvältä kiharissa hiuksissa, koska kerrokset saavat hiukset näyttämään terveiltä ja kimmoisilta.

Olkapääpituus ja ohuet hiukset

null

Oletko huolissasi siitä, että ohuet hiuksesi näyttävät vieläkin latteammilta lyhyemmässä mallissa? Ei huolta, kun valitset geometrisen tai tylpän leikkauksen. Kun kaikki hiukset leikataan samaan pituuteen, olkapäälle ulottuvat hiukset näyttävät täyteläisiltä ja ryhdikkäiltä. Olkapääpituus antaa myös runsaasti mahdollisuuksia muotoiluun ja esimerkiksi otsatukkakokeiluihin. Varmista kuitenkin, etteivät latvat hapsota, eikä hiusten pituuksia ole kevennetty liikaa. Muotoiluvinkki: Lisää volyymiä laineilla ja kiinnitä ne hyvällä hiuskiinteellä!

Suosittuja olkapäämittaisia hiustyylejä

null

The Wob

 

Olkapääpituuden parhaisiin etuihin kuuluu monipuolisuus. Olivatpa hiuksesi sitten paksut tai ohuet, voit muotoilla ne trendikkääseen wob-malliin (wavy bob), joka näyttää siltä kuin olisit leikannut hiuksesi lyhyemmiksi. Niinä päivinä, jolloin olkapääpituus kyllästyttää, voit muuttaa tyyliäsi kihartamalla hiuksiisi muutaman napakan laineen. Ne kohottavat hiuksia sen verran, että voit vaihteeksi nauttia leukaan ulottuvasta pituudesta.

 

Eteenpäin pitenevä leikkaus

 

Eteenpäin pitenevä leikkaus voi kuulostaa rohkealta, mutta sen voi muokata jokaisen tyyliin sopivaksi. Jos kaipaat todellista muutosta, valitse malli, jossa etuhiukset ovat selvästi takahiuksia pidemmät. Riittääkö hienovaraisempi muutos? Kevyesti A-linjainen malli voi olla juuri se mitä hiuksesi tarvitsevat näyttääkseen ryhdikkäiltä. 

 

null

Got2b Volumaniac hiuskiinne tarjoaa täydellisen loppusilauksen kampaukselle kuin kampaukselle.

Kerrostettu leikkaus

 

Hiukset voidaan kerrostaa monilla eri tavoilla. Kerrostetulla leikkauksella voi saada hyvin kiharat hiukset näyttämään vähemmän pörröisiltä tai luoda ilmavan, ryhdikkään mallin kevennetyillä suortuvilla. Myös muotoiluvaihtoehtoja on loputtomasti: sulkamaiset kerrokset saavat hiukset näyttämään erityisen kiiltäviltä ja klassiset kiharat tuovat kasvot esiin. Muista vielä kiinnittää kampauksesi hiuskiinteellä ja valmista tuli!