article_international_bridal_hairstyles_3_1280x680
Hiusten muotoilu | Kampaukset

Sinun tyyliisi sopivat uniikit hiusmallit

Olet saattanut haaveilla unelmahäistäsi jo vuosien ajan. Näetkö itsesi perinteisenä, romanttisena, modernina vai ylellisenä morsiamena? Me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan morsiuskampauksen, joka sopii parhaiten persoonallisuuteesi, ylittää kumppanisi villeimmätkin unelmat ja sopii täydellisesti hääteemaan.

Elämäsi tärkeimpänä päivänä haluat näyttää hyvältä ja tuntea olevasi parhaimmillasi. Tähän sisältyy myös juhlakampaus, jonka tulee istua persoonallisuuteesi. On erittäin tärkeätä tuntea olonsa erityisen hyväksi hääpäivänä.

Morsiuskampauksen ei tarvitse välttämättä sisältää rusetteja ja koruja. Yksinkertainen ja elegantti yhdistettynä luonnolliseen pehmeyteen voi olla vielä lumoavampaa. Sinun valintasi tulee heijastaa sinun ja kumppanisi unelmia. Jos olet luonteeltasi vilkas ja leikkisä, voit hyvin korostaa sitä myös juhlakampauksessasi. Jokaiselle morsiamelle löytyy oma sopiva hiustyyli riippumatta morsiamen tyylista ja luonteesta. Esittelemme muutamia trendikkäitä morsiuskampauksia, jotka sopivat erilaisille luonteille ja persoonallisuuksille.

2014 Morsiuskampaukset – pidä luonnollinen tyylisi

2014 Morsiuskampaukset

Haluat ehkä tunnistaa itsesi myös hääkuvista. Vuoden 2014 trendikäs morsian voi pitää hiuksensa auki ja luonnollisina.

Luonnollisen näköinen kampaus on juuri sopiva morsiuskampaus sinulle, jonka elämäntapa on yhtä mutkaton kuin persoonallisuutesi. Haluat viettää hääpäiväsi ilman ylimääräisiä seremonioita ja nauttia läheisten ja ystävien seurasta ilman radikaalia muutosta ulkonäössäsi. Morsiuspukusi sopii luonteeseesi ja lisää omalta osaltaan tilaisuuden mutkatonta ilmapiiriä.

Luonnollisen kaunis morsian ja hänelle sopivat häät korostavat morsiamen luonnollista kauneutta ilman turhaa prameilua. Luonnollisuus tekee häistä erityiset ja antaa niille luonnetta.

Rennosta tyylistä nauttivalle luonnollisen kauniille morsiamelle sopii rennosti muotoillut nutturat ja auki olevat hiustyylit. Voit käyttää hieman hiusvahaa ja -lakkaa antamaan hiuksillesi lisäkiiltoa ja juhlavuutta.

Voit myös tehdä jakauksen hieman arkipäivästä poikkeavalla tavalla tai muotoilla hiukset hieman eri tavalla korostaaksesi hiustesi kauneutta tärkeänä päivänäsi.

Romanttiset morsiuskampaukset 2014

Romanttiset häät ovat usein nuorten tyttöjen unelma. Romanttisten häiden charmi on erityisesti häiden leikkisässä “roolipelissä”. Tyypilliset romanttiset morsiamet suosivat perinteisiä tyylejä ja pehmeää naisellisuutta niin asussaan, kuin kampauksessaankin. Romanttisen morsiamen kampaukseen yhdistetään usein pehmeitä värejä ja nude-meikki. Tämän päivän romanttisella morsiamella voi olla myös värikkäitä katseenvangitsijoita ja moderneja asusteita.

Romanttisten häiden ominaispiirteitä ovat tarkat yksityiskohdat, leikkisät designit, vieraiden teema-asut, sekä romanttinen ilmapiiri ja maisema.

Romanttinen morsiuskampaus sisältää usein kauniita palmikoita tai hienostuneita kierteitä ja rullauksia. Palmikoidut hiustyylit vaihtelevat yksinkertaisista palmikoiduista ponnareista upeisiin palmikoituihin kruunuihin. Useat kauniit morsiuskampaukset sisältävät kierrettyjä tai rullattaju elementtejä. Ne voivat olla osa poninhäntää tai avointa kampausta, tai niitä on voitu käyttää osana symmetristä tai epäsymmetristä nutturaa tai puolinutturaa.

