Skip to Content

Hiusten korjauksen asiantuntijan uusi tuleminen!

gliss logo
Gliss relaunch banner

Hiustenhoidossa koittaa uusi aikakausi: Schwarzkopfin tunnettu Gliss-brändi uudelleenlanseerataan kokonaisvaltaisesti syksyllä 2020. Mikään muu brändi ei profiloidu hiusten korjaukseen samoin kuin Gliss. Uusissa Gliss-koostumuksissa yhdistyvät tiede ja luonnon aarteet: Kaikki tuotesarjat ja koostumukset sisältävät erityistä korjaus- ja hoitoteknologiaa, ja jopa 96 % ainesosista on luonnollista alkuperää*. Uusi design vahvistaa Glissin asemaa hiusten korjauksen asiantuntijana. Kierrätettävät pullot ja uusi design viimeistelevät uudelleenlanseerauksen. Tee sitä, mitä rakastat. Gliss korjaa.

Uudet Gliss-tuotesarjat tulevat markkinoille syksyllä 2020.

© Schwarzkopf Tutustu uuteen pakkaukseen!

Hiusten korjauksen asiantuntija Gliss tarjoaa tehokkaita ja innovatiivisia tuotteita, jotka on räätälöity vaativiin tarpeisiin. Tänä syksynä tapahtuvan uudelleenlanseerauksen myötä Gliss saa aivan uuden ilmeen.

Gliss-tuotesarjat ja -koostumukset on uudistettu tehokkailla ja trendikkäillä ainesosilla, kuten hydrolysoidulla keratiinilla, aminohapoilla, hydrolysoidulla proteiinilla, UV-suodattimilla, Omegaplexilla ja biotiiniyhdisteellä. Kukin ainesosa vastaa tiettyyn tarpeeseen. Ainesosat yhdistetään huippulaatuisiin luonnollisiin uutteisiin, joiden lähteitä ovat muun muassa kukkanektari, acaimarja, pioni, arganöljy, parapähkinä ja moringansiemenet. Koostumukset nostavat Gliss-tuotteiden hoitavuuden uudelle tasolle. Nykyaikainen ja elegantti design, uusi logo ja uusi pakkaus kruunaavat muutoksen.

Lisäksi uudet mustat korkit eivät sisällä hiilimustaa, joten ne havaitaan ja pystytään käsittelemään kierrätyslaitteistoissa. Uudet PE-pullot sisältävät 30 % ja PET-pullot 100 % kierrätettyä materiaalia. Lisäksi kaikki pullot ovat täysin kierrätettäviä ja metallifolion määrän vähentäminen helpottaa kierrätysprosessia.

Kaikilla hiustyypeillä on omat vaatimuksensa ja tarpeensa. Glissin hoito- ja muotoilutuotesarjat sisältävät erityisiä vaikuttavia yhdisteitä, jotka on mukautettu eri tarpeisiin. Tuotesarjat kattavat hiusten yleisimmät tarpeet: Total Repair kuiville, rasittuneille hiuksille, Supreme Length helposti vaurioituville ja tyvestä rasvoittuville pitkille hiuksille, Ultimate Oil Elixir karkeille ja väsyneille hiuksille, Fiber Therapy katkeileville ja heikoille hiuksille, Color Protect & Shine värjätyille hiuksille ja Volume & Repair latteille sekä elottomille hiuksille. 

* mukaan lukien vesi

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Täydellinen nuttura

  Tutorials

  Täydellinen nuttura
  ...
 • Miten saada taeydelliset luonnolliset laineet

  Tutorials

  Miten saada taeydelliset luonnolliset laineet
  ...
 • Tee se itse babylights

  Tutorials

  Tee se itse babylights
  ...
 • 3 tips to get the perfect hair color

  Uutiset

  3 vinkkiä täydelliseen väritulokseen!
  ...