Skip to Content

Täydellinen nuttura

Nuttura on epäilemättä yksi kauden suosikkihiustyyleistä. Parasta nutturassa on, että sen saa loihdittua nopeasti ja helposti, ja se mukautuu jokaiseen tilaisuuteen ja jokaiseen tyyliin. Näytämme sinulle nutturatyyleistä kolme suosikkiamme ja annamme vinkkejä, miten voit luoda kyseisen lookin.

1. Sotkuinen nuttura

Sotkuinen nuttura on täydellinen vaihtoehto, jos haluat huolettoman ja trendikkään lookin: epätäydellistä täydellisyyttä. Oikealla ranneliikkeellä, tämä nuttura on helppo tehdä:

Messy bun

Step 1: Työstä Fresh It Up Texture -kuivashampoota kuiviin hiuksiin tehdäksesi hiuksista helposti käsiteltävät. Nosta sitten hiukset korkealle poninhännälle ja tupeeraa kevyesti alla olevia hiuksia.

Step 2: Käännä poninhäntää vastapäivään ja pyöritä se hiuslenkin ympärille. Kiinnitä nutturan päädyt pinnillä ja löysää muutamaa satunnaista hiussuortuvaa.

Step 3: Suihkuta kevyesti Glued-hiuskiinnettä kaikkialle kiinnittääksesi kampauksen – ja trendikäs nutturasi on valmis.

Vinkki: Suihkuta hiuskiinnettä puhtaaseen ripsiväriharjaan ja harjaa irtonaiset hiukset paikalleen.

2. Puolinuttura

Puolinuttura on täydellinen hipsterinuttura. Tämä kampaus sopii sekä pitkille että keskipitkille hiuksille:

Step 1: Tehdäksesi nutturan, työstä ensin hiuksiin Fresh It Up Texture -kuivashampoota tehdäksesi hiuksista helposti käsiteltävät.

Step 2: Vedä ylin hiuskerros ylös poninhännälle. Voit joko kiertää poninhännän nutturalle tai vetää hiukset hiuslenkistä jättäen hiusten päädyt sisään. Molemmissa tapauksissa tulet näyttämään mahtavalta.

Step 3: Jos haluat tehdä hiuksillesi laineita, suihkuta hiuksiin Guardian Angel -lämpösuojasuihketta ja käytä kiharrinta. Jos haluat lisää volyymia ja kimmoisuutta laineillesi, suihkuta hiuksiin kevyesti 2Sexy- tai Volumaniac-hiuskiinnettä.

3. Sileä nuttura

Sileä nuttura säteilee itsevarmuutta; se näyttää sekä minimalistiselta että elegantilta. Tämän nutturan pitää olla täydellinen:

Step 1: käytä harjaa, jotta saat hiuksesi sileäksi ja kiinnitä poninhäntä käyttäen hiuslenkkiä.

Vinkki: tee kaksi poninhäntää niin saat kaksi nutturaa!

Step 2: kierrä poninhäntä tiukasti hiuslenkin ympärille ja kiinnitä se pinneillä.

Step 3: hiero pieni määrä Glued-hiusvahaa kämmeniisi ja levitä sitä hiuksiin kasvusuunnassa. Kiinnitä lopulta kampaus Glued Blasting Freeze hiuskiinteellä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
 • Miten saada taeydelliset luonnolliset laineet

  Tutorials

  Miten saada taeydelliset luonnolliset laineet
  ...
 • Tee se itse babylights

  Tutorials

  Tee se itse babylights
  ...
 • 3 tips to get the perfect hair color

  Uutiset

  3 vinkkiä täydelliseen väritulokseen!
  ...