Modernit morsiuskampaukset 2014

2014 Morsiuskampaukset
© Getty Images

Modernit morsiamet rakastavat tyylikkäitä asuja ja kampauksia, joille on ominaista moderni muotoilu. Wet-look, joka on muotoiltu polkaksi (vasen) tai lyhyt morsiuskampaus sopivat modernille morsiamelle. Nämä edestä pitkät hiukset (oikea) on kerrostettu koko otsan matkalta.

Modernit morsiamet suosivat nykyaikaisia kampauksia ja pyrkivät aina täydellisyyteen. Selkeät muodot ja yksittäiset katseenvangitsijat, kuten kirkkaan punaiset huulet tai pitsimekko määrittelevät modernin morsiamen tyylin. Hänen tyylinsä on poikkeuksellinen ja huomataan varmasti ilman, että morsian on yliampuva tai liian erikoinen.

Modernit morsiamet suunnittelevat häänsä erittäin tarkasti täydellisestä morsiuspuvusta ja meikistä aina täydelliseen häävastaanottoon asti.

Modernille morsiamelle sopivat hiusmallit ovat huoliteltuja, yksinkertaisi ja tyylikkäitä lyhyitä hiusmalleja. Ihannetapauksessa hiukset on muotoiltu piikkisuoriksi. Hiukset voivat olla auki ja vapaina, tai ne on kerätty huolitellulle ponnarille, nutturalle tai polkka-muotoon. Viettelevä märkä tukka -hiustyyli on erityisen sopiva kesämorsiamille.

Ylelliset morsiuskampaukset 2014

2014 Morsiuskampaukset

Kiusoittelevat kiharat ovat tämän ylellisen morsiuskampauksen perusta.

Häät on ainutlaatuinen tilaisuus morsiamelle esitellä omaa kekseliästä ja varmaa tyyliänsä. Harvinaislaatuinen muotoilu korostaa morsiamen ainutlaatuista tyyliä.

Ainutlaatuiset häät runsailla ylellisillä yksityiskohdilla miellyttää morsianta, joka haluaa uniikit ja ikimuistoiset, usein myös isot häät. Vaikka häät ovat isot ja mahtavat, ne on toteutettu hyvällä tyylitajulla ja maulla.

Ylelliselle morsiamelle sopiviin morsiuskampauksiin kuuluu muhkeat hiukset, isot kiharat ja liioiteltu tuuheus. Ylelliselle morsiamelle sopii hyvin myös ns. faux bob -kampaus, jossa hiukset on muotoiltu siten, että ne saavat kampauksen näyttämään polkkatukalta. 60-luvun hiustyyleihin kuuluvat ylelliset otsakiehkurakampaukset ovat myös varmoja päänkääntäjiä.

Nuttura – voittamaton perinteinen morsiuskampaus

2014 Morsiuskampaukset

Morsiamet voivat valita useasta eri nutturatyylistä: romanttinen nuttura ja huntu, korkea ylellinen nuttura, huoliteltu tai luonnollinen nuttura. Nutturat ovat kaikkein käytännöllisin ja kiistatta monipuolisin morsiuskampaustyyli.

Nuttura on helppo muotoilla sopimaan kaikkien morsianten ja kaikenlaisten häiden tyyliin. Muotoilusta ja asusteista riippuen nuttura sopii kaikkeen ja niiden avulla on helppo korostaa persoonallisuutta ja siksi ne sopivat kaikille morsiamille.

Perinteiset hunnut on helppo liittää korkeaan nutturaan tai romanttiseen morsiustyyliin. Ylelliset nutturat sisältävät usein erilaisia hiuslisäkkeitä, joilla saadaan nutturaan lisää volyymia. Yksinkertaiset tai luonnollisesti muotoillut modernin morsiamen nutturat toimivat hyvin sekä hiuskorujen kanssa, että ilman hiuskoruja.

Löydä: Kampaukset

Aiheeseen liittyvät artikkelit