Skip to Content

Miten saada täydelliset luonnolliset laineet

Tällä kaudella siirrymme määritellyistä kiharoista takaisin luonnollisempaan hiustyyliin. Laineet ovat kuitenkin vielä trendikkäitä ja auttavat sinua korostamaan upeita Balayage- tai babylights-raitoja hiuksissasi. Tässä on muutama helppo keino, joilla voit saada luonnollisen näköiset laineet kotona.

1. Rantalaineet joka päivä

Me kaikki tiedämme, että suolainen vesi ja ilma tekevät ihmeitä hiustyylillesi. Joten miksi et loihtisi samaa tyyliä joka päivä – erityisesti kesäkuukausina. Rantalaineet ovat helppo tehdä kotona näillä keinoilla:

1. Pese hiuksesi ja kosteuta ne hoitoaineella ja/tai syvähoidolla pitääksesi raikkaan ja terveen tunteen hiuksissa.

Vinkki: GLISS Supreme Length -hiustenhoitosarja on täydellinen pitkille hiuksille, sillä se pitää hiukset terveinä ja ehkäisee niitä kuivumasta.

2. Kun hiuksesi ovat kuivat, suihkuta Fresh It Up Texturizing -kuivashampoota hiusten keskipituudesta latvoihin luodaksesi rennon lainehtivan tyylin.

Vinkki: Jos hiuksesi kaipaavat lisätoimia laineiden luomiseksi, letitä hiuksesi illalla ennen nukkumaanmenoa.

3. Puristele hiuksia varovasti saadaksesi halutun tuntuman ja volyymin.

2. Sotkuinen glam-look

Jos rennot rantalaineet eivät ole sinua varten, tulet rakastamaan helposti ylläpidettävää sotkuista glam-lookkia – täydellinen toimistolle, kouluun tai illanviettoon. Tässä kolme helppoa askelta tämän kampauksen toteuttamiseen.

1. Valmistele puhtaat, kuivat hiukset Guardian Angel -lämpösuojasuihkeella, jotta hiukset eivät vaurioituisi muotoilun aikana.

2. Jaa hiuksesi erikokoisiin osioihin ja kiharra ne raudalla tai puikolla. Salaisuus sotkuisen glam-lookin takana on kihartaa erikokoisia osioita vastakkaisiin suuntiin, jotta kampaus näyttäisi luonnollisemmalta.

3. Kiinnitä kampaus 2Sexy-hiuskiinteellä antaaksesi kiharoillesi pitkäaikaista volyymia ja kimmoisuutta sekä hohdokkaan tunteen.

Vinkki: suihkuta Fresh It Up Volumizing -kuivashampoota kaikkialle kiharoihisi saadaksesi luonnollisemman lookin.

3. Rentouta kiharasi

Onko sinulla luonnostaan tiukat kiharat hiukset? Vai teitkö vahingossa itsellesi liian tiukat kiharat? Kauniiden rentojen kiharoiden luomiseen on helppo ratkaisu.

1. Pumppaa muutama tippa Argan-öljyä ja E-vitamiinia sisältävää GLISS Daily-Oil Elixiriä kämmeniisi ja hiero kosteisiin hiuksiin. Pieni tippa riittää pitkälle.

2. Jos haluat erotellut kiharat, kuivaa hiuksesi nopeasti käyttäen hiuskuivaajan diffuusoria.

3. Jos lopputulos on hieman pörröinen, siihen on helppo ratkaisu: lisää muutama tippa Beologyn Smoothing bi-seerumia ja levitä se tasaisesti hiuksiin saadaksesi sileän ja elegantin lopputuloksen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Täydellinen nuttura

  Tutorials

  Täydellinen nuttura
  ...
 • Tee se itse babylights

  Tutorials

  Tee se itse babylights
  ...
 • 3 tips to get the perfect hair color

  Uutiset

  3 vinkkiä täydelliseen väritulokseen!
  ...